Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

QUOTE(ooo @ 2009 09 30, 15:37)
noreti gali, bet jei ji nori zinoti tai,kas ir taip akivaizdu, tik ji nedrista tau so prisipazinti - tai ar cia norejimas ko nors is jo?

Hmm, man tai neakivaizdu iš turimos informacijos.

Joo, darbo našumas ženkliai krito pastarosiomis dienomis... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 30 rugsėjo 2009 - 15:01
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 30, 15:11)
Pradžiai:

1. Aiškumo, kokią vietą užimu jo gyvenime, kad nereikėtų spėlioti kaip čia
2. Pripažinimo (jei mes vis dėlto kartu)
3. Noriu daryti daug ką kartu, patirti naujų dalykų. Net kaip su draugu

1. Paklauskite jo. Prieš klausdama atsakykite sau į klausimą "kokią vietą jis užima jūsų gyvenime".
2. Kokio pripažinimo? Ar jis žino ko konkrečiai jūs iš jo tikitės?
3. Ar žinote ko norite konkrečiai. Vaikų kaip suprantu nenorite. Šeimos? Ko gero taip pat nelabai.... Ką gi jūs norite daryti?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 14:55)
Hmm, man tai neakivaizdu iš turimos informacijos.

Joo, darbo našumas ženkliai krito pastarosiomis dienomis... wink.gif

MANO IRGI KRITO. bet ne del sm. del nebegalejimo. nieko nebegaliu.
o vat tie 5 punktai.... jeigu manes dabar paklaustu, ko as konkreciai noriu, atsakyciau:

1. nieko.
2. nieko.
3. nieko
4. nieko.
5. labai nieko.

keista, norai tikrai toks dalykas - arba jie yra arba ju nera. as net gerti nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 30, 16:17)
jeigu manes dabar paklaustu, ko as konkreciai noriu, atsakyciau:

1. nieko.
2. nieko.
3. nieko
4. nieko.
5. labai nieko.

Tai bent jau atsakymas. O ne išsisukinėjimas. Nenorit, tai neverkiat, kad neturi. Bet kai pradėsit verkti, kad neturit to, ko nežinot ar norit, tuomet kurkit temą ir pritraukit krūvą neturinčių ką veikti tuščiažodžiautojų.

Tik pats žnmogus pradžioje turi nuspręsti kokie yra jo norai. Autorei to trūksta. Todėl svarstyti apie vyruką yra beprasmiška.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 16:20)
Tai bent jau atsakymas. O ne išsisukinėjimas. Nenorit, tai neverkiat, kad neturi. Bet kai pradėsit verkti, kad neturit to, ko nežinot ar norit, tuomet kurkit temą ir pritraukit krūvą neturinčių ką veikti tuščiažodžiautojų.

Tik pats žnmogus pradžioje turi nuspręsti kokie yra jo norai. Autorei to trūksta. Todėl svarstyti apie vyruką yra beprasmiška.

Nu ką aš žinau, autorė lyg ir pakankamai aiškiai suformulavo problemą ir norus nenorus:

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 17:04)
Iki šiol man tai netrukdė, bet matau, kad šitie santykiai greičiausiai niekur neveda: jis tarsi nėra mano vaikinas, bet kito turėti aš irgi negaliu. [..]
Bandžiau kalbėtis apie mūsų situaciją, jis sako, kad jį viskas tenkina, nori, kad viskas taip ir liktų neribotam laikui, kad jis bijosi naujų skyrybų, situacijos pasikartojimo. [..]
Taigi, esu įsipareigojusi be įsipareigojimų. [..]
Na, aš senmergės komplekso nejaučiu, bet kvailai jaučiuosi meluodama tėvams, draugams, - beje, kai kurie iš jų žino ir nepalaiko. [..]
Pavargau nuo to slapstymosi, bet bijau jį spausti, nes jis moka atsitverti tokia tylos siena ir atsiriboti nuo visų mano kalbų. Nenoriu su juo skirtis, pripratau prie jo, jis patikimas, be to, nežinau, kaip reikėtų dirbti išssiskyrus. Kaip išjudinti situaciją iš mirties taško?

Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 16:29)
Nu ką aš žinau, autorė lyg ir pakankamai aiškiai suformulavo problemą ir norus nenorus:

Gal galite dar kartą pacituoti dar kartą ir raudona spalva išskirti norus, o mėlyna - nenorus?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 15:20)

Kaip taiklu. ir kaip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 16:33)
Gal galite dar kartą pacituoti dar kartą ir raudona spalva išskirti norus, o mėlyna - nenorus?

Aha, pagavot mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bandau:

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 17:04)
Iki šiol man tai netrukdė, bet matau, kad šitie santykiai greičiausiai niekur neveda: jis tarsi nėra mano vaikinas, bet kito turėti aš irgi negaliu. [..] (noriu turėti vaikiną, kurį galėčiau pristatyti tėvams, draugams)  biggrin.gif
Bandžiau kalbėtis apie mūsų situaciją, jis sako, kad jį viskas tenkina, nori, kad viskas taip ir liktų neribotam laikui, kad jis bijosi naujų skyrybų, situacijos pasikartojimo. [..] (nenoriu tokios situacijos kokia yra dabar)
Taigi, esu įsipareigojusi be įsipareigojimų. [..] (noriu būti arba įsipareigojus arba būti neįsipareigojus)
Na, aš senmergės komplekso nejaučiu, bet kvailai jaučiuosi meluodama tėvams, draugams, - beje, kai kurie iš jų žino ir nepalaiko. [..] (noriu nemeluoti draugams, tėvams) (nenoriu meluoti draugams, tėvams)
Pavargau nuo to slapstymosi (nenoriu slapstytis), bet bijau jį spausti (nenoriu spausti), nes jis moka atsitverti tokia tylos siena ir atsiriboti nuo visų mano kalbų. Nenoriu su juo skirtis, pripratau prie jo, jis patikimas, be to, nežinau, kaip reikėtų dirbti išssiskyrus. Kaip išjudinti situaciją iš mirties taško?

Žinoma prisikabinsit kad būtent to ji nesakė... bet kartais juk galima skaityti ir tarp eilučių? g.gif rolleyes.gif Juk daugelis čia net įskaitė ką masto ir kiek merginų tas vaikinas turi... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 30 rugsėjo 2009 - 15:44
QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 16:42)
Žinoma prisikabinsit kad būtent to ji nesakė... bet kartais juk galima skaityti ir tarp eilučių?  g.gif  rolleyes.gif

Galima skaityti tarp eilučių. Bet tuomet jūs suprasite vienaip, aš suprasiu kitaip, autorės vaikinas supras trečiaip, arba net nesistengs suprasti.

Žodžiu aš pasakiau viską, ką norėjau ir net daugiau. Jei autorė nori - tegu įsiskaito, jei ne - tai tokių daug, nieko neįprasto.
Atsakyti
Daugumos problema yra tame, kad jie kazkaip keistai jauciasi privalesiantys kazko noreti... ir lauzo sau galvas - ko cia uzsimanius. ir gimsta kvailos mintys is serijos "noriu to, ko nezinau, kad noriu".
Daug informatyviau pasakyti sau paprastai - nieko siuo metu nenoriu. Kai atsiras tikras noras - zinosi. iskarto. ir busi isitikines.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 30, 17:02)
Daugumos problema yra tame, kad jie kazkaip keistai jauciasi privalesiantys kazko noreti... ir lauzo sau galvas - ko cia uzsimanius. ir gimsta kvailos mintys is serijos "noriu to, ko nezinau, kad noriu".
Daug informatyviau pasakyti sau paprastai - nieko siuo metu nenoriu. Kai atsiras tikras noras - zinosi. iskarto. ir busi isitikines.

nemačiau žmogaus kuris "jaučia kad privalo kažko norėti"
dauguma tiksliai žino ko nori,nori daug ir iš karto-gal čia problema?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 10 01, 07:49)
dauguma tiksliai žino ko nori,nori daug ir iš karto-gal čia problema?

Problema tame, kad nori visko, nesuderinamų dalykų smile.gif
Atsakyti