Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Mes irgi be knygelių ir nugarytės, rankytės glostymo neužmiegam biggrin.gif
Atsakyti
Anksciau buvo tik 6 lopsines doh.gif paskui pasidare 3 lopsines ir enciklopedijos skyrius (pasaku nemegsta, kai jos skaitomos), dabar man skaito keleta pastraipu, as skaitau enciklopedijos skyreli (apie lapa) ir nors jam sunku skaityti, nes turi bedu su skaitymu, bet to nepriima kaip darbo - cia musu sventas ritualas wub.gif
Atsakyti
Taip, visada. Kuo daugiau, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
Aš saviškiams kai sugula į lovas tai geriausiu atveju lopšinę padainuoju, nu kartais dvi smile.gif O šiaip tai bučkis, saldžiū sapnų ir viskas.

Pasakas skaitom kai dar nebūnam lovoj, prieš einant praustis wink.gif
Atsakyti
Skaitom butinai smile.gif
Atsakyti
Skaitau, nors jau 7 metai. Jei neskaitau - būna didelis triukšmas. Ir jei nori pagasdinti - pasakyk kad pasakų neskaityti, sureaguoja iškarto.
Atsakyti
anksciau skaitydavau,dabar paleidziu pasaku CD thumbup.gif
Atsakyti
Skaitom
Atsakyti
Pasaku skaitymas labai turtina kalbos zodyna , ugdo kurybiskuma, skatina dometis knyga. Visada skaitydavau pasakas , turejau irasus, kur pasakas sekdavo aktoriai , dainuodavau lopsynes. Dabar jau mokyklinuke nenori mano pasaku. Ji pati jas skaito.
Atsakyti
Pasaka-būtinas mūsų atributas prieš miegą. Po prausimuosi iš karto primena man, kad skaitysim pasaką kai atsiguls į lovytę. Po pasakos dar pora lopšinių, bučkis ir miegučio mirksiukas.gif
Atsakyti
prieš miegą niekada nesekdavau, nes nenorėdavo, neklausydavosi, bet dabar koks mėnuo prašosi nakties pasakėlės, tai padėjau sekti smile.gif
o taip, pasakų knygas skaitom ištisai, kai tik laisvo laiko yra, jinai jau ir parsineša kokią knygutę kad paskaitytume, už tai kokia fantazija dabar pas ją, tik spėk klausytis ko prifantazuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitom ir deramės, kelias dar skaitysim biggrin.gif o knygutes patys renkasi bibliotekoje, aišku su mano pagalba.
Atsakyti