Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Mum trys metukai su trupučiu,ir visai neseniai rimtai mergina pradėjo domėtis pasakomis bigsmile.gif Dabar be pasakų skaitymo neužmiegam,deramės kelių užteks(nes jos dar gana neilgos) pati pavardina apie ką norėtų klausytis biggrin.gif
Labai džiaugiuosi,kad atėjo tas laikas pasakoms rolleyes.gif
Atsakyti
Pasakėles skaitom, kai atsigulame į loveles ankščiau, bet jei vėluojame tai tuomet ne. ax.gif
Jeigu pasaka ilga ir man beskaitant išdžiūsta burna rolleyes.gif likusią pasakos dalį skaitome sekantį vakarą.
Atsakyti
Mes irgi skaitom, jei nesivėlinam wub.gif . Jei vėliau gulasi, kažkaip bandom išsisukti su lopšinėm be šviesos biggrin.gif .
Atsakyti
Skaitau kiekviena vakara.Jei neklauso ir pasakau, kad neskaitysiu,tuomet surimteja lotuliukas.gif Jei tetis pasisiulo paskaityti---netinka.Pasakas skaitau su intonacija,pamegziodama ivairius balsus,tai mano vaikinas alpsta lotuliukas.gif
Atsakyti
as tik db pradejau(5m panai)... blush2.gif Ir mazasis pasiklauso tuo paciu thumbup.gif
Atsakyti
Stengiames kuo dažniau skaityti,bet kadangi abu esame labai užsiėmę,tai kas vakarą neišeina.Dabar,kai laukiam trečiojo,žymiai dažniau sūnūs pasakų klauso;) rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai skaitom beveik kiekvieną vakarą, o jei neskaitom tai tada sekam iš atminties kokią arba savos kūrybos...
Labai padeda užmigti... smile.gif
Atsakyti
Skaitom, kai nesusivėlinam atsigult. KAi buvo pasakos, viskas buvo gerai, ir mamai smagu buvo. PAskui, ant savo durnos galvos, nupirkau Harį Poterį. Skaitom jau antrą knygą, vaikinui 5,5 metų, be galo patinka, a vat mama ir antrą knygą baigdama nesupranta, kas ten taip užburia tuos vaikus. Man ten nesąmonių rinkinys doh.gif
Skaitom po skyrelį kas vakarą, ir kaskart pabaigus, lengviau atsipučiu, nes ilgi labai ....
Tačiau, kad ir kaip man nepatiktų ta knyga, džiaugiuos, akd mano vaikui patinka pats skaitymo ritualas (nors HAri Poterį tai tik "atbūbniju" iš pareigos ir tiek). LAbai tikiuos, kad kai paaugs, knygų skaitymas nebus katorga.
Skaitau vakarais, ir tikiuos, akd taip padėsiu savo vaikui atrast knygų skaitytmo malonumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 01 lapkričio 2009 - 14:57
Mamytes, o jus galit pasakyti nuo kada jusu vaikuciams pradejo patikti pasakos? Mano sunelis neleidzia man skaityti pasaku, tik pradejus pradeda pertraukineti, saukti nenoriu pasakos, bet va lopsiniu mielai klausosi. Manau taip yra del to kad jis nesupranta dar normaliai turinio. Tai va, mane domina kada galiu tiketis kad mano pasakos bus klausomos ir laukiamos pries miegeli.
Atsakyti
Mano didysis normaliai klausyt pasakų pradėjo gal 3 metų, bet pasaka pasakai nelygu. Pirmosios pasakos buvo iš penkių sakinių ir pagrinde tik gyvuliukų balsų atkartojimas. Ir aišku, kas vakarą vis tos pačios doh.gif
O mažasis, dabar panašaus amžiaus, kaip kad didžiajam pradėjau pasakas skaityt, tai jam jos buvę nebuvę, galiu skaityt, jei noras yra, bet jis tuo metu užsiima savais reikalai,, žaislus į lovą susineša, ir poteriaujam kartu: aš pasaką skaitau, o jis su mašinytėm burzgia doh.gif Taip kad, vaikas vaikui nelygu.

Todėl vakarais skaitau didžiajam pasaką, o mažasis tuo metu savo "žaislus migdo". Tik tariamės, akd netrukdytų broliui klausytis doh.gif Labai tikiuos, akd ir mažius, atėjus laikui, "užsikabins".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 01 lapkričio 2009 - 15:43
kai mano panelyte papraso skaitau smile.gif
Atsakyti
skaitom.... ir jauciu dar ilgai skaitysim.....
Atsakyti