Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 03, 00:31)
Grazu  wub.gif  Kazi kaip si nuotrauka ziuretusi jei fokusas i vaikuti, o ne meskuti butu  wub.gif

mano supratimu fokusas ten kur yra yra labai gerai ir pasirinktas tikslingai. Puiki foto. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

via cia tai as nesuprantu - suns koja (su nagais!!!!) ties vaiko akimi doh.gif
o paskui piktinasi - suo ikando i veida, suo suzalojo mazyli...
Ir apskritai, gyvunas tiesiogine to zodzio prasme, atsigules ant vaiko galvos (suns visokios bakterijos, pagaliau uzpakalis visai salia vaiko veiduko) blink.gif feeeeee

negaliu ziureti, kai zmones ir gyvunai miega tose paciose lovose, valgo is tu paciu leksciu ir t.t. doh.gif schmoll.gif

Neturiu nieko pries pacia nuotrauka, tik situacija joje yra klaiki...
beje, si nuotrauka nera vienintele, atspindinti tokia situacija, bet ja paemiau kaip pvz...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 03 spalio 2009 - 08:43
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 03, 09:42)
negaliu ziureti, kai zmones ir gyvunai miega tose paciose lovose

mano katinas su mumis miega bigsmile.gif Nesijaučiu bomže biggrin.gif

Taip yra dalykų, kurie pernelyg nutolę nuo higienos, nesveikai jau, na bet...nenorėkim ir steriliai gyvent - sterili aplinka - pati prasčiausia terpė, kad organizmas susiformuotų bent mažytį atsparumą ligoms. Nes jam tiesiog nėra kur to "išmokti". Suprantu, kad higienistai nualptų, bet mano tikėjimas nuo jų skiriasi. ax.gif

Apskritai manyčiau geriausiai būtų buvę jei būtų konkurso taisyklės aiškiai apibrėžtos - vaikas tik lovytėj, fokusas tik į veiduką, žodžiu viskas vienodai, nėr ko išsišokinėt su ne taip ne ten užmiegančiais vaikais ir pan., nes čia gi yra baisi gėda tėvams jei režimo nesugeba užtikrint (niekad to puikiai nesugebėjau, bet matyt esu baisi chamė, kad blogesne už tai sugebančias nesijaučiu), bute ne tik vaikus, bet ir gyvūnus augina ir t.t. ir pan. Kai baigsis konkursas susirašysiu nikus ir VT apskųsiu.
O parodytoj nuotraukoj man tik dėl kojytės palei akytę neramu būtų, užpakalis mano supratimu jau padoriu atstumu biggrin.gif , nebent kažkam jis atrodo esantis kažkur kitur nei man. rolleyes.gif

tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 spalio 2009 - 09:00
O jums pačiom neatrodo, kad jūs nuo nuotraukų aptarimo (kokybė, fokusavimas, fonai ir t.t.) nutolot į pletkų lygį g.gif Tai vaikas su per pilnu pampersu, tai per didelis su pampersu, tai ne ten miega ir t.t. Kitos dar ir vaiko nepriežiūrą sugeba įžvelgt doh.gif
Siūlau sekantį konkursą pavadinimu "idealios vaikų auginimo sąlygos" ar kažkaip panašiai. P.S. mano nuotraukoje nėra nei gyvūnų, nei pampersų, tiesiog tas davatkiškumas suerzino.
Aišku, ne visom tai taikau, jeigu ką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 03 spalio 2009 - 09:11
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 03, 10:42)
beje, si nuotrauka nera vienintele, atspindinti tokia situacija, bet ja paemiau kaip pvz...

na, bet nežiūrint taip kategoriškai, juk galima primesti, kad situacija ta pati, kaip ir su vaikais, užmigusiais "ne vietoj" arba pridariusiais zbitkių (apie tai jau buvo kalbėta). Šunelis ant galvos - negerai, nehigieniška ir t.t. Bet šunelis yra šunelis, jis galėjo įsitaisyti prie šilto kūdikio, kol suaugę nematė (tuo labiau, kad čia mažiukas šuniukas, o jie tokie būdami labai ieško jaukumo, minkštumo, šiltumo, mamos vienžo). Kažkas pamatė šunelio išdaigą, bet prieš nuvejant jį, nufotografavo. Ar gi tai taip jau žiauru? g.gif Mano namų gyvis yra auginamas liberaliomis sąlygomis, jei jos neviršyja higienos. Bet paskui gyvio uodegą amžinai nevaikštom, kartais jis aplaižo maistą (dažniausiai pastebim ir baram, bet tikrai garantuoju, kad ne kiekvieną kartą pagaunu banditą), kartais įsirango į jam nepriklausančią vietą - spintą, lovelę, ant stalo, prie vaikų. Kartais jis įkanda erzinantiems jį vaikams. O kai vaikai buvo "ragavimo" pažintinėje stadijoje, gyvio uodega ne kartą buvo atsidūrusi jų burnose. Ir ką? Nusikryžiuot dabar?
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 10 02, 20:12)
o tos, kur su tėčiais, ypač išvertusiais savo plaukuotas pažastis, nu dovanokit, bet toookios siaubingos wacko.gif

drinks_cheers.gif džiaugiuos, kad maniškis tvarkosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 10 02, 21:36)
šiaip jau nesu reikli kokybei labai , bet su telefonų ... ir aplamai atrodo neestetiškai kažkaip vos gali suprast kas nepaveiksluota , čia įdėt kad tik įdėt?  g.gif  ar kokių principu ? sunku suprast kažkaip .

