Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

man šita nereali user posted image
o tos, kur su tėčiais, ypač išvertusiais savo plaukuotas pažastis, nu dovanokit, bet toookios siaubingos wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 10 02, 18:12)
man šita nereali  user posted image
...

Ir man labiausiai prie sirdeles tokio pobudzio nuotraukeles! thumbup.gif
Atsakyti

! 
Norėčiau priminti taisykles.

jei kuri nors "nežinodama" dalyvaujate su dviem nuotraukom, parašykite man AŽ, ištrinsim be pasekmių.

taip pat noriu priminti, kad iki balsavimo pabaigos nuotraukos yra anoniminės! taip pat draudžiama agituoti balsuoti už nuotraukas!

radus pažeidimus bus skiriami vieši ir asmeniniai įspėjimai ir publikacija "Gėdos stulpo" temoje  
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 10 02, 20:12)
o tos, kur su tėčiais, ypač išvertusiais savo plaukuotas pažastis, nu dovanokit, bet toookios siaubingos wacko.gif

Visiskai sutinku....Aisku, kiekvienam savas graziausias, bet kad taip nejausti skirtumo tarp grazios ir "klaikiai buitines" nuotraukos....
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 02, 20:07)
nepažinsit, labai skirtingos foto.

čia ramu.

va einu viešinti dviejų foto dalyvę.

as tai manau,kad zinau krui nuotrauka biggrin.gif biggrin.gif ale pasilaikysiu sau 4u.gif siaip tai rimtai,dejimas kitos nuotraukos i tema,kartais tiesiog uzkabina surasti nuotraukose ta pati mazyli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 02, 20:30)
as tai manau,kad zinau krui nuotrauka biggrin.gif  biggrin.gif  ale pasilaikysiu sau 4u.gif  siaip tai rimtai,dejimas kitos nuotraukos i tema,kartais tiesiog uzkabina surasti nuotraukose ta pati mazyli ax.gif

todėl geriau taip nedaryti, nes kas žino "kas tai moderatorei susišvies" hihihi.gif

rimtai tai jie bus panašus labai tai tikrai pašalinsiu kaip už agitacijas.
Atsakyti

QUOTE(rug @ 2009 10 02, 19:12)
man šita nereali 

pritariu,super foto...ir tos raukšlytės tokios simpatiškos... wub.gif
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 02, 19:30)
as tai manau,kad zinau krui nuotrauka biggrin.gif  biggrin.gif  ale pasilaikysiu sau 4u.gif  siaip tai rimtai,dejimas kitos nuotraukos i tema,kartais tiesiog uzkabina surasti nuotraukose ta pati mazyli ax.gif

drinks_cheers.gif irgi pritariu ir nemanau,kad galima taip,bet taisykles ne aš kuriu. bet realiai vaikas gi tas pats...
Papildyta:
adijeliukai klaidina biggrin.gif doh.gif

http://www.supermama...p...&phid=18344

http://www.supermama...p...&phid=18466
Atsakyti
ruste,tai tu pratrink is praeito puslapio tas nuotraukas,nes tikrai atsiras kas prades rodyt kuris vaikutis konkurse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 10 02, 20:12)
man šita nereali
user posted image

Nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image vargšiukas unsure.gif
Papildyta:
user posted image o jau pampersiuko pilnumas hihihi.gif
Papildyta:
user posted image tokios nedėčiau niekada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 02, 21:22)
tokios nedėčiau niekada  unsure.gif
As irgi verysad.gif
Atsakyti
user posted image

šiaip jau nesu reikli kokybei labai , bet su telefonų ... ir aplamai atrodo neestetiškai kažkaip vos gali suprast kas nepaveiksluota , čia įdėt kad tik įdėt? g.gif ar kokių principu ? sunku suprast kažkaip .
Atsakyti