Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Noreciau skaityt, bet vaikai nenori biggrin.gif
miegai issilaksto, jei pradedam ka nors skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Aš seku pasakas. Dažniausiai mano mažoji nori išgalvotų. Pvz. pasako, pasekti apie katinėlį, šuniuką ar višteles. Kas į galvą šauna, tą ir seku. Kartais nori tradicinių pasakų. Skaitau dažniausiai dieną knygeles, nes vakare prieš miegą būtinai išsijungiam šviesą ir besekant man pasaką, ji užmiega. Su sūnum tas pats būdavo.
Atsakyti
Skaitom prieš miegą, bet nebūtinai pasakas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes pries pietu miegeli skaitom knygutes 4u.gif labai patinka suneliui. visad praso, kad paskaityciau.. beskaitant ir uzmiega. o vakare kazkaip nepraso, atsigulam i savo lovas ir miegam, nereikia jokiu pasaku 4u.gif
nors kartais buna kog sekciau pati, kaip kazkuri mamyte rase, praso issigalvotu pasaku, apie bobute, katineli, ir t.t smile.gif
Atsakyti
maniske kartais klauso kartais puse isklauso ir maltis pradeda, suprantu,kad niedomu, knygutes geriau nei pasakos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau kiekvieną mielą vakarą. Jeigu pasakyčiau, kad nebeskaitysiu, būtų didžiulis triukšmas. Pasaka prieš miegą mums taip pat reikšminga kaip ir išsivalyti dantukus smile.gif
Atsakyti
Aš saviškei knygų prieš miegelį neskaitau. Jai patinka žiūrėti paveiksliukus, tai pasaka nebūna ta priemonė, kuri padeda greičiau užmigti. Skaitom dienom, o prieš miegą duodu per MP3 pasakų klausytis, čia tai 100% migdomieji. Max 10 minučių ir miega smile.gif
Atsakyti
Aš neseniai pradėjau skaityti pasakas prieš miegą. Tik nelabai klauso... kol skaitau dūksta ir tiek, bet jeigu neskaitau irgi negerai. gal tiesiog įpratinti reikia?
Atsakyti
as skaitau pasakeles:) man grazu, kai mazoji klausosi ju ir uzmiega, o paskui kartais pati varto knygele ir jas atpasakoja, tarsi pati skaitytu 4u.gif

visai nieko ideja pasirode su MP3, kazkuri rase mamyte-gal kada pabandysiu tongue.gif
Atsakyti
Mes vakaru neisivaizduojam be pasaku. Tik pasakau, maukis pizama, ji pirma savo stalciui isknisa kuo ilgesne pasakaite, o tik po to eina rengtis.
Atsakyti
5metai dukrytei ir tevelis visada paskaito pasaka, kol as migdau mazyle kuriai 5menesiai...o kai jis skaito, klausom i mes ax.gif o kai tevelio nera, praso manes paskaityti 4u.gif budama mazesne kazkaip buvo jai neidomu, klausydavo CD...paaugo ir pradejo prasyt, pasaka isrenka ji ax.gif raudonkepuraite jau mintinai moka lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus du var: tėvelis skaito 2 pasakas (abu pasirenka po vieną) arba mamytė seka vieną pasaką (kokią nori) ir dainuoja 2 lopšines (pasirenka, kokią nori po vieną).
Atsakyti