turbūt žmogus labai norėjo dalyvauti ir tiek smile.gif nereiklus žmogus matyt, man tai būtų liūdna po to, nes garantuoju, kad konkurso gale nuotrauka bus viena iš pačių paskutinių... bet matyt ne visi yra maksimalistai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 00:31)
na aš ir nesupratau kame kampas,ą fotkina,ar pampersą ar pozą,nes veido realiai nematyt pilnai biggrin.gif

man irgi keista, bet žinokit tikrai yra žmonių, kurie labai toli nuo fotografijos unsure.gif ir kad nors jie labai turtingi ir nusiperka 'krūtą' fotiką, žymiai brangesni nei tarkim mano, tai pastebiu, kad jų nuotraukos tikrąja to žodžio prasme baisios, nes reikia nors pagrindą apie fotografavimą išmanyti smile.gif
Atsakyti
via cia tai as nesuprantu - suns koja (su nagais!!!!) ties vaiko akimi 
Ir apskritai, gyvunas tiesiogine to zodzio prasme, atsigules ant vaiko galvos  (suns visokios bakterijos, pagaliau uzpakalis visai salia vaiko veiduko)
negaliu ziureti, kai zmones ir gyvunai miega tose paciose lovose, valgo is tu paciu leksciu ir t.t.

Skaitant net susijuokiau biggrin.gif Turbūt neturit šuns namuose biggrin.gif
jeigu pažiūrėjus į nuotraukas tai praktiškai visos nuotraukos kur ne lovytėje vaikai niega, jie yra klaikiai neprižiūrimi biggrin.gif Yra ir vaikutis miegantis paplūdimy, gali vėjukas papūsti ir atnešti smėlio, o ten gali būti mikrobų. Kad ir miega ant skėčio, skėtis padėtas ant žolytės, gali atropoti kirminiukas biggrin.gif
Mano vaikai mielai žaidžia su gyvūnais, ima juos ant rankų, būna užlipa ant stalo, papūgos skraido, iškrenta laikas nuo laiko plunksnos ax.gif tai pagal jus mes augame klaikiai biggrin.gif
pati kai augau, miegodavau vienoje lovoje su šuniu, ir ne šiaip mažyčiu, o didžiuliu rotveileriu tongue.gif ir ką, nenumiriau, bakterijos neužpuolė rolleyes.gif
Tiesiog jeigu jums kažkas nepatinka, negalit žiūrėti tai ir nežiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
via cia tai as nesuprantu - suns koja (su nagais!!!!) ties vaiko akimi  doh.gif
Ir apskritai, gyvunas tiesiogine to zodzio prasme, atsigules ant vaiko galvos  (suns visokios bakterijos, pagaliau uzpakalis visai salia vaiko veiduko) blink.gif  feeeeee

negaliu ziureti, kai zmones ir gyvunai miega tose paciose lovose, valgo is tu paciu leksciu ir t.t.  doh.gif  schmoll.gif

tas šuo, tai ne šuo, o šuniukas tongue.gif jis taip pat traputis dar visai wub.gif o nagelius gal tvarkingi šeimininkai karpo smile.gif
oj, kad tu žinotum kiek žmogus, tas pats vaikelis turi bakterijų, tai taip nešnekėtum, gyvenau, gyvenu ir gyvensiu niurkydama, bučiuodama šunis, kartais per pusę valgome ir nieko, gyva sveika bigsmile.gif
jei nejauti meilės gyvūnams, tai nežiūrėk ir nekomentuok, nes neišmanai šių dalykų, susijusių su gyvūnais ir šypsnį sukelia tavo postai mirksiukas.gif
Atsakyti
via cia tai as nesuprantu - suns koja (su nagais!!!!) ties vaiko akimi  doh.gif
Ir apskritai, gyvunas tiesiogine to zodzio prasme, atsigules ant vaiko galvos  (suns visokios bakterijos, pagaliau uzpakalis visai salia vaiko veiduko) blink.gif  feeeeee

negaliu ziureti, kai zmones ir gyvunai miega tose paciose lovose, valgo is tu paciu leksciu ir t.t.  doh.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
nesuprantu ir aš tokios meilės gyvūnams, kad jie ant vaiko veido gali sėdėt doh.gif kaži, tėvai taip leistų šuniui ant savęs miegot.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 03, 11:11)
drinks_cheers.gif
nesuprantu ir aš tokios meilės gyvūnams, kad jie ant vaiko veido gali sėdėt  doh.gif  kaži, tėvai taip leistų šuniui ant savęs miegot.

Taip pat sėkmingai miega tongue.gif kai nuvažiuojam į kaimą, būdose abu sulindę biggrin.gif bet tai nereiškia kad jie pas mane neprižiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
miego kaip ir nori, bet ar miega?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 03, 11:20)
miego kaip ir nori, bet ar miega?
user posted image

pastebėjau, kad kūdikiukai dažnai miega prasimerkę, peržiūrėjus foto, daug tokių radau.
Atsakyti