Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 17:56)
Jis tiesiog pasakė, kad esamu metu jis nieko kito pasiūlyti negali, kad abiems šis variabtas tiko.

jis su jumis labai atviras...pagirtina..
belieka jums darytis isvadas ir kazka keisti jei nebetenkina tokie santykiai... vyrui manau labai gerai..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 28, 18:47)
o taip noretusi jau ania???  ax.gif
galim buti uzkietejusios stervos ir kales,bet anksciau ar veliau vistiek nulenkiam galvas pries svelnuma,rupesti,ta pacia rutina ir artima salia... naturali gamta veikia..
kaip veikia gamta vyrus-kita tema..ir aiski   lotuliukas.gif

Kad žinok, ne mirksiukas.gif Jis puikiai savimi pasirūpina, o man smagu, kad man nereikia daryti to, ko nemėgstu ar dabar nenorėčiau užsiimti. Taip, man smagu, kad po darbo galiu eiti į kokį renginį, ar sportuoti, ir nesukti galvos, kad šaldytuvas tuščias. Mano mama mus augino labai rūpestingai, visad buvo pusryčiai-pietūs-vakarienė, man tai atrodo įsikinkymas, jungas. Bet va rūpesčio niekad nebus per daug. Gal tikrai gamta veikia

Sorry, kad patukinau mirksiukas.gif ne iš blogos valios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetyta metyta: 28 rugsėjo 2009 - 17:02
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 18:01)
Gal tikrai gamta veikia

Sorry, kad patukinau mirksiukas.gif ne iš blogos valios

nieko tokio....tai ziurekit gal apmascius viska jus tenkina tokie santykiai...viskas lyg ir nieko butu,bet tas slepimasis nuo kitu man irgi biski keistas... ax.gif koks kitiems skirtumas jus kartu ar ne...kas nuo to keistusi??? sefe ismestu ji is darbo?? o koks sefei skirtumas??? bigsmile.gif
Atsakyti
aisku butu keistai jei taip visiems kaip is dangaus nukristumete su draugyste, bet juk galima ri gudriau padaryti. Tegul jis pradeda kadrinti darbe. na, pakalbina, kavos viesai pakviecia, ir atrodys, kad naturaliai susikukavot bigsmile.gif Aisku tada ir pamatysit ar ta viesuma jus tenkina ir ar norite eiti toliau. jei nenoresite ir kolegos galvos, akd va, kava jsuu nesujunge mirksiukas.gif Na, taip, zinoma nepamirskim, kad to lindimo i veisuma turi noreti ir jis.
Kiek suprantu jam nesat jau taip visvien, jeigu ir gerbejo biskutuka uzpavydejo g.gif
As nemanau, akd draugas dabar jumis naudojasi, net jei draugai taip sako, kazkaip nematau jusu cia jokios aukos vaidmenyje. Aisku noretusi hapyendo, bet to turi noretis abiems.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 28, 19:05)
nieko tokio....tai ziurekit gal apmascius viska jus tenkina tokie santykiai...viskas lyg ir nieko butu,bet tas slepimasis nuo kitu man irgi biski keistas...  ax.gif koks kitiems skirtumas jus kartu ar ne...kas nuo to keistusi??? sefe ismestu ji is darbo?? o koks sefei skirtumas???  bigsmile.gif

Tai va aš gilinuosi ir nesuprantu, ar čia rimti argumentai. Išsisukinėti kaip ir nėra ko, aš jo prie sienos su žiedu neremiu, tik bandau išsiaiškinti situaciją. Nes realiai mes kaip ir kartu, bet tik už uždarų durų. Aš jam sakiau, kad reikia būti pasiruošus atvejui, jei netyčia-kažkaip-neplanuotai darbe tas paaiškėtų. Jis sako, apie tai negali būti nė kalbos. Nuo mūsų šefės daug priklauso, pakėlimai pareigose ir atlyginimai, nes ji teikia arba neteikia pasiūlymus akcininkams. Ir jis mano, kad slėptis labiau suinteresuota turėčiau būti aš, o ne jis. Atseit, jį sutrypti jau būtų sunkiau, o be manes firma ramiai gyvuotų toliau. Todėl ir siūlo palikti viską, kaip yra. Bosė už jį daug vyresnė, tikrai ten romano jokio būti negali. Gal ji kai nebeturi ko siekti, nori, kad ir kiti būtų darboholikai, o rimti santykiai pakenktų požiūriui į darbą. Nežinau, bet nesąmonė, kad kažkieno nuomonė veiktų žmonių gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(RedLady @ 2009 09 28, 19:21)
aisku butu keistai jei taip visiems kaip is dangaus nukristumete su draugyste, bet juk galima ri gudriau padaryti. Tegul jis pradeda kadrinti darbe. na, pakalbina, kavos viesai pakviecia, ir atrodys, kad naturaliai susikukavot  bigsmile.gif Aisku tada ir pamatysit ar ta viesuma jus tenkina ir ar norite eiti toliau. jei nenoresite ir kolegos galvos, akd va, kava jsuu nesujunge  mirksiukas.gif Na, taip, zinoma nepamirskim, kad to lindimo i veisuma turi noreti ir jis.
Kiek suprantu jam nesat jau taip visvien, jeigu ir gerbejo biskutuka uzpavydejo  g.gif
As nemanau, akd draugas dabar jumis naudojasi, net jei draugai taip sako, kazkaip nematau jusu cia jokios aukos vaidmenyje. Aisku noretusi hapyendo, bet to turi noretis abiems.

