as taip pat netikiu tais prietarais. cia kaip man buvo, kai laukiausi. nusikirpau plaukus tai moterys darbe vos pirstais neuzbade, kaip as taip galejau
Aš neprietaringa, bet gyvenimas sako kad kartais reikia... Iš savo skaudžios patirties... Laukiausi ir nuėjau plaukus nusikirpti... ir persileidau... Tai kaip laukiausi šį syk - vaikščiojau apžėlus...
, ir lelei iki metų plaukučių nekerpam
as stengiuosi netiketi prietarais, bet jie vis islenda netinkamu laiku.. man viena moteriske pasake, kad negalima vaikucio rengti vakare tik ka isdziuvusiais rubeliais imat juos iskart nuo virves,nes mazylis nemiegos nakti...
QUOTE(Simona Stackunaite @ 2008 01 08, 15:14)
na as pavizdziui esu girdejus,kad kudikiu negalima rodyti i veidrodi,sako kalbeti velai prades.....tai va sakau gal dar kuri zinot tokiu idomybiu? 
O aš šiandien sužinojau, kad jei mažą vaiką rodai prieš veidrodį - neaugs...
Nu ir idomybiu prisiskaiciau
prietarais visiskai netikiu
prietarais visiskai netikiu
Ojej,viska perskaiciau ir pasirodo esu prietaringa
budama
plauku nekirpau, ranku aukstai nekeliau 
kazkuri minejo, kad tuscio vezimo negalima supti vezioti, nes vaikas jame nemiegos, tikiu situo prietaru...
sekmadienis poilsio diena, todel nei maudau vaika, nei nagucius jam karpau, nei namuose tvarka darau, tam yra sestadienis ir kitos darbo dienos
tikiu, kad vaika gali nuziureti... ir niekada nekrikstyciau vaiko budama
ir nekviesciau nestukes krikstamote
kai pamatau juoda katina, visada laikausi uz sagaos, nu nemiegstu juodu katinu
kad per vaika negalima perzengti tai nuo vaikystes esu girdejusi, tai ir nelaipioju per savaji....
be to, kiekvienas gyvena ir pateisina viska taip kaip jis nori, cia tiesiog kiekviena issakom savo nuomones ir tiek
budama
kazkuri minejo, kad tuscio vezimo negalima supti vezioti, nes vaikas jame nemiegos, tikiu situo prietaru...
sekmadienis poilsio diena, todel nei maudau vaika, nei nagucius jam karpau, nei namuose tvarka darau, tam yra sestadienis ir kitos darbo dienos
tikiu, kad vaika gali nuziureti... ir niekada nekrikstyciau vaiko budama
kai pamatau juoda katina, visada laikausi uz sagaos, nu nemiegstu juodu katinu
kad per vaika negalima perzengti tai nuo vaikystes esu girdejusi, tai ir nelaipioju per savaji....
be to, kiekvienas gyvena ir pateisina viska taip kaip jis nori, cia tiesiog kiekviena issakom savo nuomones ir tiek
Vyro seima visokiausiu keistu prietaru laikosi, tai man neseniai vyras toki juokinga suskele: vaikui iki 1 metu amziaus butina duoti karves pienos, nes jei gers tik motinos piena, tai veliau karves pieno niekada nebegers
Sakau jam, kad nesijaudintu, negers paprasto, tai gers sokoladini
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 04 04, 22:14)
kai perskaiciau jusu posta, tai siais visai prietarais tikiu, o galvojau kad netikiu
aš manau,kad tikėti ar netikėti kiekvieno pasirinkimas. Bet jei jau taip karštai tikite, nekiškite to tikėjimo kitiems, kaip pvz mano anyta
jei lialia pavargus būna nuo per daug įspūdžių- tai "nužiūrėjo". Keisčiausia, kad "nužiūri" tik mano draugės ar giminės (mama, brolis ir t.t). Ir lenda tada "pampersą aplink galvytę tris kartus apsuk" tai dar kokia nesąmonę
o užtenka pvz pamiegoti, pamaigyti pilvuką, kad dujos išeitų, ar pan... Aš nesuprantu, kuo pridirbto pamperso sukiojimas aplink galvą padės? Nuvaikys smarve dvasias?
nelabai ir as tikiu prietarais
Nereikia kreipti demesio i tas nesamones
Tos moteriskes kurios gasdina visokiais prietarais tik apsidziaugtu turbut jeigu issipildytu ju svaiciojimai .Ypac tos pagyvenusios ,kad ir kaip gerbciau senus zmones,bet kartais tai gali is proto isvest su savo kalbom ir prietarais. Dar kai esi po gimdymo ,jautri ,nervinga tai pradeda pasakot nesamones