skaitau, bet nevisada.
Kol nebuvo mažojo broliuko, skaitydavau visada. Toks buvo mūsų ritualas. Po broluko gimimo tik retkarčiais paskaitydavau, vietoj to paleisdavau pasaką per CD.
Pažiūrėsim, kai broliukas labiau paaugs, gal abiems skaitysiu vienu metu.

Skaitau kiekvieną vakarą,čia jau kaip ritualas mūsų kas vakarinis
sūnus 9m ir tai su malonumu klauso mano skaitomų pasakų.Bėda,kad knygučių pritrūkstam,nepripirksi vis naujų,tai lankomės bibliotekoj,o kartais ir internete randu įdomių

Skaitau, bet ne kas vakara, buna vakaru kai as bunu klausytoja, o mergina su mano pagalba pati seka pasakas

Kiekvieną vakarą skaitau Mikės Pūkuotuko žurnaliukus.Ji jau atmintinai juos moka, bet vistiek prašo , kad skaityčiau
Savo panelytei paskaitau, bet ir ji kiekviena sakini komentuoja ar paveiksleli
tai skaitome abi

Skaitau pasakas. Vyresnelei labai patinka; o klausimu atsiranda n+k
.Labai patinka eilerastukai, kuriuos ikomponuojam skaitant pasaka.
Tada ir eilerastuka ismoksta, ir pasaka atsimena

As skaitau kiekviena kiekviena vakara. Pasiseka jei dukra leidzia ir tetis pakeicia mane arba mociute kai bunam pas ja, nes jau skaitau nuo metuku, taigi kasvakara ir jau 3 matai

Nuo pat mazens, vaikas labai myli knygutes. pasaka pries miega musu seimoje yra butina. tik kartais pasitaiko, kad ne ta kur vaikas nori. pvz, kaip uzsimano pries miega "liuta karaliu" paskaityt, o ta knyga pas mus neisplonuju, nu kokios 45 min. skaitymo nesustojus, o jau 10 valdanda nakties, tai vargas paskui kol del kitos knygos susitariam

QUOTE((ieva) @ 2010 10 29, 14:39)
Nuo pat mazens, vaikas labai myli knygutes. pasaka pries miega musu seimoje yra butina. tik kartais pasitaiko, kad ne ta kur vaikas nori. pvz, kaip uzsimano pries miega "liuta karaliu" paskaityt, o ta knyga pas mus neisplonuju, nu kokios 45 min. skaitymo nesustojus, o jau 10 valdanda nakties, tai vargas paskui kol del kitos knygos susitariam 

aš ne skaitau, o atmintinai sakau "Katinėlis su gaidžiu" - ši ne tik mylimiausia, bet ir geriausiai migdo.
Pries miega butinai turiu perskaityti pasaka, be jo ne einam miegoti