Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai

Apklausa: Ar tikite prietarais? (255 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Baikit bajerius lotuliukas.gif Tikėdamos tom nesąmonėm taip ir prisikarksit nelaimes doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,as jusu skyrelyje naujoke ax.gif,siaip prietarais nesu linkusi labai tiketi ,bet siandien man iskilo klausimas ir nejuokais issigandau -einant kieme i mane atsitrenke balandis ,o pries kelias dienas sapnavau i kambari iskridusi ir besiblaskanti pauksciuka.Juk sako paukstis atnesa bloga zinia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2008 09 15, 17:12)
Sveikos merginos,as jusu skyrelyje  naujoke  ax.gif,siaip prietarais nesu linkusi labai tiketi  ,bet siandien man iskilo klausimas ir nejuokais issigandau -einant kieme i mane atsitrenke balandis ,o pries kelias dienas sapnavau i kambari iskridusi ir besiblaskanti pauksciuka.Juk sako paukstis atnesa bloga zinia?  blush2.gif

Nebūtinai blogą. ax.gif Gali perduoti žinią, jog greit pastosi... wub.gif
Atsakyti
žodžių niekada netikėjau prietarais ir panašiais dalykais iki dabar , va ką tik atskrido daug mažu paukščiukų nežinau kaip lt vadinasi ne žvirbliukas bet panašus su geltonais pilvukais spalvoti, ir vienas po kito atskrenda ant palanges atsisėda pasisuka ir tuk tuk tuk man į langą , paskui kitas tada nuskrenda vėl atskrenda ir vėl tuk tuk tuk , nu žinokit žinodama kad toks ženklas pranašauja mirti tai šiurpuliukai per kuną perbėgo unsure.gif kažkada girdėjau jei snapelių kala reiškia geros naujienos jeigu teškiesi į stiklą mirtis...bet vistiek nejauku ką manot? unsure.gif
Atsakyti
nu ar yra logiškas paaiškinimas tam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 23, 16:19)
žodžių niekada netikėjau prietarais ir panašiais dalykais iki dabar , va ką tik atskrido daug mažu paukščiukų nežinau kaip lt vadinasi ne žvirbliukas bet panašus su geltonais pilvukais spalvoti,  ir vienas po kito atskrenda ant palanges atsisėda pasisuka ir tuk tuk tuk man į langą , paskui kitas tada nuskrenda vėl atskrenda ir vėl tuk tuk tuk , nu žinokit žinodama kad toks ženklas pranašauja mirti  tai šiurpuliukai per kuną perbėgo  unsure.gif  kažkada girdėjau jei snapelių kala reiškia geros naujienos jeigu teškiesi į stiklą mirtis...bet vistiek nejauku ką manot?  unsure.gif

Jei tėškiasi į stiklą tai tik todėl, kad paukščiui skrendant sublizga šviesa nuo lango ir jis kažkaip nepastebi, susipainioja ir tėškiasi. Mes universitete net turėjom statistiką iš to surinkti. Niekas nemirė. biggrin.gif

Zylė kala tau į langą? mirksiukas.gif Įsigyk baidyklę ir nebekalens. Arba lašinių pakabink, gal jos alkanos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coochie Coo: 24 spalio 2008 - 13:16
Coochie Coo mėgstu logini mastymą.ačiū.
bet ką tik vėl abidvi atskrido pakale ir išvare unsure.gif gal dėl to kad daug vazonu dideliu ant palanges? ale ir nejauku pasidarė..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 24, 16:40)
Coochie Coo mėgstu logini mastymą.ačiū.
bet ką tik vėl abidvi atskrido pakale ir išvare unsure.gif gal dėl to kad daug vazonu dideliu ant palanges? ale ir nejauku pasidarė..

Dar gali buti,kad sulauksi zinios(gali but netiketa)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 18:40)
Yra toks prietaras, kad nėščiai savo pilvą derėtų rodyti tik vyrui...

Tokio prietaro tai negirdėjau. blink.gif Tai vadinasi nėščiai ir pas gydytojus eiti negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 24, 16:13)
Dar gali buti,kad sulauksi zinios(gali but netiketa)

tikiuosi ir kad ta žinia bus gera unsure.gif
Atsakyti
Na as ir prietarais netikiu, bet savo zirniukus pasikrikstyjom vos menesiuko blush2.gif
O del "bobuciu"lindimo i vezima, tai net nebezinau, kaip kovoti doh.gif Ir kaip zmones nesupranta g.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona Stackunaite @ 2008 01 08, 15:14)
na as pavizdziui esu girdejus,kad kudikiu negalima rodyti i veidrodi,sako kalbeti velai prades.....tai va sakau gal dar kuri zinot tokiu idomybiu? smile.gif

na nz ir neidomu...bliamba as sava maze rodiau veidrodi doh.gif lotuliukas.gif niu kaip perskaiciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrul @ 2008 12 20, 02:24)
Na as ir prietarais netikiu, bet savo zirniukus pasikrikstyjom vos menesiuko blush2.gif
O del "bobuciu"lindimo i vezima, tai net nebezinau, kaip kovoti doh.gif Ir kaip zmones nesupranta g.gif  bash.gif

o cia tai tikras siaubas...bobulytes pacios prikure prietarus, bet jun nesilaiko doh.gif
Atsakyti