QUOTE(AusDem82 @ 2013 02 16, 19:08)
Sveiki, gal zinote ka reiskia jei vaikuciui pirma dygsta virsutiniai dantukai, zinau, kad yra kazkoks prietaras, bet niekaip negaliu prisimint 
Bent sakoma, kad bus protingas vaikas.
Per pačius Velykų pusryčius užgęsta žvakė. Ką tai reiškia?
Ant vaišių stalo degė šventinta žvakė. Nebuvo jokio vėjo nei skersvėjo, ramiai degė siaura vidutinio ilgumo vaškinė žvakė.
žvakė tiesiog užgęso kai pradėjom valgyti..
QUOTE(giedruole @ 2013 03 31, 20:54)
Per pačius Velykų pusryčius užgęsta žvakė. Ką tai reiškia?
Ant vaišių stalo degė šventinta žvakė. Nebuvo jokio vėjo nei skersvėjo, ramiai degė siaura vidutinio ilgumo vaškinė žvakė.
žvakė tiesiog užgęso kai pradėjom valgyti..
nezinau jokio prietaro,su tuo susijusiu,pagal viska neturetu uzgesti
pries pora dienu sudauziau taure savo rankose, siandien sudauziau dideli veidrodi.. kaip tai galetu sietis
QUOTE(ruciuke+1 @ 2013 05 09, 03:53)
pries pora dienu sudauziau taure savo rankose, siandien sudauziau dideli veidrodi.. kaip tai galetu sietis 
Alzheimeris?
Niekur nerandu, ka reiskia, kai paukstis nutupia ant galvos? Ejau pro parka, ir toks didziulis kovarnis su jega atsitupe man ant galvos. Nuo svorio net pritupiau. Kazkaip labai neramu. Nemanau kad tai geras zenklas
QUOTE(cangoroo @ 2013 05 29, 09:59)
Niekur nerandu, ka reiskia, kai paukstis nutupia ant galvos? Ejau pro parka, ir toks didziulis kovarnis su jega atsitupe man ant galvos. Nuo svorio net pritupiau. Kazkaip labai neramu. Nemanau kad tai geras zenklas 
Daugelyje Europos tautų kovarnis sėkmės, ilgaamziskumo simbolis. Kodel manote, kad negeras zenklas, del to, kad kovarnis juodas?
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 05 29, 13:30)
Daugelyje Europos tautų kovarnis sėkmės, ilgaamziskumo simbolis. Kodel manote, kad negeras zenklas, del to, kad kovarnis juodas?
Gal kokia dvasele dave zenkla . Ar yra koks ne taip seniai mires zmogus?
Na ne, nėra mirusių artimųjų... Dabar pas mane toks laikas, kai šaukiuosi ir gyvųjų, ir mirusiųjų pagalbos
QUOTE(cangoroo @ 2013 05 29, 09:59)
gal is lizdo jo mazylis iskrito, tai taip pauksciai gina savo vaikus, puldinedami/baidydami zmones. Tiesiog jus per arti buvot priejus.
Man pries n metu taip su varnom buvo
QUOTE(Leksa @ 2013 05 30, 08:57)
gal is lizdo jo mazylis iskrito, tai taip pauksciai gina savo vaikus, puldinedami/baidydami zmones. Tiesiog jus per arti buvot priejus.
Kad lyg ir nebuvo ten jokių lizdų