Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai

Apklausa: Ar tikite prietarais? (255 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš irgi nemaudau lialkos sekmadienį wink.gif Nepasakyčiau kad tikiu tuo prietaru, bet visai patogu surasti pasiteisinimą sau sekmadienį patingėti ir nemaudyti vaikučio tongue.gif
O dar girdėjau kad kol vaikas nekrikštytas negalima duoti žiūrėti į veidrodį nes išsigąs ir nekalbėęs.Nu ką aš žinau, jeigu vaikučiui patinka į save žiūrėti tai ko gi nerodyti...... g.gif
Papildyta @ [mergetime]1082142607[/mergetime]
O šiaip tai labai gerai kai tų prietarų nežinai, tada ir galvos neskauda ir vaikutį gali maudyt kada nori ir t.t laugh.gif
Atsakyti
Nu va prisiskaiciau ash cia ir shiurpai nubego. Zinojau tik tiek pokol nezinai prietaro ir ka jis reishkia tai ir neveikia, o dabar zinau, tai reik laikytis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 04 16, 22:10)
Nu va prisiskaiciau ash cia ir shiurpai nubego. Zinojau tik tiek pokol nezinai prietaro ir ka jis reishkia tai ir neveikia, o dabar zinau, tai reik laikytis biggrin.gif

vat vat kad norisi savo mazuliam duot visko rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
Visa laika vaikus maudau tik sekmadieni, jau nuo seno taip ipratusi esu ir nieko nesu girdejusi apie toki prietara blink.gif .Sia vasara mano vyresnioji dukte vos nenuskendo,gal tikrai reikes keisti maudymo grafika g.gif .
Beje, abi merginas iki metu esu kirpusi n kartu,nes labai plaukuotos abi yra,o ka sis prietaras reiskia g.gif ?
Jezau,kokia as neapsisvietusi blink.gif .
Atsakyti
Jo Jo apie plaukus kaip ten yra?
As savo maziu jau keturis kartus kirpau, nes plaukai i akis lenda. Nezinau ka reiskia prietaras - nekirpti, bet zinau, kad priesingu atveju vaikui akis skaudes nuo kudikystes. (o del maudymo tai jus mane nugasdinot, speju, kad sekmadieniais nebesimaudysim g.gif )
Atsakyti
Dabar kazka prisiminiau.Lygtai prietaro esme tame, kad kerpant vako plaukus,nukerpi jo prota,o gal as nusisneku rolleyes.gif
Atsakyti
Tikiuosi neprikirpau vaikui proto ohmy.gif
Betkuriuo atveju jau saukstai po pietu ir speju, kad iki kolsueis metai dar pora kartu kirpsimes.
Atsakyti
QUOTE (idida @ 2004 04 17, 09:42)
Tikiuosi neprikirpau vaikui proto ohmy.gif
Betkuriuo atveju jau saukstai po pietu ir speju, kad iki kolsueis metai dar pora kartu kirpsimes.

ohmy.gif Atsizvelgiant i si prietara, mano merginos protu taip pat neturetu pasizymeti, ypac mazoji, nes negalejau laikyti vaiko su i akis krintanciais plaukais.
Atsakyti
O man vyro mociute sake, kad negalima vaikui iki metu duoti zuvies, nes ilgai nekalbes blink.gif ir kad negalima vaiko aukstyn galva vartyti, nes gali plauciai apsiversti wacko.gif O mergaiciu negalima sekmadieniais maudyti, nes bus sunkios menesines fear.gif
Prietaru laikausi tik tu, kurie man patogus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUDAL: 17 balandžio 2004 - 09:02
QUOTE (indreja @ 2004 04 17, 08:39)
Dabar kazka prisiminiau.Lygtai prietaro esme tame, kad kerpant vako plaukus,nukerpi jo prota,o gal as nusisneku rolleyes.gif

vat ir as tikslei nezinau,bet lyg prota pakerpi ar atminti g.gif sad.gif as tai segu segtukus ir risu"fontaniukus" rolleyes.gif o jei pagiriu tai patenkinta maivosi ir visai netraukia tu spilkuciu vaikisku wink.gif
Atsakyti
QUOTE (indreja @ 2004 04 17, 08:39)
Dabar kazka prisiminiau.Lygtai prietaro esme tame, kad kerpant vako plaukus,nukerpi jo prota,o gal as nusisneku  rolleyes.gif

Ir mums teko vyresnėlį apkirpti nesulaukus metuku, kadagi buvo be galo karšta vasara. Bet, rodos, proto nenukirom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - ir raides pusantrų metų pažino, ir mašinų markes... thumbup.gif
O atmintį duok, dieve, visiems tokią, kaip jis turi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 17 balandžio 2004 - 22:31
isgirdau sau negirdeta prietara: negalima vaikisku rubeliu kaip skudureliu naudoti blink.gif nes paskui gyvenime i vaika visi kojas sluostys g.gif
o as kaip ti atrinkau nuskalbtus labai: galvoju nunesiu i masina, kokiam pavalymui... bet taip ranka nekilo - gaila mazytes rubeliu langus valyti, net sirdi spaude wub.gif tais sakau kaip nujausdama nepanaudojau, o dabar tuo labiau - mano vaiko rubai skudurais nebus tongue.gif biggrin.gif
tiesa moteriske minejo, kad siaip negalima nieko valyti apatiniais rubais, kojinemis ir pan.. wink.gif
Atsakyti