Kiekvieną vakarą ir prieš petų miegelį skaitom, tai yra tradicija. Buvau užkimusi ir negalėjau prakalbėti, tai verkė, kad neskaitau pasakos. Jai tai kaip bausmė.
Skaitau tik tada kai pats paprašo, nes nelabai mėgsta pasakų klausyti, jam labiau dainelių klausytis patinka, bet kadangi aš visai nemoku dainuoti tai paleidžiu įrašą ir tada abu dainuojam

Kiekvieną vakarą skaitau. Būna išimčių, jei dėl kažkokių priežasčių vėlai nueinam gultis, bet tas būna laaaabai retai.
Vakare pasaka būtinai

pries pietu miegeli pasakos nera, jis pats uzmiega, bet vakare pasaka butinai ir dar ne viena. dazniausiai dicki migdo tetis, o as mazaji. bet beda ta, kad tetis beskaitydamas pirmas uzmiega. vaikas kelis kartus tetei primena, kad dar reik skaityti. bet pasaka butinai, jis geriau visas pasakas moka nei mes.
neskaitau, nes tik isbudinu.

Pasakas skaitau nuo kokių metų, nors ir nesuprasdavo, bet trumpa būdavo. Dabar merginai aštuoni metai, pati skaito puikiai ir daug. Prieš miegą pati paskaito savo knygą, o tada tėtis arba aš knygą skaityti prieš miegą. Man atrodo, kad dabartinę knygą skaitėm gal kokius šešis kartus, bet vis tiek nori.
QUOTE(LaPassion @ 2012 09 11, 13:03)
Kiekvieną vakarą skaitau. Būna išimčių, jei dėl kažkokių priežasčių vėlai nueinam gultis, bet tas būna laaaabai retai.
Analogiška situacija pas mus. Koks pyktis būna, jei kada patingiu paskaityti

Dazniausiai skaitau. Buna kad ir siaip dienos metu praso paskaityt

vakar savo dicki paguldziau, nes po darzelio taip susitarem, bet siandien uz tad, kad vakar neskaitem pasakos susitarem dvi pasakas. tai mums labai pasaku reikia. beje sestadieni mazgiui gimtadienio proga padovanojo draugai knyga pasaku, as pamaciau, kad mes tokia jau turim, o dickis mano priejo ir sako, o mes jau tokia turim, tad galesit nesti apkeisti. tai ka draugai dovana isinese atgal keisti

Dainuoju dainas, lopšines. Tėtis skaito pasakas.
Labutis.Labai daug skaitom.Rekomenduociau paskaityti Donaldo Bisset pasakeles.Labai idomios.Maniskiams labai patinka,net mano mazajam,kuris neturi kantrybes isklausyti iki galo,siu pasakeliu klauso issiziojes.