Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Sunui skaitydavau, dukrai blush2.gif laiko neuztenka ir jegu. Bet mes diena vos ne kasdien skaitom smile.gif
Atsakyti
Kadangi pasakas sūnui pradėjau skaityti gana anksti, tai dabar prieš pietų ar vakarinį miegą turiu būtinai skaityt, nes kitaip kyla didžiuliai pykčiai, jeigu noriu išsisukti nuo miego pasakėlių ar eilėraščių skaitymo smile.gif
Atsakyti
Mano vaikams yra 12 ir 5 (bet jau tuoj tuoj sueis 6), tai kartas nuo karto paskaitau pasakėlę prieš miegą rolleyes.gif manau tai gerai nuteikia vaikus miegui ax.gif
Atsakyti
nebeskaitau, nes atmintinai ismokau ta pacia pasaka kas vakar pasakoti biggrin.gif
tevelis tik skaito
Atsakyti
kai papraso visada skaitom
Atsakyti
Skaitymas prieš miegą - butiniu butiniausia vakarinio ritualo dalis. Man tai geras laikas bent trumpai padrybsot apsikabinus savo mazaja su knyga rankoje, o mazgei taip i krauja iauge, kad ji nesupratu, jei nepaskaityciau. As uz knygu skaityma vaikam visom keturiom thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau ir ne tik as. ax.gif
Berniukas auga dvikalbeje seimoje, todel viena vakara pasaka lietuviu kalba skaitau as, o kita vakara, jau rusu kalba, skaito tetis biggrin.gif
Atsakyti
skaitom kiekviena vakara pati pasipraso , atsinesa knygute kuria nori , pati isirenka wub.gif
mazoji dar nesusikaupia pasakom jai idomu dar pavartyt knygute , sese jai papasakoja , labai megsta atpasakot ka mes pasakojam, tik viskas savaip labai idomiai
Atsakyti
daugiau sekam pasakas negu skaitom. bet siaip ar taip kokia istorija pries miega labai laukiama ir patinka.
Atsakyti
Maniškės šiuo metu mieliau klausosi ramių mano dainelių, lopšinių prieš miegą, nei pasakų.. wub.gif
Atsakyti
Labai mėgstam knygutes paskaityti, bet ne prieš miegą schmoll.gif nes tada prasideda daug daug klausimų ir atsakymų smile.gif, o miegai kažin kur išsilaksto doh.gif
Atsakyti
Skaitau kartais ir skaityčiau dažniau, bet labiau norisi filmukus prieš miegą pažiūrėt.
Atsakyti