Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

mergytės rožiniais pledukais skirtingos.
neradau sutapimų profiliuose.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 02, 23:09)

na vat aš ir sakau kad negali būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 03, 00:09)

tada atsiprasome autoriu is anksto blush2.gif Dabar jau du balus teks atiduoti sioms princesems, kad kalte ispirkti tongue.gif

Grazu wub.gif Kazi kaip si nuotrauka ziuretusi jei fokusas i vaikuti, o ne meskuti butu wub.gif
user posted image

Cia maziausiai virsugalvio truksta unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 02 spalio 2009 - 23:22
na aš ir nesupratau kame kampas,ą fotkina,ar pampersą ar pozą,nes veido realiai nematyt pilnai biggrin.gif
Papildyta:
tsakant jei jau foto per didelė buvo tai reikėjo lovą nukirpt o ne vaiko galvą laugh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 02 spalio 2009 - 23:35
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 00:31)
tsakant jei jau foto per didelė buvo tai reikėjo lovą nukirpt o ne vaiko galvą lotuliukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Įtariu, kad nieks čia nekirpta, tiesiog prastam fotografui skubant netilpo kadran ta galva. Kitokio paaiškinimo tiesiog nesugalvoju, visi kiti tik dar nelogiškesni atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 10 02, 23:34)
Įtariu, kad nieks čia nekirpta, tiesiog prastam fotografui skubant netilpo kadran ta galva. Kitokio paaiškinimo tiesiog nesugalvoju, visi kiti tik dar nelogiškesni atrodo  blush2.gif

na taip taip,pajuokavau tik biggrin.gif tokios foto net nedėčiau,na ištrinčiau iškart tokia foto jei pakliūtų į fotiką biggrin.gif
Papildyta:
nu bet nžn koks tikslas dėt belekokia foto,įdeda ir tipo "ai,lai būna,nu gal netyčia kokį vieną balsą gausiu bigsmile.gif ",jau geriau jokios nedėt negu belekokia mano supratimu g.gif tai ir moderatorių darbą apsunkiną,ir balsuotojų ir sau gėdos prisidaro biggrin.gif
kolkas tik du prizininkus matau,iš nnnn fotkių g.gif biggrin.gif o kur kituose konkuruose mažai nuotraukų,bet balsų pritrūksta budavo bigsmile.gif thumbup.gif
na yra ir daugiau tų gražių nuotraukų,bet prizo vertos tik dvi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 02 spalio 2009 - 23:42
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 02, 23:40)

Oho kokia kadegoriska bigsmile.gif Pamirsote pridurti "mano asmenine nuomone" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 00:40)

Gal galite ivardyti Tas dvi nuotraukytes mirksiukas.gif

Atsakyti
Nieko nuostabaus, kad dauguma nuotraukų yra buitinės, darytos namuose... Ne visos gi turi sąlygas (įrangą) kokybiškoms foto daryti. Ne visos ir vaiką užmigdę puola jį fotografuoti, fotosesijas rengti. Daugumos vistik nenucackintos nuotraukos iš realaus gyvenimo. Ne pūkų debesuose tie mažiukai miega, o tik paprastose lovelėse, arba užmiega netikėtai (valgant, žaidžiant), tai taip ir pateikta... smile.gif
Žinoma, yra ir tokių, kurios itin neryškios ar šiaip prastos kokybės (turinio, estetikos)... Jei kiekvienas pagalvotų, jog nori laimėti, o ne sudalyvauti, tuomet konkursas atrodytų kitaip, gal bet ko nebedėtų.
Man pačiai irgi visai nesmagu, kad nuotrauka paskendo tarp daugybės kitų ir niekuo per daug neišsiskiria iš daugumos, taip ir norisi išimti, nors tikrai nėra ji prasta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 10 02, 23:48)
Oho kokia kadegoriska bigsmile.gif  Pamirsote pridurti "mano asmenine nuomone" mirksiukas.gif  biggrin.gif

taip taip,mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 02, 23:57)
Gal galite ivardyti Tas dvi nuotraukytes mirksiukas.gif

vieną jau rodžiau,antra irgi čia buvo,bet dar kartą parodysiu smile.gif
visų numylėta fotkė biggrin.gif
http://www.supermama...p...&phid=18582
šita man kolkas first.gif
http://www.supermama...p...&phid=18446

šita dar graži,tik mamytė su dideliom akim tą kūdikėlio vaizdą nubaido biggrin.gif
http://www.supermama...p...&phid=18135

ir du kūdikėliai vienodom kelnėm hihihi.gif ir vienodos duobutės barzdoje biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 03 spalio 2009 - 01:45
QUOTE(Lera @ 2009 10 02, 21:36)
user posted image

šiaip jau nesu reikli kokybei labai , bet su telefonų ... ir aplamai atrodo neestetiškai kažkaip vos gali suprast kas nepaveiksluota , čia įdėt kad tik įdėt?  g.gif  ar kokių principu ? sunku suprast kažkaip .

as jau sita nuotrauka seniai pastebejau, padalyvavo kad padalyvaut, ir dar pavadinimas - Normantas doh.gif jei tokia nuotrauka gautu balseli koki tai jau aiskiai per pazintis biggrin.gif nesupyksta lai mamyte jei skaito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 02:42)

ir du kūdikėliai vienodom kelnėm  hihihi.gif ir vienodos duobutės barzdoje biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ir abi foto laaabai gražios wub.gif
Atsakyti