Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

skaitau, bet nevisada.
Atsakyti
Kol nebuvo mažojo broliuko, skaitydavau visada. Toks buvo mūsų ritualas. Po broluko gimimo tik retkarčiais paskaitydavau, vietoj to paleisdavau pasaką per CD. blush2.gif Pažiūrėsim, kai broliukas labiau paaugs, gal abiems skaitysiu vienu metu.
Atsakyti
Skaitau kiekvieną vakarą,čia jau kaip ritualas mūsų kas vakarinis biggrin.gif sūnus 9m ir tai su malonumu klauso mano skaitomų pasakų.Bėda,kad knygučių pritrūkstam,nepripirksi vis naujų,tai lankomės bibliotekoj,o kartais ir internete randu įdomių 4u.gif
Atsakyti
stengiamės kas vakarą skaityti. Tiesa, nebūtinai pasakas. Šiaip įvairias knygeles ar žurnaliukus. Nors šiuo metu einamiausia kodėlčiuko enciklopedija.
Nors negaliu pasakyti, kad čia mūsų ritualas prieš miegą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 spalio 2010 - 08:36
Skaitau, bet ne kas vakara, buna vakaru kai as bunu klausytoja, o mergina su mano pagalba pati seka pasakas wub.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą skaitau Mikės Pūkuotuko žurnaliukus.Ji jau atmintinai juos moka, bet vistiek prašo , kad skaityčiau
Atsakyti
Savo panelytei paskaitau, bet ir ji kiekviena sakini komentuoja ar paveiksleli biggrin.gif tai skaitome abi mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau pasakas. Vyresnelei labai patinka; o klausimu atsiranda n+k biggrin.gif .Labai patinka eilerastukai, kuriuos ikomponuojam skaitant pasaka. thumbup.gif Tada ir eilerastuka ismoksta, ir pasaka atsimena smile.gif
Atsakyti
As skaitau kiekviena kiekviena vakara. Pasiseka jei dukra leidzia ir tetis pakeicia mane arba mociute kai bunam pas ja, nes jau skaitau nuo metuku, taigi kasvakara ir jau 3 matai smile.gif
Atsakyti
Nuo pat mazens, vaikas labai myli knygutes. pasaka pries miega musu seimoje yra butina. tik kartais pasitaiko, kad ne ta kur vaikas nori. pvz, kaip uzsimano pries miega "liuta karaliu" paskaityt, o ta knyga pas mus neisplonuju, nu kokios 45 min. skaitymo nesustojus, o jau 10 valdanda nakties, tai vargas paskui kol del kitos knygos susitariam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((ieva) @ 2010 10 29, 14:39)
Nuo pat mazens, vaikas labai myli knygutes. pasaka pries miega musu seimoje yra butina. tik kartais pasitaiko, kad ne ta kur vaikas nori. pvz, kaip uzsimano pries miega "liuta karaliu" paskaityt, o ta knyga pas mus neisplonuju, nu kokios 45 min. skaitymo nesustojus, o jau 10 valdanda nakties, tai vargas paskui kol del kitos knygos susitariam  biggrin.gif

aš ne skaitau, o atmintinai sakau "Katinėlis su gaidžiu" - ši ne tik mylimiausia, bet ir geriausiai migdo.
Atsakyti
Pries miega butinai turiu perskaityti pasaka, be jo ne einam miegoti 4u.gif
Atsakyti