mergytės rožiniais pledukais skirtingos.
neradau sutapimų profiliuose.
QUOTE(Rustė @ 2009 10 02, 23:09)
na vat aš ir sakau kad negali būt

QUOTE(Rustė @ 2009 10 03, 00:09)
tada atsiprasome autoriu is anksto

Grazu

Cia maziausiai virsugalvio truksta

na aš ir nesupratau kame kampas,ą fotkina,ar pampersą ar pozą,nes veido realiai nematyt pilnai 
Papildyta:
tsakant jei jau foto per didelė buvo tai reikėjo lovą nukirpt o ne vaiko galvą

Papildyta:
tsakant jei jau foto per didelė buvo tai reikėjo lovą nukirpt o ne vaiko galvą

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 00:31)
Įtariu, kad nieks čia nekirpta, tiesiog prastam fotografui skubant netilpo kadran ta galva. Kitokio paaiškinimo tiesiog nesugalvoju, visi kiti tik dar nelogiškesni atrodo

QUOTE(Atogrąža @ 2009 10 02, 23:34)
Įtariu, kad nieks čia nekirpta, tiesiog prastam fotografui skubant netilpo kadran ta galva. Kitokio paaiškinimo tiesiog nesugalvoju, visi kiti tik dar nelogiškesni atrodo 

na taip taip,pajuokavau tik

Papildyta:
nu bet nžn koks tikslas dėt belekokia foto,įdeda ir tipo "ai,lai būna,nu gal netyčia kokį vieną balsą gausiu

kolkas tik du prizininkus matau,iš nnnn fotkių

na yra ir daugiau tų gražių nuotraukų,bet prizo vertos tik dvi

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 02, 23:40)
Oho kokia kadegoriska

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 00:40)
Gal galite ivardyti Tas dvi nuotraukytes

Nieko nuostabaus, kad dauguma nuotraukų yra buitinės, darytos namuose... Ne visos gi turi sąlygas (įrangą) kokybiškoms foto daryti. Ne visos ir vaiką užmigdę puola jį fotografuoti, fotosesijas rengti. Daugumos vistik nenucackintos nuotraukos iš realaus gyvenimo. Ne pūkų debesuose tie mažiukai miega, o tik paprastose lovelėse, arba užmiega netikėtai (valgant, žaidžiant), tai taip ir pateikta...
Žinoma, yra ir tokių, kurios itin neryškios ar šiaip prastos kokybės (turinio, estetikos)... Jei kiekvienas pagalvotų, jog nori laimėti, o ne sudalyvauti, tuomet konkursas atrodytų kitaip, gal bet ko nebedėtų.
Man pačiai irgi visai nesmagu, kad nuotrauka paskendo tarp daugybės kitų ir niekuo per daug neišsiskiria iš daugumos, taip ir norisi išimti, nors tikrai nėra ji prasta.

Žinoma, yra ir tokių, kurios itin neryškios ar šiaip prastos kokybės (turinio, estetikos)... Jei kiekvienas pagalvotų, jog nori laimėti, o ne sudalyvauti, tuomet konkursas atrodytų kitaip, gal bet ko nebedėtų.
Man pačiai irgi visai nesmagu, kad nuotrauka paskendo tarp daugybės kitų ir niekuo per daug neišsiskiria iš daugumos, taip ir norisi išimti, nors tikrai nėra ji prasta.

QUOTE(c-girl @ 2009 10 02, 23:48)
taip taip,mano asmeninė nuomonė

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 02, 23:57)
vieną jau rodžiau,antra irgi čia buvo,bet dar kartą parodysiu

visų numylėta fotkė

http://www.supermama...p...&phid=18582
šita man kolkas

http://www.supermama...p...&phid=18446
šita dar graži,tik mamytė su dideliom akim tą kūdikėlio vaizdą nubaido

http://www.supermama...p...&phid=18135
ir du kūdikėliai vienodom kelnėm

QUOTE(Lera @ 2009 10 02, 21:36)

šiaip jau nesu reikli kokybei labai , bet su telefonų ... ir aplamai atrodo neestetiškai kažkaip vos gali suprast kas nepaveiksluota , čia įdėt kad tik įdėt?

as jau sita nuotrauka seniai pastebejau, padalyvavo kad padalyvaut, ir dar pavadinimas - Normantas

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 02:42)
Ir abi foto laaabai gražios