bet kai nusipirkom lovyte, vezem pas mama, nes mamao mama tiki prietarais, todel man visa galva isuze, kad tik namie nelaikytume. tai del sventos ramybes, nuvezem pas ja.
na as netikiu prietarais, bet tarkim kai buvau
, neskubejau pirkti daiktu vaikui. gal kokia 38 sav pradejau. bet tai ne del prietaru, paprasciausiai tik pagalvojau, kad jeigu kas atsitiktu, kaip butu sunku tada tuos taiktus kazkam atiduoti, nes juos rinkaisi savo maziukui.
bet kai nusipirkom lovyte, vezem pas mama, nes mamao mama tiki prietarais, todel man visa galva isuze, kad tik namie nelaikytume. tai del sventos ramybes, nuvezem pas ja.
esu girdėjus, kas negalima plaukų kirpti, ir būtent per pirmą gimtadienį reikia nuskusti (įdomu iki ateinant svečiam, ar jau jiem išėjus
), tada tipo plaukai geri ataugs.
veidrodžio nerodyti, nes vaikai iki metų "mato" mirusiuosius, kurie tam veidrodyje ir matosi...
realiai veidrodis yra labai "stiprus" daiktas, ir su juo siejasi nemažai kitokių prietarų, kurie turi tiesos...
po nužiūrėjimų, na jei įtariate, kad taip yra, mama turi pasiimti savo sijono (megztinio) kraštelį apačioje, ir juo lyg nuvalyti vaikui veidelį 3 kartus pagal laikrodį man regis.
nelabai visu tuo tikiu, bet kaip sakoma "nespjauk į šulinį, dar gali tekti atsigerti iš jo"
veidrodžio nerodyti, nes vaikai iki metų "mato" mirusiuosius, kurie tam veidrodyje ir matosi...
realiai veidrodis yra labai "stiprus" daiktas, ir su juo siejasi nemažai kitokių prietarų, kurie turi tiesos...
po nužiūrėjimų, na jei įtariate, kad taip yra, mama turi pasiimti savo sijono (megztinio) kraštelį apačioje, ir juo lyg nuvalyti vaikui veidelį 3 kartus pagal laikrodį man regis.
nelabai visu tuo tikiu, bet kaip sakoma "nespjauk į šulinį, dar gali tekti atsigerti iš jo"
As pavyzdziui gal ir netikiu prietarais bet vistiek uzdedu isvirksces koinytes einant pas gydytoja, nes sesele jau tokia saldi
kad net bjauru darosi kaip ji lenda prie mano maziuko. O isvirkscios kojinytes sako apsaugo nuo nuziurejimo
QUOTE(Indrul @ 2008 12 27, 11:40)
Labai idomu su tuo veidrodzio nerodymu...
Aisku, mes nepaisome prietaru
Bet kodel dauguma maziuku zaisliukuose yra veidrodeliai 
manau todėl, nes čia lietuviškas prietaras, o žaislai užsienietiški
gal ten, užsienyje žmonės kitaip tiki
Turejau malonuma anytos morala isklausyt, kai dukrele , savaites laiko i gatve isveziau
. Vaiko iki menesio negalima niekam rodyt!!!! Aiskinimai, kad vaiko vezime niekas nemato, nepadejo
As tai 1 menesi neisileidau lankytoju, bet daugiau del visokiu infekciju nei del prietaru. Ir dar stengiuos kuo maziau vaikucio fotografiju visiems siusti. Nors fotografuojam daug
mes tikime "nužiūrėjimu"
nes dažnai po svečių apsilankymo sekančią dieną mažiukas susirgdavo
todėl ir peršasi mintis, kad geriau jau kuo mažiau akių jį matytų
fotografijų irgi beveik niekam nerodydavom
netgi yra tokių žmonių, kurie iki šiol jo dar nematė ir prašo, kad atneštume parodyt, tarsi kokį naują daiktą
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 31, 18:58)
mes tikime "nužiūrėjimu"
nes dažnai po svečių apsilankymo sekančią dieną mažiukas susirgdavo
todėl ir peršasi mintis, kad geriau jau kuo mažiau akių jį matytų
fotografijų irgi beveik niekam nerodydavom
netgi yra tokių žmonių, kurie iki šiol jo dar nematė ir prašo, kad atneštume parodyt, tarsi kokį naują daiktą 
Taip pat pritariu dėl nuotraukų. Mane kažkaip labai nervina, kai tokios/tokie vos vos pažįstami, bet žinantys, kad jau gimė vaikutis, sako - atsiųsk nuotrauką.. Kam jiems???
nelabai tikiu prietarais. Cia daugiau mociuciu gasdinimai. Draugei uosve,kai prigasdino,kad vat negerai,kad vaika maudai sekmadieni,balos trauks,paskes,o jos tevai kieme issikase baseineli....sako nors imk ir sakyk,kad maziau karksetu ir negasdintu jaunu mamu
Dar vat jai sake nekirpti vaikui iki metu koju ir ranku nagu.....tik nesuprantu kokio ilgio nagai bus po metu vaikui
Dar vat jai sake nekirpti vaikui iki metu koju ir ranku nagu.....tik nesuprantu kokio ilgio nagai bus po metu vaikui