Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

QUOTE(kusachius @ 2009 10 02, 11:30)
Na, aš savo bakalaurinio nepasiilgstu  schmoll.gif  vizualizacijas tebeturiu kompe, o brėžinių nematydama galiu gyvent  lotuliukas.gif nors vargta su juo juodai, bet 6 didžiuliai planšai nėra visai tai, kas papuoštų namus  doh.gif

as savuju 10 net neatsimiau plancu doh.gif bloga buvo ziuret i juos bigsmile.gif

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 11:43)
Kusaciau o tu nenori būti remėja  lotuliukas.gif  žinai man iki savos parodos finansai net svajot neleidžia. na aš į modernius ir nelabai žvalgaus , man patinka tekstilės ar grafika , na tai ir pagal mano specialybę tinka  g.gif o ir būna tokie fantastiški darbai galima valandų valandas pražiūrėti  biggrin.gif kaune jau pavėlavau vasarą reikia žiūrėt , o dabar kai nenueinu į akademija tai atitrūkus jaučiuosi visai  biggrin.gif 
gal reiks kada stringų paroda surengti būtų į temą  lotuliukas.gif ale geišos , šiaip gaila , kad dėl to magistratūra man atsakė  verysad.gif , o dabar ir būtų gaila pinigų bandyt dar kartą
ah dėl sapno  , gaila ne aš sapnavau  schmoll.gif gal tada gyvenimas susitvarkytų  doh.gif

kyd smyle a tu ir akademija baigei? smile.gif
Atsakyti
Patarimai
Nutukusiems: Geriausias būdas suliesėti yra toks: reikia 2 kg žirnių išberti pro penkto aukšto langą, o po to juos vėl surinkti. Pratimą kartoti kasdien.
Keleiviui: Jei nori nespaudomas važiuoti visuomeniniu transportu, prieš įsėsdamas, pakramtyk česnako.
Sergantiems nemiga: Palaukite rudens, po to išgerkite musmirių sultinio su apyniais. Miegosite kaip užmuštas.
Norint, kad jūsų nesusemtų policija, reikia nešokinėti iš 12 aukšto.
Jei jūsų automobilis neužsiveda, tai patikrinkite, ar tai iš viso jūsų automobilis.
Tiems, kurių namuose prisiveisė daug baltų pelyčių: Nustokit gerti ir pelės pačios išnyks.
Įsipjovus pirštą: Reikia paskambinti į polikliniką ir pasakyti, kad gali duoti kraujo.
Jeigu jūs turite laisvas 5 minutes: Atsistokite keturiomis, po to penkeriomis ir šešeriomis. Po to viską darykite atvirkštine tvarka.
Norintiems būti „rėmais“: Reikia valgyti daug mielių, sumaišytų su cemento milteliais. Tuomet raumenys greit iškils ir sukietės. Kasdien ryte ir vakare užmaišykite 2 kg mielių ir 2 kg cemento, įpilkite 200 mg vandens, ir valgykite arbatiniu šaukšteliu. Pamatysite!
Strazdanotiems: Išsitepliokite suodžiais, kad nesimatytų strazdanų. O jeigu norite išnaikinti – trinkite smulkiu smėliu, sumaišytu su grietinėle kasdien po 2 val. 05 min. Joms tai nepatiks.
Pastebėjusiems mėlynas dėmes ant savo kūno: Reikia plauti tą vietą vandeniu su muilu. Vėliau aprišti. Jei dėmės neišnyks, vadinasi tai mėlynės.
Kreivakojams: Nežaiskite futbolo, nejodinėkite. Jei nepadės, tiesinkite kojas lygintuvu

Atsakyti
shangri la dovanoju tau sumastysi kazka grazau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Tavi thumbup.gif čia tai geras
Aš baigus vda tekstile ax.gif o bakalauras buvo du gobelenai po pusantro metro kvadratinio , tai ,kad sienom dekoruoti thumbup.gif ypač jei nuosavam name.
ir reklamistė , tai ,kad reklama pigiai įmanoma internetu biggrin.gif
ai kolekcija tai įmanoma padaryti ir man tai išeitų net praktiškiau biggrin.gif tik va pradžioje kol nėra finansų visai tai ir nesvajoju apie tai schmoll.gif
Atsakyti
Tavi,žinok reiks matuostis biggrin.gif Aš trečiadienį ir ketvirtadienį planuoju būt antakalnį.Užbėgčiau.Tau kada geriau?. Ir kokiu laiku būsi namuos?Kažkaip atrodo siaurokai,nors su centimetrais ir sutampa g.gif Reik patikrint biggrin.gif
Atsakyti
mamuk labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 10 02, 12:20)
Sveikos, visos.
Nenoriu gąsdint, bet nieko gero tas tavo sapnas. Mano močiutė sakydavo, kad jei sapnuoji, kad dantį išrovei (ar kas išrovė), tai kas nors mirs. Kiek tau sapne skaudėjo, taip ir nuo tos mirties "skaudės". Kadangi dar ir kraujas buvo, tai greičiausiai mirs koks nors giminaitis.
Tavi, tulike išmaudei? hihihi.gif

QUOTE(kusachius @ 2009 10 02, 12:32)
nu aš nenorėjau rašyti, gąsdinti, bet man irgi tas sapnas mirtį (jeigu iškrenta dantis) arba ligą (jeigu tik kliba) reiškia, ir jau ne kartą pasitvirtino. Dabar dantis bijau sapnuoti  unsure.gif

Nieko neišgasdisnsite, zinau kad dantys nieko gero ir kad jei su krauju tai ir mirtis. Tiesiog kai susapnuoji tai poto lauki kas cia nutiks, va tokia busena kazkaip uzknisa, nes netiket tokiais sapnais negali.

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 12:43)
ah dėl sapno  , gaila ne aš sapnavau  schmoll.gif gal tada gyvenimas susitvarkytų  doh.gif

kas cia dbr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 10 02, 13:34)
Tavi,žinok reiks matuostis biggrin.gif Aš trečiadienį ir ketvirtadienį planuoju būt antakalnį.Užbėgčiau.Tau kada geriau?. Ir kokiu laiku būsi namuos?Kažkaip atrodo siaurokai,nors su centimetrais ir sutampa g.gif Reik patikrint biggrin.gif

nuo 18 val
Atsakyti
Mamuk Indriuk, ačiūūūūūū assa.gif Nepaprastai žavūs, tikrai žinau, ką iš jų padarysiu. Na bet kaip čia dovanoji, aš atsilyginsiu smile.gif Medalionu smile.gif
Beje, atleisk kad į laišką neatsakiau, jų susikaupė kritinė masė, net bijau žiūrėti į gmail doh.gif

Apskritai, rytoj perlaikymas, baisusis, lemiamasis blink.gif Juodai nieko nespėju...
Atsakyti
Aha tavi greit džiovink gal jau pradžiūvo.... 4u.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 10 02, 09:14)
Labas rytas, pagaliau internetą įsijungiau.
Kusachiau, turiu klausimą: jei ne paslaptis, gal galėtum bent kokią nuotrauką tos cerkvės atsiųsti (jei ne čia, tai laiškų laukiu.laisku ETA gmail.com). Bandžiau dėlioti 7 bokštus, bet niekaip... Daugiau 5 ant cerkvės nesutalpinu, kur dar du dėti g.gif Ech, kaip norėčiau aš kokio tavo paveikslo... Tokio su architektūra. Patiktų, jei būtum mane ištraukusi (tuoj tą patį sakysiu dėl kokio siūto rankinuko, tapytos skarelės, velto šalio ar dar ko nors lotuliukas.gif )

nu vardink vardink norus konspektuosim gal ateičiai

QUOTE(kusachius @ 2009 10 02, 10:09)
aš tik dabar prisiminiau, kame bėda su mokyklos ir studijų laikų piešiniais  doh.gif  Taigi visus geriausius darbus po peržiūrų paimdavo dėstytojai į mokyklos/akademijos archyvus. Ir likdavo tie, kurie labiau vidutiniški, ne išskirtiniai jokie, tai ir ant sienų kabint jų nesinorėdavo.

kartais surinkdavo netgi tuos nelabai vykusius palikdami vien šiukšles....

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 10:17)
tas tiesa Kusaciau  biggrin.gif aš tai jaučiu senatven nusipirksiu savo bakalauro darbą 

buvo man tokia mintis ale kai pasakė kainą doh.gif tai praėjo noras doh.gif tegul turi apsiglemžę,,,gal kada pasidarysiu kitą....
Atsakyti
Tiesa, Žemugne, gal norėtum cerkvės iš modelino nulipdytos?

Na gerai, gerai, juokauju hihihi.gif
Atsakyti
Gugile, o tu irgi VDA baigus? Ar tu čia kur kitur?
Atsakyti