Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 02, 17:37)
blink.gif o kas čia per skėtis-monstras, kaip jis atlaikė? biggrin.gif
Papildyta:

Atsakymas zemiau biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2009 10 02, 17:37)
nemanau,kad ant skėčio išnešė.... tik lauke padėjo,kad ne ant žolės... rolleyes.gif

Visiskai taip.
Atsakyti
Labai gražučių nuotraukų yra. smile.gif Bus sunku išsirinkt už ką balsuot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 02, 20:47)
ruste,tai tu pratrink is praeito puslapio tas nuotraukas,nes tikrai atsiras kas prades rodyt kuris vaikutis konkurse blush2.gif

Čia apie mano palyginimus eina kalba g.gif Mano vaikučių konkurse nėra blush2.gif O jai labai maišo, tada ištrinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 02, 23:15)
Čia apie mano palyginimus eina kalba g.gif  Mano vaikučių konkurse nėra blush2.gif O jai labai maišo, tada ištrinsiu mirksiukas.gif

ne, ten kur mama įdėjo dvi savo vaikelio foto ir parašė, kad dalyvauja su kita.

ištryniau jos foto, nu maža kas, kam čia reikia įtarimų paskui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 02, 19:05)
O galite placiau, kodel ji pati graziausia? Siaip, idomu.
Grazus vaikelis, bet, mano nuomone, nuotrauka nera kazkokia ypatinga, lyginnant su kitomis....

nežinau,man šiaip labai graži rolleyes.gif

QUOTE(Mercredi @ 2009 10 02, 21:44)
Labai gražučių nuotraukų yra. smile.gif Bus sunku išsirinkt už ką balsuot. smile.gif

o man atvirkščiai,bus lengva,nes gražių nuotraukų tikrai labai mažai,dauguma vienodo tipo,papraščiausiai nufotkita ir tiek,o meniškų,gražių-mažai rolleyes.gif mano akys sustojo tik ties dviem nuotraukom smile.gif
o su tėčiais tai nu nžn nžn,dvi laaabai baisias foto pamačiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 02 spalio 2009 - 22:31
Ruste 4u.gif bet sitos nuotraukos ax.gif ta pati mergaite g.gif ar klystu blush2.gif
http://www.supermama...p...&phid=18344

http://www.supermama...p...&phid=18466
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 02, 22:32)

nu anas būtų be kepuraitės tai dar gal įmanoma būtų iš plaukų atpažint g.gif bet šitam konkurse du vaikučiai su tokiais dekučiai kur ir aš turiu,tai nemanau kad dekučiai priežastis galvoti kad sukčiaujama biggrin.gif gal atsitiktinumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 02, 23:36)
nu anas būtų be kepuraitės tai dar gal įmanoma būtų iš plaukų atpažint g.gif bet šitam konkurse du vaikučiai su tokiais dekučiai kur ir aš turiu,tai nemanau kad dekučiai priežastis galvoti kad sukčiaujama  biggrin.gif gal atsitiktinumas g.gif
4u.gif as paziurejau i veidukus ir nosytes ax.gif gal as klystu atsiprasau mamyciu 4u.gif 4u.gif mergytes dvi lelytes wub.gif wub.gif kaip dvynukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 02 spalio 2009 - 22:53
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 02, 22:49)
4u.gif as paziurejau i veidukus ir nosytes ax.gif

man tai jie visi mažiukai beveik vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 02, 21:36)
nu anas būtų be kepuraitės tai dar gal įmanoma būtų iš plaukų atpažint g.gif bet šitam konkurse du vaikučiai su tokiais dekučiai kur ir aš turiu,tai nemanau kad dekučiai priežastis galvoti kad sukčiaujama  biggrin.gif gal atsitiktinumas g.gif

As irgi pagalvojau, kad kelios mamytes gali tureti tuos pacius dekucius. Greiciausiai atsitiktinumas g.gif Bet man dar keista, kad tu nuotrauku pavadinimai su ta pacia mintimi. O gal tai tik musu fantazija???hihihi.gif Geriau jau eiti miegoti, rytas uz vakara protingesnis... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2009 10 02, 21:07)
Nuostabi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Gal man vos tik per šviesi, bet šiaip labai labai wub.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 10 02, 23:17)
ne, ten kur mama įdėjo dvi savo vaikelio foto ir parašė, kad dalyvauja su kita.

ištryniau jos foto, nu maža kas, kam čia reikia įtarimų paskui wink.gif

4u.gif Aš jau maniau, kad kalba apie manę tongue.gif

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 02, 23:49)
4u.gif as paziurejau i veidukus ir nosytes ax.gif gal as klystu atsiprasau mamyciu 4u.gif  4u.gif mergytes dvi lelytes wub.gif  wub.gif  kaip dvynukai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš ir tyrinėjau, nu man tas pats vaikas doh.gif Ir apdirbimas nuotraukos ir t.t.

Šios nuotraukytės vaiko ranka per daug aktyvi mano nuomone... schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 02, 22:58)
drinks_cheers.gif  Gal man vos tik per šviesi, bet šiaip labai labai wub.gif
4u.gif  Aš jau maniau, kad kalba apie manę tongue.gif
drinks_cheers.gif  Aš ir tyrinėjau, nu man tas pats vaikas doh.gif Ir apdirbimas nuotraukos ir t.t.

Šios nuotraukytės vaiko ranka per daug aktyvi mano nuomone... schmoll.gif

nium gal g.gif na nžn,niekada nedrystu kažko kaltinti kol niekas neįrodyta tsakant biggrin.gif

aha,šio vaikučio rankytė pirmam plane,atrodo lyg objektas ranka smile.gif
Atsakyti