Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 14, 16:18)
šiandien išbandžiau žvilgesio suteikiantį plaukų šampūną ir maitinantį plaukų balzamą.

ką galiu pasakyt: kvapas abiejų patiko, šampūnas man asmeniškai nelabai patiko, nes mažai putoja - kas yra gerai, matyt mažiau to putojančio Š.. pridėta, bet nemoku aš su tokiais plaukų plaut, nežinau ar dar mozot, ar jau švarūs, ir jo daug daugiau automatiškai naudoji, tai vat.

Aš prieš kelias dienas nusipirkau švelnų "Rasos" vaistažolių šampūną. Ir galiu pasakyt, kad ir man keistai buvo su tuo putojimu iš pradžių (juk visąlaik plovus plaukus su putojančiu šampūnu, keista visgi). Bet pilausi šampūno tiek kiek anksčiau ir pasirodo to pilnai užtenka išplauti plaukučius smile.gif O ir jis be parabenų, bei SLS, tai tikiuosi plaukučiai pamils šį šampūną smile.gif
Atsakyti
O aš tai niekaip negaliu priprast prie tokių neputojančių priemonių. Vis atrodo, kad blogai išsiplausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa. @ 2009 10 14, 21:24)
Aš prieš kelias dienas nusipirkau švelnų "Rasos" vaistažolių šampūną. Ir galiu pasakyt, kad ir man keistai buvo su tuo putojimu iš pradžių (juk visąlaik plovus plaukus su putojančiu šampūnu, keista visgi). Bet pilausi šampūno tiek kiek anksčiau ir pasirodo to pilnai užtenka išplauti plaukučius smile.gif O ir jis be parabenų, bei SLS, tai tikiuosi plaukučiai pamils šį šampūną smile.gif

įdomu kokia tada sudėtis jo g.gif
o naudoji kažką po šampūno: balzamą, kondic.?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 14, 21:57)
O aš tai niekaip negaliu priprast prie tokių neputojančių priemonių. Vis atrodo, kad blogai išsiplausiu  doh.gif

aš ir, blogi įpročiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 14, 23:18)
įdomu kokia tada sudėtis jo  g.gif
o naudoji kažką po šampūno: balzamą, kondic.?

Na sudėtis gal irgi nėra viena natūraliausių, bet tų didžiausių šlykštukų atsikratyta, manau.
Ir kaip tik pirmą kartą bandžiau nieko nenaudot, tik šampūną. Ir kažkaip po išdžiuvimo, net nepajaučiau, kad reiktų ar balzamo ar kondicionieriaus, nors po išplovimo dažniausiai užsitepliodavau dar nuplaunamu balzamu smile.gif

Internetinis aprašymas:
Švelnus raminamasis šampūnas sukurtas specialiai jautriai galvos odai. Jo sudėtyje nėra agresyviųjų plaunamųjų medžiagų, kurios gali dirginti odą, sukelti alergines reakcijas. Ramunėlių, medetkų ir avokadų ekstraktai švelnina, glotnina plaukus, ramina galvos odą bei saugo ją nuo sudirgimų. Šampūne nėra konservantų parabenų, dirbtinių kvėpiklių bei Sodium Laureth Sulfate (SLS). Patikrinta dermatologų.
Atsakyti
man labai patiko paakiu zele. tokia labai maloni, gaivi.
Atsakyti
As irgi noreciau isbandyti nauja rasos deo - antiperspiranta be aliuminio. mirksiukas.gif Idomu, ar jau yra siaip prekyboje, ne internetu? g.gif Kazkda turejau berods is Fairness ar kitos firmos deo be aliuminio, tai nekimso poru, todel kuri nors is rasos butu idomu isbandyti. mirksiukas.gif

Beje, gal kas naudojate si sveitikli ( http://www.biok.lt/content/153 )? Mano misri oda, butu idomu paskaityti kokie atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
išbandžiau plaukų kaukę, kaip čia pasakius g.gif nežinau ar ji man patiko ar ne. plaukai tokie glotnūs pasidarė, bet jų vaizdas tarsi riebaluotų g.gif gal per mažai skalavau, bet iki šiol naudota kaukė po tokio vandens kiekio skalavosi puikiai g.gif žodžiu kol kas nuomonė neutrali apie ją, gal dar po kelių kartų apsigalvosiu smile.gif ir aišku įdomu kaip ji kitoms mergaitėms patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa. @ 2009 10 15, 08:09)
Na sudėtis gal irgi nėra viena natūraliausių, bet tų didžiausių šlykštukų atsikratyta, manau.
Ir kaip tik pirmą kartą bandžiau nieko nenaudot, tik šampūną. Ir kažkaip po išdžiuvimo, net nepajaučiau, kad reiktų ar balzamo ar kondicionieriaus, nors po išplovimo dažniausiai užsitepliodavau dar nuplaunamu balzamu smile.gif

Internetinis aprašymas:

skamba labai jau nekaltai biggrin.gif gal reiks pratintis ir man prie tokių šampūnų
Papildyta:
QUOTE(olega @ 2009 10 15, 11:00)
man labai patiko paakiu zele. tokia labai maloni, gaivi.

kokiai čia odai? ar labai sunki ji?
čia šitas? http://www.biok.lt/content/226
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 15 spalio 2009 - 11:27
želė konsistencija jau savaime yra lengva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 15, 11:25)
kokiai čia odai? ar labai sunki ji?
čia šitas? http://www.biok.lt/content/226

As tai butent sita turiu, patinka. thumbup.gif Lengva, zeline konsistencija, po vasatos pastebejau pora mimikos rauksleliu, tikiuosi pades. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa. @ 2009 10 15, 09:09)

Internetinis aprašymas:

Dalinuosi panasiais ispudziais - po Rasos sampuno jautriai odai pastebejau, kad plaukai nesipraso balzamo, o po Rasos kuno prausiklio jautriai odai oda nesipraso drekinamuju kremu.
Man didziausia kancia rytais kremais tepliotis kuna (dar kai sildymo nebuvo), tai cia buvo tarsi issigelbejimas. Nors savaitgaliais pasilepinti kosmetikos priemonemis labai smagu biggrin.gif
Tiesa, o del putojimo, tai tiesiog iprocio reikalas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 10 15, 12:35)
As tai butent sita turiu, patinka.  thumbup.gif Lengva, zeline konsistencija, po vasatos pastebejau pora mimikos rauksleliu, tikiuosi pades. smile.gif

man jau 25 metai su viršum rolleyes.gif tai žadu ir aš pradėt naudot... nes jau pradėjo rastis kelios smulkios raukšlelės, turbūt nieko geresnio ir nerasiu už tokią kainą, plius kokybė manau geresnė nei visų L'oreal'ių

ir dar klausimas: ar jis ką nors be stangrinimo dar daro tau? pvz. nuima patinimą rytais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 15 spalio 2009 - 15:40