Skaitau, kartais seku išgalvotas(joms labiau patinka), o kartais jos skaito man(mano mergaitėm greitai bus 8m.).
As taip pat is "minties"pasakas seku,tokios idomiausios suneliui,o is knygos idomu kai mato dar ir grazius paveikslelius

QUOTE(ovimama @ 2012 08 12, 14:07)
As taip pat is "minties"pasakas seku,tokios idomiausios suneliui,o is knygos idomu kai mato dar ir grazius paveikslelius 

Pritariu

Visad skaitau prieš miegą. Dabar skaitau Landsbergio knygelę apie pelytį Zita, net man pačiai įdomu.

QUOTE(watashi @ 2012 08 27, 19:17)
Visad skaitau prieš miegą. Dabar skaitau Landsbergio knygelę apie pelytį Zita, net man pačiai įdomu. 

Aš irgi dabar kaip tik skaitau Lansbergio knygą , pavadinimas užkrito , apie berniuką Miką
Pati didžiausia bausmė - neskaityti pasakos prieš miegą. Prisiimam knygų iš bibliotekos ir skaitom. Juokingos knygos: Mažojo dinozauriuko istorija, apie mamulę Mū, apie pelytę Zitą, Meškų pasakos ir kt.

Bet tėčio pasakų makalynė iš galvos pati juokingiausia...

Bet tėčio pasakų makalynė iš galvos pati juokingiausia...
Butinai pasakas skaitom!!!
Kol kas pasakų neskaitom. Gal kai bus didesnė tada pradėsim kokias knygas skaityt.
Dabar prieš miegą būna pasakos "iš galvos". Kiekvieną vakarą po dvi ir dukra visada pati sugalvoja apie ką bus. pvz. apie kokį jos žaislą, gyvunėlį, apie lėktuvus, apie kojas ir nugarą
Dabar prieš miegą būna pasakos "iš galvos". Kiekvieną vakarą po dvi ir dukra visada pati sugalvoja apie ką bus. pvz. apie kokį jos žaislą, gyvunėlį, apie lėktuvus, apie kojas ir nugarą

QUOTE(Zirzliukas @ 2012 08 28, 12:32)
Pati didžiausia bausmė - neskaityti pasakos prieš miegą.
Pas mus bausmė - sumažinti jų kiekį

pasakas skaitom kas vakara jau nuo 1.5 metuku. Cia kaip ir musu ritualas pries miega, kada laikas buna tik vaikucio. Nes brolis dar neklauso, nesidomi pasakom. ir zadu skaityti pasakas kol jam paciam jau nesinores.

Kartais skaitom, kartais ne
Jei jau skaitom tai minimum 3
Kai neskaitom- zaidziam zodziu zaidima- tarkim tema "Baldai" na ir vardinam vienas paskui kita. Prisigalvojam ivairiausiu temu. Buna vaikas ir mama nurungia
O buna ir vakaru, kada sunus pats sukuria kokia istorija

Kai neskaitom- zaidziam zodziu zaidima- tarkim tema "Baldai" na ir vardinam vienas paskui kita. Prisigalvojam ivairiausiu temu. Buna vaikas ir mama nurungia

O buna ir vakaru, kada sunus pats sukuria kokia istorija