nu ką labas, plepsės
[quote=kusachius,2009 10 02, 10:31]
tuoj vat įdėsiu tų nuotraukų.
Mano užsakovas nori kad būtų konkreti, realiai egzistuojanti cerkvė su 7 kupolais, ir pageidautina kad būtų iš Ukrainos. Tai nemažai pasėdėjau internete, atrinkau kelias, ir vieną iš jų dabar apdoroju. Piešiu tą, kuri pirmose dviejose nuotraukose, bet rakursu panašiu kaip tos, kur trečioje.
O šiaip kokių tau piešinių reikėtų, ir kokiame pavidale (originalų, kopijų, nuskenuotų failų)? nes pas mane visokių piešinių kilogramais prikaupta, kai kuriuos negaila būtų atiduoti, kai kuriuos turiu nuskenuotus. Ir architektūros turiu ne vieną, ir šiaip visokių...
[/quote]
nu ir užmojai
[quote=panelė J,2009 10 02, 10:49]
o jūs tikit sapnais? nes mano vyras tai mane kvaila išvadina, sako tu čia susigalvoji.
[/quote]
sapnais tikiu, ypač tokiais, deja man jie išsipildo, tik pastebėjau tokį dalyką , kad jei tyliu ir laukiu nelaimės žinios tai sulaukiu, o jei kalbu garsiai va kaip tu dabar tada išvengiam mirčių, esu jau patikrinusi ant labai labai daug atvejų
[quote=tavi,2009 10 02, 10:56]
bliamba įkrito mobilka į vandenį
[/quote]
trauk, išrink, džiovvink, jei nkiai tai atsigaus
[quote=Shangri La,2009 10 02, 12:53]
Apskritai, rytoj perlaikymas, baisusis, lemiamasis Juodai nieko nespėju...
[/quote]
visosm mintism ir kumščiais palaikymas garantuotas
[quote=gugile,2009 10 02, 12:55]
buvo man tokia mintis ale kai pasakė kainą tai praėjo noras tegul turi apsiglemžę,,,gal kada pasidarysiu kitą....
[/quote]
nu blem, kaip be ryšio , aš turiu savo bak darbą nes tri kopijas reikėjo daryt

, kaip sakant naxaliavu tik 0,5 metų parom prasėdėta
o tai kiek kainuoja
[quote=tavi,2009 10 02, 13:46]
Aha, tuoj susirinksiu savo žaisliukus ir eisiu kur ne profai
[/quote]

eisim , nu jei neišvarys pabūsim
[quote=Kentaure,2009 10 02, 14:42]
Sveikos,
Tavi, neik is sitos smelio dezes, o jei eisi tai ir mane paimk, as nieko su menu susijusio nebaigus ir niekad gyvenime nesimokius (neskaitant Darbsciuju ranku burelio 5 klasej ) Mano meninis išsilavinimas baigiasi ties braižyba - kaip nubraižyti, varžtą, veržlę ir t.t.
[/quote]
aš irgi su menais nieko bendra
[quote=Zemugne,2009 10 02, 14:44]
Naktibalda, atsiųsk man savo elektroninį, skype ar kokį kitokį adresą. Arba bent jau žinutes pratrink. Čia jeigu riešinių nori
[/quote]
mano el.paštas yra paraše viešas tiesiog , o su až deja jau taip būna apsikemša
[quote=netikėtai,2009 10 02, 15:14]
Niu mergos pavarot
Kokių grožių prigaminot Kid Smyle nu tavo tempai Varai kaip su mezgimo mašina-kas tavo šeimai valgyt daro? O grindis šluoja? Gal turi kokį kauką-naminuką? Neįsivaizduoju kaip galima šitaip greit numezgiot
[/quote]
ant sofkės guli ir viskas pasidaro
[quote=Zemugne,2009 10 02, 15:29]
Kiniečiai pas ją, kiniečiai įkalinti dirba. Abejonių čia net nekyla...
[/quote]
atėmė iš Shangri La
[quote=_Smilga_,2009 10 02, 15:41]
Nesiparink, aš irgi nieko nebaigus meniško, net į tą pusę neneša. IR NIEKUR IŠ ČIA NEISIU, NET JEI LAUK VARYS!!! Piešt gal kada kur patyliukais pasimokyt ir norėčiau, bet rimtai - ne mano nervams ir kantrybei toks užsiėmimas.
Šita gi, mergos, o žinot kokius paminklus stato amžiniems studentams... tokius diiiideliud diiidelius avinus su diiiiiideliais riestais ragais
[/quote]
su daile man irgi , ne iš ten mano rankos ne iš ten
klausyk, šita gi nebudink manyje žvėries, nes jis ir taip neišsimiega
[quote=Zemugne,2009 10 02, 15:44]
Klausykit, padovanokit man didelį aviną riestais ragais
Kad baigusi vienus mokslus turėčiau galimybę kitur studijuoti... Nors gal geriau nedovanokit, dar nebaigsiu kitaip iki kitų metų rugsėjo 
[/quote]
tai dar netasikandi mokslų, man tai jau kaip ir gana būtų, bet va ale tas avinas....ksakant
[quote=Shangri La,2009 10 02, 20:57]
Tik kad rytoj nebūtų rago. Prašau visų rimtai laikyti kumščius nuo vidurdienio. Egzas labai labai rimtas. Jeigu šįkart jo neišlaikysiu, negalėsiu po metų rinktis šios studijų šakos.
Dar įdomi tendencija- prekyba ir užsakymai suaktyvėja prieš rimtus egzus- kai man ramu, tai ir pirkėjoms ramu... kai aš nespėju suktis- visos užsimano puoštis
Na, džiaugiuosi žinoma dėl to, nors baimė dėl rytojaus džiaugsmą kiek aptemdo.
[/quote]
rago neturi būti ir nebus , laikau visom keturiom
o ta tendencija deja turbūt visosms

Rojų susikurti galima, bet... reikia praeiti pragarą...