Anksčiau labiau patikdavo kai sekdavau. Dabar labiau mėgsta kai skaitom ilgas pasakas. Smagiausia būna kai tenka skaityti spalvinimo knygeles, kur nė vieno žodžio. Duoda knygelę ir "pakaityk". Tada tai visą fantaziją tenka pasitelkt, kad pagal kokį nupieštą suolelį visą istoriją sukurt. Vyras niekaip neperpranta spalvinimo knygelių skaitymo, tai visada pas mane siunčia, kad paskaityčiau
O pasakas iš knygos prieš miegą ir jis mielai paskaito.

Mes jau kurį laiką prieš miegą skaitome vieną ir tą pačią pasaką, jau ir vaikas ir aš pati beveik visą mokome atmintinai, bet vis tiek negaliu įtikinti vaiko paskaityti ką nors kitą

Skaitom kas vakara
Skaityt ta pacia pasaka tikrai nieko bloga. Netgi atvirksciai, pirma, tai vaikui reiskia patinka ta pasaka, antra, taip vaikai jaucia sauguma. Musu darzelyje irgi skaitydavo ta pacia pasaka visa savaite. Mano vyrukas irgi kelias dienas prasydavo tos pacios pasakos, paskui kitos kelias dienas.

QUOTE(Edysia @ 2012 01 07, 23:04)
Mes jau kurį laiką prieš miegą skaitome vieną ir tą pačią pasaką, jau ir vaikas ir aš pati beveik visą mokome atmintinai, bet vis tiek negaliu įtikinti vaiko paskaityti ką nors kitą 

Skaityt ta pacia pasaka tikrai nieko bloga. Netgi atvirksciai, pirma, tai vaikui reiskia patinka ta pasaka, antra, taip vaikai jaucia sauguma. Musu darzelyje irgi skaitydavo ta pacia pasaka visa savaite. Mano vyrukas irgi kelias dienas prasydavo tos pacios pasakos, paskui kitos kelias dienas.
dabar jau reciau
Anksciau tetis skaitydavo, o as pasakodavau "serialus" apie drakonus( su jos pagalba) ir jai labiau patikdavo 
Idomiausia buvo, kai pries Naujus buvome nupirke rozini poni su zypsinciu ragu. Kad jai butu idomiau pries tai vakarais kuriau pasakas apie ta poni. Kai gavo dovana, zinoma, labai apsidziauge
Po to paeme, mete i virsu ir susuko "SKRISK" Jai buvo gal 4m. , visaip kankino ta poni ir pati uzsisedusi buvo

Idomiausia buvo, kai pries Naujus buvome nupirke rozini poni su zypsinciu ragu. Kad jai butu idomiau pries tai vakarais kuriau pasakas apie ta poni. Kai gavo dovana, zinoma, labai apsidziauge

QUOTE(Edysia @ 2012 01 07, 23:04)

Ir visdar skaitant po kiekvieno sakinio klausia "kodel?"...tada paaiskinu kodel ir skaitom toliau

Skaitom ir mes pasakas, bet as nelabai moku vaizdziai, tai vis mergaites praso leciau paskaityti
uztat vyras kai buna namie tai jau fantazuoja

uztat vyras kai buna namie tai jau fantazuoja

Skaitom, būtinai
Dabar dvi knygos - brolių grimų ir Anderseno, arba iš vienos arba iš kitos. Atidžiai klauso tik vyresnėlė. Mažoji šiaip šėlioja. Bet reikalauja kiekvieną vakarą pasakos kaip didelė

Dabar dvi knygos - brolių grimų ir Anderseno, arba iš vienos arba iš kitos. Atidžiai klauso tik vyresnėlė. Mažoji šiaip šėlioja. Bet reikalauja kiekvieną vakarą pasakos kaip didelė

Skaitom, bet ne kas vakarą.
Pastebėjau, kad maniškiai vyrukai ir užmiega greičiau, kai skaitau. Stengiuosi pastaruoju metu kuo dažniau tai daryti
Gal po trupučiuką prieisim iki kasvakarinio pasakų, istorijų skaitymo. Dabar pas mus mėgstamiausios Kęstučio Kasparavičiaus istorijos
Pastebėjau, kad maniškiai vyrukai ir užmiega greičiau, kai skaitau. Stengiuosi pastaruoju metu kuo dažniau tai daryti

Mes tai skaitome iš senų pasakų knygų. Ir dukrytei labai patinka ir patiems šį tą prisimint išeina

Skaitom siuo metu mylimiausia pasaka "Pagrandukas"
po pasaku butinai dar turiu dainuoti,arba bent niuniuoti

po pasaku butinai dar turiu dainuoti,arba bent niuniuoti