Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

QUOTE(Shangri La @ 2009 10 02, 13:01)
Tiesa, Žemugne, gal norėtum cerkvės iš modelino nulipdytos?

Na gerai, gerai, juokauju  hihihi.gif

Žinai, jei tu pasisiūlytum nulipdyti iš molio, tai ko gero sakyčiau: nejuokauk. Bet iš modelino tai nenoriu...

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 02, 13:21)
o cia paskutinis mano darbas

Laikrodis puikus thumbup.gif Man jis labai patinka. Įsivaizduoju, kam jis tiktų darbovietėje (deja, ne man)

Naktibalda, atsiųsk man savo elektroninį, skype ar kokį kitokį adresą. Arba bent jau žinutes pratrink. Čia jeigu riešinių nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 02 spalio 2009 - 13:46
Mamuk Indriuk, dovanos tikrai neatsisakysiu 4u.gif padarysim mažą asmeninį swapą wink.gif Beje, tavo paskutiniai darbai labai spalvoti ir smagūs thumbup.gif
Kid Smyle, o taviškiai mezginiai tiesiog dvelkia šiluma thumbup.gif

Oi mergaitės, VDA- mano nerealizuota svajonė...
Geriau neplėtosiu šios temos, einu vartyti CK komentarą...
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 10 02, 14:50)
Oi mergaitės, VDA- mano nerealizuota svajonė...

Ne tavo vienos... Beje, turiu klausimą: kur geriau eiti Vilniuje mokytis piešti? Nusprendžiau, kad man reikia išmokti. Gal tada kokiam trisdešimtmečiui pavyktų sau pasidovanoti svajonių studijas...
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 10 02, 14:53)
Ne tavo vienos... Beje, turiu klausimą: kur geriau eiti Vilniuje mokytis piešti? Nusprendžiau, kad man reikia išmokti. Gal tada kokiam trisdešimtmečiui pavyktų sau pasidovanoti svajonių studijas...

O, aš apie tai kažkada galvojau. Tik kol kas su dabartiniu užimtumu dienos šviesos nematau (juokingiausia kad darbo tai neturiu). Va jeigu kokią vasarą...oi kaip norėčiau.
Atsakyti
Matai, mano svajonėse - rimtos studijos (nenoriu dabar rašyti, va susirinksim kokiam meete, gal ir papasakosiu). Tik aš visai nemoku piešti. Aišku, daug ką galėčiau sudėstyti kompiutery, bet įtariu, visvien ir piešimo reikėtų.
Atsakyti
zemugne na piešti aš pas savo antros eilės pusbrolį mokinausi VDA stojintiems yra dėstomos pamokos , tai kiek pamenu būdavo po tris valandas , oi išmokė ne tas žodis , kad per metus išmokau nuo pagrindų lotuliukas.gif nors nesakau mokamai buvo iš tėvų kišenės , bet tiesiog užsimaniau ir viskas kai egzaminus laikiau vidurinei. pamokina paaiškina , tai jei ką rekomenduoju , jei vis dar dėsto Kazlauskas . o dar skirtumai visi matosi , net kokiai specialybei tik tum iš pirmo piešinių , tada tikslingai ir mokina. ir žiauriai faina stebėti , kaip kiekvienas piešdamas tą patį daiktą ar modelį skirtingai nupiešia. aš tik įstojus dar pora metų savo malonumui lankiausi , tada jau nemokamai tik biggrin.gif po to kai ištekėjau , jau neliko laiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 10 02, 14:53)

siulau vilniuje eit pas Jonika jis vda desto piesima,sako jis geriausias sios srities zinovas ir beje labai idomus zmogus smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nieko su jokiaisi menais nebaigus verysad.gif
Taip kad ne visos čia mokytosuser posted image

Gražus laikrodis thumbup.gif
Atsakyti
Ir priįma iš gatvės norinčius?Mokytis
Atsakyti
Niu mergos pavarot bigsmile.gif Kokių grožių prigaminot bigsmile.gif Kid Smyle nu tavo tempai doh.gif Varai kaip su mezgimo mašina-kas tavo šeimai valgyt daro? O grindis šluoja? Gal turi kokį kauką-naminuką? Neįsivaizduoju kaip galima šitaip greit numezgiot rolleyes.gif
Mamukai jau tas laikrodisssssss wub.gif Grožis gėris thumbup.gif
Tavi,Kentaure,klausykit gal darom naują swap'ą mėgėjoms?Turėsim kur žaislus persinešt hihihi.gif
Tavi,žinok permezgu priekį,bet vistiek užeisiu biggrin.gif
Atsakyti
Mamuk Jonikas truputi daugiau grafikos dėstytojas , oi niekadanepamiršiu ,kai mūsų kursas ji į neviltį varė biggrin.gif gipso nupiešti neišėjo , nu negrafikai tekstilininkai . neatlaikė jo nervai. nors nesakau buvo fainu laisvų užduočių , iš kurių dauguma darbų pasiemė biggrin.gif dėstė man ir grigaliūnas berods , tai to piešimo mokymas mane labiausiai žavėjo , ten daugiau jau tapyba buvo smile.gif kreidelėm , pastelėm flamasteriai , na vis kuo kuo tik įmanoma piešti ir dar stiliais kasdien vis kitokiu , tai man labioausia patiko , kaip piešiau ale klimtas biggrin.gif , nors gaila iš to laiko apsoliučiai nieko neturiu sad.gif
O kursai prieš stojant yra lankomi visų ,kas nori , ten tik administraciojoje reikia pasiklausti , ir amžius nesvarbus biggrin.gif tiesiog ,kas nori mokintis mokinasi .
na gerai mergaitės bėgu siūlų
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 10 02, 15:42)
Sveikos, 

Tavi, neik is sitos smelio dezes, o jei eisi tai ir mane paimk, as nieko su menu susijusio nebaigus ir niekad gyvenime nesimokius (neskaitant Darbsciuju ranku burelio 5 klasej  lotuliukas.gif ) Mano meninis išsilavinimas baigiasi ties braižyba - kaip nubraižyti, varžtą, veržlę ir t.t.

Jo ir mane ....nes aš irgisavarankiška mokslinke ir man net gėda rodytis su svao darbeliais prieš tokias profes.
Na o visom linkiu gero savaitgalio, nes apti išdumiu į kaimuką smile.gif pas mamyte... smile.gif
Atsakyti