Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Taip skaitome pasakas kiekviena vakara pries miega, turim dvi knygas - pasaku rinkiniai, sias knygas labiausiai megsta, net pasako kuri pasaka, kurioje knygoje randasi smile.gif , maziausiai tris pasakas turim perskaityti kiekviena vakara smile.gif
Atsakyti
Aš tai neskaitau.
Atsakyti
Skaitom,bet tikrai ne kiekviena vakara ax.gif
Atsakyti
pasakas skaitome pasikeisdami su vyru kiekvieną vakarą. įdomiausia, kad ir mažoji, kuriai dabar metukai, prilipusi prie knygos stebi iliustracijas ir klausosi (po to , žinoma, komentuoja biggrin.gif ).
dičkei būdavo, užeina kokios nors pasakos manija, na tada kokias dvi savaites iš eilės skaitom vieną ir tą patį... doh.gif
manau, kad pasakos būtinos, jos lavina vaizduotę, ir nors kai kurios mums, suaugusiems, atrodo žiaurios, iš tikro vaikai jas kitaip suvokia
Atsakyti
Žinoma! Vonia, pasakėlė ir tada jau miegelis. Visada leidžiu dukrytei pačiai išsirinkti knygelę- pagal nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Skaitome skaitome biggrin.gif .Vaikinas pats išsirenka.Pastebėjau ,kad labai patinka vis tas pačias pasakas skaityti.Sunkiai sekasi įvesti naują.O jei įsiūlom naują ir patinka jam ta pasaka,tai tenka ne vieną kartą tą pasaką skaityt.Man tai labai smagus tas miego ritualas wub.gif
Atsakyti
Kaip čia neskaitysi, kai kiekvieną vakarą prašo pasakos biggrin.gif
Jeigu esu labai pavargusi, tai savo sukuriu kokią trumputę blush2.gif tik pasako apie ką, pvz: papasakok, kaip Jomantė miške susirado stirniuką ir parsinešė namo, papasakok, kaip Jomantė turėjo varlytę biggrin.gif ir pan.
Atsakyti
skaitom , be pasakos ne vieno vakaro , o kartais jau taip nusibosta doh.gif
geriausia tai pgrandukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau mažylėms kiekvieną vakarą smile.gif Neseniai nusipirkau laabai storą pasakų vaikams knygą. Tad, kasdien po pasaką bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitydavome pasakėles sūnui kai buvo darželinukas. Dabar kai jau vyrukas pats mokosi skaityti, tai pasakas skaitome drauge - tuo pačiu vaikas mokosi, o kai pavargsta skaityti, aš pratęsiu. Gaila tik, kad dabar jau ne kiekvieną vakarą skaitome, nesuspėjame ax.gif
Atsakyti
Mes neskaitom.. schmoll.gif Nepatinka dukrai ir viskas..Jeigu iš knygos pradedu skaityt, tai neiškenčia, pradeda muistytis, nebesiklauso..O jeigu bandau sekti pačios sugalvotą, tai iškart nori ir ji dalyvaut toj pasakoj, pradeda plėtoti, klausinėti, pati prikurti..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 11 25, 14:55)
Mes neskaitom..  schmoll.gif  Nepatinka dukrai ir viskas..Jeigu iš knygos pradedu skaityt, tai neiškenčia, pradeda muistytis, nebesiklauso..O jeigu bandau sekti pačios sugalvotą, tai iškart nori ir ji dalyvaut toj pasakoj, pradeda plėtoti, klausinėti, pati prikurti..

mano taip dare kokius metus na ir dabar dar kartais tokiu sposu buna
bet pasaku labai nori, o nesenai gavom pirmaja enciklopedija - kurkadakas, ten dar su namu darbeliai tokiais tai is vis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti