Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai

Apklausa: Ar tikite prietarais? (255 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Penktadienį, per vieną dieną sugebėjau sudaužyti net 2 puodelius (skirtingu paros metu) doh.gif kažin ar tikrai šukės neša laimę?
Atsakyti
Sūnus sudaužė veidrodį, negi jį 7 m. lydės nesėkmės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 03, 18:08)

Siaip as prietarais tai tikiu, bet del veidrodzio tai sakyciau, kad jei sunus sudauze, matyt taip turejo buti ir nereikia uzciciklinti, kad 7 metus lydes nesekmes....tiesiog reikia pamirsti si ivyki......
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 09 04, 15:42)
Siaip as prietarais tai tikiu, bet del veidrodzio tai sakyciau, kad jei sunus sudauze, matyt taip turejo buti ir nereikia uzciciklinti, kad 7 metus lydes nesekmes....tiesiog reikia pamirsti si ivyki......

Žinoma, taip būtų geriausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 03, 12:17)
...
Man vistik dar smalsu, ka jus daret su tuo iskridusiu ereliu? Ar pats isskrido ?  bigsmile.gif

Oho, kiek visko gražaus čia parašyta!!! Dėkoju smile.gif
O ereliui, atvėrę visus langus, tiesiog leidome išskristi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 04 rugsėjo 2011 - 16:08
QUOTE(jediara @ 2011 09 03, 19:08)

Bijau suklysti, bet jei pakankamai tiksliai pamenu reikia sudauzyta veidrodi uzkasti po zeme, toj vietoj kur jis nesilanko ax.gif
Atsakyti
Ir į sudaužytą, ar duženas - nežiūrėti, adk savęs išsibarsčiusio nepamatytų neikas
Atsakyti
man neduoda ramybes MB sapnas. Ir jau nebežinau ką ir galvoti doh.gif .
Kūčių naktį sapnavo savo mirusį seneli kad jis kvietė pas save ateiti į pirtį naujai pastatyta. tai MB ir nuėjo. Na pagal man žinomą prietarą tai nėra labai geras ženklas. Bandau tai nurašyti kad senelis nori kad aplankytu jo kapa ir panašiai. Vis veju baisias mintis šalin. Ką jus manote apie šį prietarą?

Aišku gal ir juokinga situacija iš šono atrodo, bet man toks vidinis nerimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 12 27, 14:32)
man neduoda ramybes MB sapnas. Ir jau nebežinau ką ir galvoti  doh.gif .
Kūčių naktį sapnavo savo mirusį seneli kad jis kvietė pas save  ateiti į pirtį naujai pastatyta. tai MB ir nuėjo. Na pagal man žinomą prietarą tai nėra labai geras ženklas. Bandau tai nurašyti kad senelis nori kad aplankytu jo kapa ir panašiai. Vis veju baisias mintis šalin.  Ką jus manote apie šį prietarą?

Aišku gal ir juokinga situacija iš šono atrodo, bet man toks vidinis nerimas  unsure.gif

manau, kad per daug teiki tam reiksmes
Atsakyti
kuo mažiau prietarų žinai-tuo ramiau gyveni.
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 12 27, 14:32)
man neduoda ramybes MB sapnas. Ir jau nebežinau ką ir galvoti  doh.gif .
Kūčių naktį sapnavo savo mirusį seneli kad jis kvietė pas save  ateiti į pirtį naujai pastatyta. tai MB ir nuėjo. Na pagal man žinomą prietarą tai nėra labai geras ženklas. Bandau tai nurašyti kad senelis nori kad aplankytu jo kapa ir panašiai. Vis veju baisias mintis šalin.  Ką jus manote apie šį prietarą?

Aišku gal ir juokinga situacija iš šono atrodo, bet man toks vidinis nerimas  unsure.gif

Gal kartais kokias misias neseniai uzsakete uz mirusi?.. ar apvali sukaktis mirties turi buti?.. tokiu atveju misias uzsakineja ir tiek.
Nezinau kaip kitur, bet pas mus gimineje labai naturalus reikalas sapnuoti mirusius.. - paprastai pasamone primena apie mirimo sukaktis, kad jau laikas suburti visus pasimelsti uz mirusi. Pirtis tai issivalymas, o ne liga ar blogu ivykiu pranasas... wink.gif tad nereikia nusiminti. Gal geru zodziu senoli minejote kuciu diena, pasimeldete ir atsidekojo uz tai, kad prisiminete.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 09 04, 14:49)
Žinoma, taip būtų geriausia rolleyes.gif

Nuo zmogaus jautrumo ir intuityvumo priklauso viskas. Nezinau kai bus tam vaikinui... tad... su tais veidrodziai tai nezinau nezinau... nesakyciau, kad 7 metus is eiles vien nelaimes, bet as asmeniskai sudauzau veidrodi, kurie gana kardinaliai supurto mano gyvenima arba apvercia ji aukstyn kojomis. Tikekite, kad jei bus pokyciu, tai jie tik i nauda ir is ju bus pasimokyta wink.gif... turime patarle.. nera to blogo, kad neiseina i gera wink.gif Optimizmo truputi.. tai juk tik prietaras wink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinote ka reiskia jei vaikuciui pirma dygsta virsutiniai dantukai, zinau, kad yra kazkoks prietaras, bet niekaip negaliu prisimint smile.gif
Atsakyti