nemažai žinau,bet tikėt netikiu
Kadangi jau turiu suneli ir prietaringieji vyro gimines jau sugebejo pasireiksti, galiu dar pazerti nesamoniu
Negalima kudikelio migdyti visiskoje tamsoje, nes issigas. Mano vyras irgi tuo sventai tiki, tai dabar naktimis miegame prie ijungtos naktines lemputes.
Po gimdymo 40 dienu negalima itemptai ziureti, nes bus blogai akims. Tas itemptas ziurejimas - naudojimasis kompu, mezgimas, skaitymas ir pan. Anyta nuolat burba, kad kompu naudojuosi. Mezgini padejau i sali, kad dar labiau jai nervu negadinciau
Negalima kudikelio migdyti visiskoje tamsoje, nes issigas. Mano vyras irgi tuo sventai tiki, tai dabar naktimis miegame prie ijungtos naktines lemputes.
Po gimdymo 40 dienu negalima itemptai ziureti, nes bus blogai akims. Tas itemptas ziurejimas - naudojimasis kompu, mezgimas, skaitymas ir pan. Anyta nuolat burba, kad kompu naudojuosi. Mezgini padejau i sali, kad dar labiau jai nervu negadinciau
sveikutės, nežinau net ar čia pataikiau bet kažkaip į kitas temas su savo klausimu neysipaišau
jei ne ten pataikiau iš katro atsiprašau
Prieš savaitėlę, su labai pakilia nuotaika ėjau iš savo naujojo simpatijos, galėjau važiuoti, bet sugalvojau pasivaikščioti (toli pasivaikščioti
) ir eidama labai netikėtoje vietoje radau baltą rožę, nenuvytus nors gulėjo ant saulės, labai graži, dideliu žiedu, pasiėmiau ją, ir ta rožė jau gerą savaitę pas mane taip gerai laikosi visiškai neapvytus, kad net pačiai keista. Tikiu visokiais ženklais, norėčiau išsiaiškinti ką šitas galėtų reikšti
Prieš savaitėlę, su labai pakilia nuotaika ėjau iš savo naujojo simpatijos, galėjau važiuoti, bet sugalvojau pasivaikščioti (toli pasivaikščioti
QUOTE(kristinka24 @ 2011 04 26, 22:19)
Siap zinau kad jeigu nupirkai vezimeli iki vaikucio gimimo tai negalima supti tuscio vezimo nes bus blogai
O kas bus blogai?
Nes aš žinau prietarą, kad supant vieną vežimą(be leliuko) galima prisupti dar vieną šeimai vaikelį
Tai kuri tiesa tiesesnė
O šiaip žinau daug prietarų, nes reikšmių yra begalo daug ir kiekvienas prietarą renkasi pagal savo supratimą ir tikėjimą...Jei tikėčiau aš tai tektų sedėti namuose ir net nežvilgtelti į lauko pusę...
Tad ldžiaugiuosi kad netikėkiu ir širdis rami dėl to
Jo mano vyras irgi tiki kad negalima iki gimdimo pirkti vaikui daiktus-vežimelio, loveles ir t.t. Vos priverčiau viska nupirkt kai buvau jau 8 men neštumo
Bet pats man juogingiausias prietaras, kad negalima girt vaiko iki vieneriu metu (negalima ateinantiems i svečius ir ne šeimos nariams)
Tai kai kurie pažistami atejus pažiuri nusišypso ir pradeda-tfu tfu tfu koks negražus.
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 08, 20:53)
O kas bus blogai?
Nes aš žinau prietarą, kad supant vieną vežimą(be leliuko) galima prisupti dar vieną šeimai vaikelį
Tai kuri tiesa tiesesnė
?
O šiaip žinau daug prietarų, nes reikšmių yra begalo daug ir kiekvienas prietarą renkasi pagal savo supratimą ir tikėjimą...Jei tikėčiau aš tai tektų sedėti namuose ir net nežvilgtelti į lauko pusę...

Tai kuri tiesa tiesesnė
Nu labai neblogai butu ,pasupi vezimeli ir lialius yra
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 26, 10:54)
Kadangi jau turiu suneli ir prietaringieji vyro gimines jau sugebejo pasireiksti, galiu dar pazerti nesamoniu
Kaip as Jus uzjauciu del tu vyro giminaiciu ,bandykit atsiribot nuo ju ,nes po to net nepajusit kaip ant sprando sedes
QUOTE(alinadok @ 2011 05 15, 19:26)
Jo mano vyras irgi tiki kad negalima iki gimdimo pirkti vaikui daiktus-vežimelio, loveles ir t.t. Vos priverčiau viska nupirkt kai buvau jau 8 men neštumo
Bet pats man juogingiausias prietaras, kad negalima girt vaiko iki vieneriu metu (negalima ateinantiems i svečius ir ne šeimos nariams)
Tai kai kurie pažistami atejus pažiuri nusišypso ir pradeda-tfu tfu tfu koks negražus. 
O D tai musiskiui jau ragas tada, nes nugirtas visu iki negalejimo
Jokiais būdais netikiu ir iš vis - nuodėmė tikėti prietarais.
zinau, kad yra toks 'zababonas', kai kas nors pamates naujagimi labai nusidyvija, jau koks grazus ar pan., reikia savo 'padalkom' isejus tam zmogus, nusluostyti-perbraukti vaikeliui per akeles.
keista, bet taip darau.
keista, bet taip darau.