Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

Agam, kas cia dar pas mus prie mėgėjų m?Darysim kaip auksarankese pradedancios pazenge ir patyrusios, tik pas mus bus mėgėjos, profesionalės ir dar tarpinio varianto kokio tai reikia...

O šiaip ne į temą visai, bet aš va pasikapstau savo darbų foto ir kaip įdomnu stebėti pirmus darbus, jų suvokimą, tecnikos bandymus, ir kaip tai atrodo dabar.. wub.gif

Pakuojuosi daiktelius, minam i Kauna, po to i kaima... Siuntinuka gavau is uzsieniu .. tai paimsiu kalna gėrio, oi vaizdų bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 15:17)
Mamuk Jonikas truputi daugiau grafikos dėstytojas , oi niekadanepamiršiu ,kai mūsų kursas ji į neviltį varė  biggrin.gif  gipso nupiešti neišėjo , nu negrafikai tekstilininkai . neatlaikė jo nervai. nors nesakau buvo fainu laisvų užduočių , iš kurių dauguma darbų pasiemė  biggrin.gif  dėstė man ir grigaliūnas berods , tai to piešimo mokymas mane labiausiai žavėjo , ten daugiau jau tapyba buvo smile.gif kreidelėm , pastelėm flamasteriai , na vis kuo kuo tik įmanoma piešti ir dar stiliais kasdien vis kitokiu , tai man labioausia patiko , kaip piešiau ale klimtas  biggrin.gif , nors gaila iš to laiko apsoliučiai nieko neturiu sad.gif
O kursai prieš stojant yra lankomi visų ,kas nori , ten tik administraciojoje reikia pasiklausti , ir amžius nesvarbus  biggrin.gif tiesiog ,kas nori mokintis mokinasi .
na gerai mergaitės bėgu siūlų

taip jonikas grafikas,bet piesime jis taip pat labai stiprus is visu destytoju jis man stipriausias,kiek zinau jis daro kursus piesimo,ir stojamtiesiems ir seip norintiems ismokt piest,tiesiog reiketu nueit i akademija susirast ir pakalbet asmeniskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau mane depresutis gaudo unsure.gif ir panika fear.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 10 02, 15:14)
Niu mergos pavarot bigsmile.gif Kokių grožių prigaminot bigsmile.gif Kid Smyle nu tavo tempai doh.gif Varai kaip su mezgimo mašina-kas tavo šeimai valgyt daro? O grindis šluoja? Gal turi kokį kauką-naminuką? Neįsivaizduoju kaip galima šitaip greit numezgiot rolleyes.gif

Kiniečiai pas ją, kiniečiai įkalinti dirba. Abejonių čia net nekyla...

QUOTE(Kentaure @ 2009 10 02, 15:22)
Agam, kas cia dar pas mus prie mėgėjų m?Darysim kaip auksarankese pradedancios pazenge ir patyrusios, tik pas mus bus mėgėjos, profesionalės ir dar tarpinio varianto kokio tai reikia...

Su muzika (kurios aš irgi nesimokiusi) man viena profesionalė pasakė: klausyk, tik nesakyk profesionalams, kad tu nieko nesimokei. Kitas ir susinepatogins. Tai ir kalbuosi su jais kaip lygi, nors net muzikos mokykloje nesimokiau.
Tai galvoju, kaip čia man su ta tekstile g.gif Labai norėčiau jos pasimokyti. Bet kažin, aš visai megėja, ar jau kiek pažengusi (kad ir savamokslė) g.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 10 02, 15:26)
Jau mane depresutis gaudo  unsure.gif ir panika fear.gif

Nesiparink, aš irgi nieko nebaigus meniško, net į tą pusę neneša. IR NIEKUR IŠ ČIA NEISIU, NET JEI LAUK VARYS!!! Piešt gal kada kur patyliukais pasimokyt ir norėčiau, bet rimtai - ne mano nervams ir kantrybei toks užsiėmimas.

Šita gi, mergos, o žinot kokius paminklus stato amžiniems studentams... tokius diiiideliud diiidelius avinus su diiiiiideliais riestais ragais lotuliukas.gif

Mamuk, laikrodukas labai gražus ir originalus. Kid Smyle - labai mielas komplektukas, spalvos labai šiltos.
Atsakyti
Klausykit, padovanokit man didelį aviną riestais ragais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kad baigusi vienus mokslus turėčiau galimybę kitur studijuoti... Nors gal geriau nedovanokit, dar nebaigsiu kitaip iki kitų metų rugsėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 10 02, 16:14)

Tavi,Kentaure,klausykit gal darom naują swap'ą mėgėjoms?Turėsim kur žaislus persinešt hihihi.gif
Tavi,žinok permezgu priekį,bet vistiek užeisiu biggrin.gif

sveikos ir aš čia tokia,nieko nebaigus su menais tik šūlėj draugėms piešinius piešdavau namų darbų ax.gif ir amžiais kažką paišydavau biggrin.gif
o kai čia paskaitai tai joooooooooo nejauku daros doh.gif

o kas liečia sapnus tai kartais kažkokia keistuole jaučiuos doh.gif nes didžioji dalis mano sapnų išsipildo ,prieš laukiantis sapnavau savo mergytę ,po poros mėnesių jau buvo nėščia, apie mirtis tai iš vis patyliu arba šeip kokius sveikatų sunegalavimus doh.gif ,kartais net miegot baisu eit unsure.gif nejauku buvo kai praėjus porai savaičių po sapno važinėjomės po gamtą ir pamačiau būtent tą vietą kurią buvau sapnavus ,nuslinkusį šlaitą ,tik sapne iš jo kyšojo karstai doh.gif tada sužinojau ,kad ten buvo kažkada kažkokia tvirtovė ir ten daug žmonių žuvę.
psichologijos darbe apie sapnus buvo temą ,tai taip dėjau apie save ,galvojau nu dabar pagalvos kas čia per pievų rašytoja ,bet įvertino puikiai ax.gif
Atsakyti
Zemugne, buna kartais kuriozu su tais isilavinimais, man buvo viena karta idomi patirtis dirbau visai ne pagal profesija - grozio sferoje, ir buvo tokiso dvi mergaites is kolegijos, ir jos labai didziavosi, kad mokosi ta ar ana ten ir kai reikedavo apie kazka papasakoti klientams gaudavosi, kad joms nelabai gaudavosi, ir kazkaip po kazkiek laiko jos tik suzinojo, kad as net i ta puse nesimokius galiu papsakoti geriau... Tai vat kartais nebūtinai baigti mokslus specialiai ir turėti popieriuką, kartais reikia domėtis, gilintis į tai ką darai, ir gausis taip, kaip kad sakei Tau su muzika wink.gif

Del darbeliu, nebeatrenku kas kurios, bet laikrodis grazus, komplekciukas irgi super.. Davai kai tiek groziu as kai bus grazu nesakysiu nieko tai reiks kaaaaaad super duper turbo mega uau kaip grazu, o kai jau bus baisu tai prirasysiu daug ok? lotuliukas.gif
Bet gerai pagalvojus musu temoj taip nebuna g.gif nu tai nerasysiu nieko biggrin.gif

Atsakyti
Ei,mergina,o kaip tavo mezginukasssssss,a? ax.gif
Atsakyti
Netikėtai mano mezginiukas laukia apdailos, nes adatos taip ir neradau.... Tai vat kaime tikiuosi pabaigti smile.gif

Atsimojuoju Gero savaitgalio visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Zemugne, aš irgi Kazlauską rekomenduočiau, nes Jonikas labai kietas piešėjas ir dėstytojas, bet jis tokio sausoko piešimo išmoko, labai jaučiasi studentų darbuose jo braižas. Abu jie veda parengiamuosius kursus, kuriuos gali lankyt visi norintys, nebūtinai ttik tie, kurie paskui ruošiasi studijuot VDA.
O dėl išmokimo, tai labai nuo kiekvieno asmeniškai priklauso, kiek turi užsidegimo mokytis, kantrybės praktikuotis, noro, ir įgimtų gabumų. Mano draugės sūnus pas Joniką individualiai piešimo mokėsi du metus, bet vistiek neišmoko tiek, kad įstotų į VDA, nes tai tiesiog ne jo sritis (tėvai nutarė, kad jis turi architektūrą studijuot, o jis ir nuėjo kaip avinas).

O šiaip koks skirtumas, kas kokią specialybę kur baigė, čia juk rankdarbių tema, o ne akademinio piešimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2009 10 02, 17:00)
Zemugne, buna kartais kuriozu su tais isilavinimais, man buvo viena karta idomi patirtis dirbau visai ne pagal profesija - grozio sferoje, ir buvo tokiso dvi mergaites is kolegijos, ir jos labai didziavosi, kad mokosi ta ar ana ten  ir kai reikedavo apie kazka papasakoti klientams gaudavosi, kad joms nelabai gaudavosi, ir kazkaip po kazkiek laiko jos tik suzinojo, kad as net i ta puse nesimokius galiu papsakoti  geriau...  Tai vat  kartais nebūtinai baigti mokslus  specialiai ir turėti popieriuką, kartais reikia domėtis, gilintis į tai ką darai, ir gausis taip, kaip kad sakei Tau su muzika wink.gif

vat tikrai pritariu Kentaurei, diplomas dar ne viskas. Daliai savo kursiokų jokiais būdais nepatikėčiau interjero kūrybos schmoll.gif ir žinau ne vieną atvejį, kai žmogus savamokslis pralenkė ne vieną išsimokslinusį. Pvz. Yyla, mačiau kaip ji pradėjo piešti, nuo nulio. Tam tikra aistra savo darbui, specialybei, duoda daugiau, nei sėdėjimas paskaitose.
Atsakyti
būtent merginos visai jau išpaikot smile.gif svarbiausia noras , o sugebėjimus tik praktiškai įmanoma išlavinti biggrin.gif nemeluosiu teko daug technikų išbandyti per studijas , o va garantuoju tekstilininkės gal kelios sugeba megzti , nerti ar siūvinėti lotuliukas.gif
o aš va vėliau ir tapiau ant šilko , nu bandžius darius , bet nepatraukė velimui , mano rankos per šaltos lotuliukas.gif , o šilkui man norisi grafiškiau padaryti , o taip retai išeina ir brangus malonumas , tai kelios skarelės namuose ir guli , ps vieną ir padovanojau labdarai biggrin.gif na bus kiek praktiškiau panaudota.
tad , kad nedebresuokit jei norėsit galit savo malonumui palankyti smile.gif arba ir studijuoti biggrin.gif buvo ir mano kurse viena mamyte su vaikučiais dviem , tai pavydas ėmė jos mąstymui , darbai fantastiški buvo , o va su joniku vos vaidijosi doh.gif
beje avinuko neatsisakyčiau lotuliukas.gif jei kas leistu studijuoti už dyką , tai oi kaip su malonumu šoliuočiau thumbup.gif
beje jei taip skirstot tai tikiuosi greitu laiku galėsit įrašyt į dekupažo pradedančius , hm na yra noras išbandyti ko dar niekada nedariau , o po kalėdų galėtume sumąstyti visos kokia parodėlę padaryti ką manot? juk kur tokių darbelių nuostabių neparodyt wub.gif
Atsakyti