Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(daite @ 2009 10 15, 12:35)
As tai butent sita turiu, patinka.  thumbup.gif Lengva, zeline konsistencija, po vasatos pastebejau pora mimikos rauksleliu, tikiuosi pades. smile.gif

Nuo kiek metu rekomenduojamas naudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 10 15, 12:48)
As irgi noreciau isbandyti nauja rasos deo - antiperspiranta be aliuminio.  mirksiukas.gif Idomu, ar jau yra siaip prekyboje, ne internetu?  g.gif Kazkda turejau berods is Fairness ar kitos firmos deo be aliuminio, tai nekimso poru, todel kuri nors is rasos butu idomu isbandyti.  mirksiukas.gif

Beje, gal kas naudojate si sveitikli ( http://www.biok.lt/content/153 )? Mano misri oda, butu idomu paskaityti kokie atsiliepimai.  4u.gif

Kai dar naudojau sveitiklius,tai sitas patiko tikrai labiau nei kiti,nes daleles neastrios,ne toks paraudes veidas budavo kaip nuo kitu,be to maloniai kvepia,o del veido isvalymo tai nezinau...man tas pats buna ar su prausikliu,ar su sveitikliu,todel renkuosi prausikli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 10 15, 17:21)
Nuo kiek metu rekomenduojamas naudoti?  blush2.gif

Tiesa sakant nezinau... g.gif Bet man 25 ir visai nemanau, kad per anksti
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 10 15, 11:48)
Beje, gal kas naudojate si sveitikli ( http://www.biok.lt/content/153 )? Mano misri oda, butu idomu paskaityti kokie atsiliepimai.  4u.gif

Naudoju jau antra ar trecia, oda riebi, ziema misri kazkokia pasidaro irgi, tai labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 10 15, 11:48)

Aš turiu, bet kadangi mano oda jautri, tai beveik nenaudoju. Dažniau vyras pasinaudoja blush2.gif

QUOTE(bolsiaka @ 2009 10 15, 12:23)
išbandžiau plaukų kaukę, kaip čia pasakius g.gif  nežinau ar ji man patiko ar ne. plaukai tokie glotnūs pasidarė, bet jų vaizdas tarsi riebaluotų g.gif  gal per mažai skalavau, bet iki šiol naudota kaukė po tokio vandens kiekio skalavosi puikiai g.gif  žodžiu kol kas nuomonė neutrali apie ją, gal dar po kelių kartų apsigalvosiu smile.gif  ir aišku įdomu kaip ji kitoms mergaitėms patiko smile.gif

Tai prie šaknų netepk kaukės, nes ten plaukai ir taip sveiki, tik link galų ax.gif

aistuliaa, aš norėčiau užsisakyti su tavim, tik niekaip neapsisprendžiu dėl kremo doh.gif Jautriai odai kokį geriau imt žiemai, drėkinantį ar maitinantį g.gif O tas kur išsiplėtusiems kapiliarams tai ir nesuprasi, drėkina ar maitina mastau.gif Nesinori labai riebaluotu veidu vaikščiot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 15 spalio 2009 - 21:04
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 14, 20:59)
kaip tik į pabaigą eina dezodorantas, gal kas spėtumėt išmėgint ir pakomentuot tą be aliuminio druskų? ax.gif

labai įdomūs atsiliepimai būtų apie šitą gaminį; žiemai ir Thai man thumbup.gif, bet atšilus orui jis jau nepadeda ax.gif
Atsakyti
Merginos, turiu pasigirt, kad norfoj sian nusipirkau organic trends gaminiu, isiparduoda visus, visi gaminiai po 2,99 lt, o galiojimo laikas baigias tik po metu, dezodorantus 2 nusipirkau abieju rusiu, duso zele sveiciamaja, o gimines vyrams dovanu nupirkau po nedidelis rinkini, dezodorantas, vesinamoji duso zele ir sampunas su kondicionierium, zodziu, labai apsidziaugiau pamacius vel sia linija, deja, paskutini karta, manau, nebent vel pradetu jos gamyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 17, 12:23)
Merginos, turiu pasigirt, kad norfoj sian nusipirkau organic trends gaminiu, isiparduoda visus, visi gaminiai po 2,99 lt, o galiojimo laikas baigias tik po metu, dezodorantus 2 nusipirkau abieju rusiu, duso zele sveiciamaja, o gimines vyrams dovanu nupirkau po nedidelis rinkini, dezodorantas, vesinamoji duso zele ir sampunas su kondicionierium, zodziu, labai apsidziaugiau pamacius vel sia linija, deja, paskutini karta, manau, nebent vel pradetu jos gamyba  smile.gif

Man tai ziaurisi nepatiko sampunas su kondicionieriumi,kazkada seniai buvau naudojus viena karta,po to lauk meciau doh.gif
Atsakyti
Pas mus norfoj mačiau tik rutulinius dez. O tai ką, visą seriją papigiai paleido? Reiks užsipirkt tada bigsmile.gif Iki kada čia ta "akcija"?
Atsakyti

i 
primenu:
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.
8. - draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 17, 15:38)
Man tai ziaurisi nepatiko sampunas su kondicionieriumi,kazkada seniai buvau naudojus viena karta,po to lauk meciau doh.gif

sampuno sau ir nepirkau, tik dovanom biggrin.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 10 17, 15:48)
Pas mus norfoj mačiau tik rutulinius dez. O tai ką, visą seriją papigiai paleido? Reiks užsipirkt tada  bigsmile.gif  Iki kada čia ta "akcija"?

pas mus tai visa serija papigiai, sakau, po 2,99 lt, neisejo susilaikyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar merginos turiu pranešti, kad visose Maximos parduotuvėse su bet kuria Maximos kortele 25 procentu nuolaida visai kosmetikai, parfumerijai ir kūno priežiūros priemonėms smile.gif Tarp jų ir lietuviškai Biok kosmetikai, ką tik buvau, tačiau iš lietuviškos šiuo metu nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 17 spalio 2009 - 18:39