Mes irgi be knygelių ir nugarytės, rankytės glostymo neužmiegam

Anksciau buvo tik 6 lopsines
paskui pasidare 3 lopsines ir enciklopedijos skyrius (pasaku nemegsta, kai jos skaitomos), dabar man skaito keleta pastraipu, as skaitau enciklopedijos skyreli (apie lapa) ir nors jam sunku skaityti, nes turi bedu su skaitymu, bet to nepriima kaip darbo - cia musu sventas ritualas

Taip, visada. Kuo daugiau, tuo geriau

Aš saviškiams kai sugula į lovas tai geriausiu atveju lopšinę padainuoju, nu kartais dvi
O šiaip tai bučkis, saldžiū sapnų ir viskas.
Pasakas skaitom kai dar nebūnam lovoj, prieš einant praustis

Pasakas skaitom kai dar nebūnam lovoj, prieš einant praustis

Skaitom butinai

Skaitau, nors jau 7 metai. Jei neskaitau - būna didelis triukšmas. Ir jei nori pagasdinti - pasakyk kad pasakų neskaityti, sureaguoja iškarto.
anksciau skaitydavau,dabar paleidziu pasaku CD

Skaitom
Pasaka-būtinas mūsų atributas prieš miegą. Po prausimuosi iš karto primena man, kad skaitysim pasaką kai atsiguls į lovytę. Po pasakos dar pora lopšinių, bučkis ir miegučio

prieš miegą niekada nesekdavau, nes nenorėdavo, neklausydavosi, bet dabar koks mėnuo prašosi nakties pasakėlės, tai padėjau sekti
o taip, pasakų knygas skaitom ištisai, kai tik laisvo laiko yra, jinai jau ir parsineša kokią knygutę kad paskaitytume, už tai kokia fantazija dabar pas ją, tik spėk klausytis ko prifantazuoja

o taip, pasakų knygas skaitom ištisai, kai tik laisvo laiko yra, jinai jau ir parsineša kokią knygutę kad paskaitytume, už tai kokia fantazija dabar pas ją, tik spėk klausytis ko prifantazuoja

Skaitom ir deramės, kelias dar skaitysim
o knygutes patys renkasi bibliotekoje, aišku su mano pagalba.