Va mintis su kava tai superinė idėja. Aš apie tai nepagalvojau. Nebūtinai turim jau pulti ir viešintis, bet bent jau pietų kartu nueiti arba su keliais kolegomis būtų gera pradžia. Dabar gi mes taip įsijautę į tą slapstymąsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 18:36)
Va mintis su kava tai superinė idėja. Aš apie tai nepagalvojau. Nebūtinai turim jau pulti ir viešintis, bet bent jau pietų kartu nueiti arba su keliais kolegomis būtų gera pradžia. Dabar gi mes taip įsijautę į tą slapstymąsi ax.gif

Tik patarimas ne uz aciu - gausit pasipasakoti, kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 28, 19:43)
Tik patarimas ne uz aciu - gausit pasipasakoti, kaip sekesi  4u.gif

Pradziai teks pasakoti, kaip sureagavo i pasiulyma... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 19:12)
Pradziai teks pasakoti, kaip sureagavo i pasiulyma...  mirksiukas.gif

Tiesa pasakius as jusu drauga suprantu, nes ir pati darboholike buvau ax.gif Jis i viska ziuri kiek is kitokios pozicijos, nei iprastai zmones ziuri 4u.gif
Atsakyti
O nemeginot nutolti nuo jo? Savaitei ar dviem? Daznai vyrai labai greitai apsisprendzia kai pajaucia, kad gali prarasti. Nereikia sakyti arba draugaujam kaip zmones, arba iseisiu, zodziai retai ka nors pakeicia, jam reiketu pajausti kad neisipareigojes netik jis vienas, kad kitas zmogus vis dar priima toki santykiu modeli netik tam, kad jam pasaulio bambai butu kuo patogiau gyventi, bet ir todel kad pats vis dar mato galimybe rinktis. Kalbeti cia maziausiai reiketu, prie tokiu kalbu greitai priprantama ir nereaguojama, tad zyzimas cia nekuo nepadetu. Kelis kartus atsakyta: "turiu planu", tik nepyktai, nedemonstratyviai, ramiai su sypsena, daug labiau itakotu situacija.
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2009 09 29, 02:20)
O nemeginot nutolti nuo jo? Savaitei ar dviem? Daznai vyrai labai greitai apsisprendzia kai pajaucia, kad gali prarasti. Nereikia sakyti arba draugaujam kaip zmones, arba iseisiu, zodziai retai ka nors pakeicia, jam reiketu pajausti kad neisipareigojes netik jis vienas, kad kitas zmogus vis dar priima toki santykiu modeli netik tam, kad jam pasaulio bambai butu kuo patogiau gyventi, bet ir todel kad pats vis dar mato galimybe rinktis. Kalbeti cia maziausiai reiketu, prie tokiu kalbu greitai priprantama ir nereaguojama, tad zyzimas cia nekuo nepadetu. Kelis kartus atsakyta: "turiu planu", tik nepyktai, nedemonstratyviai, ramiai su sypsena, daug labiau itakotu situacija.

Siaip cia irgi variantas, bet kadamgi pokalbis jau buvo, ar atitolimas neatrodys kaip koks santazas? O zinia, santazo rezultatai gali buti atvirkstiniai - jis spaudimui nepasiduos.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2009 09 29, 03:20)

Ne, atitolti nebandžiau, nes pastaruoju metu kaip tik daugiau laiko kartu praleidžiam. Gal todėl ir kilo noras išsiaiškinti padėtį. Šis mano laiškas atsirado kaip minčių, ką mes vienas kitam reiškiam ir kokią vietą mano pačios pirmiausia gyvenime užima šis žmogus, rezultatas. Kaip supratote, nelabai noriu apie savo situaciją kalbėtis su draugais, tėvais, kaip ir neturiu kam išsikalbėti. Ne dėl to, kad neturėčiau draugų ar artimų žmonių, - tiesiog, kaip sakiau, ne visi mūsų santykius supranta, o daug kas ir nežino. Jūsų paminėtas būdas galbūt tikrai padėtų jam apsispręsti, bet aš to gal ir bijau kažkiek. Ką benuspręstų. Jei pasirinktų keisti santykių pobūdį į nebe slaptą, pripažintų visiems, kad mes kartu, ar tai "mano žmogus"? Pradžioje iš viso nežiūrėjau į jį kaip į vaikiną, - tiesiog tai buvo geras draugas, su kuriuo kartais miegu. Tikrai savo ateities su juo nesiejau. Dabar ėmiau kapstytis savyje, nagrinėti jo savybes - ar aš tik prie jo įpratusi ir priimu viską kaip yra, ar yra šis tas daugiau. Ir bijau jausti daugiau, nes tikrai zyzimas ir spaudimas gali viską sugadinti. Dėl patogumo - manu, su kita, ne bendradarbe, jam būtų patogiau. Be to, bijau ir to, jei paspausčiau aiškintis ir jis apsispręstų, kad viskas per toli nuėjo ir tampa per sudėtinga. Nežinau, ar esu pasiruošusi tam. Galbūt bijau pokyčių, manau, jų bijo ir jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetyta metyta: 29 rugsėjo 2009 - 07:38
QUOTE(RedLady @ 2009 09 28, 20:23)
Tiesa pasakius as jusu drauga suprantu, nes ir pati darboholike buvau  ax.gif Jis i viska ziuri kiek is kitokios pozicijos, nei iprastai zmones ziuri  4u.gif

O ka, pasveikot? Man ir paciai pasitaiko pasedeti darbe iki 8, bet iki 10-11, kaip jo skyriuje neretai būna... Net užsieniečiai stebisi, kartą girdėjom, kaip juokėsi dėl po kelių valandų žadamos atsiųsti ataskaitos, sako, eikit namo, išgerkit alaus, pamaloninkit žmonas biggrin.gif Per naktį pasaulis nesugrius dėl tos ataskaitos. Kai kartą pamačiau trečią nakties išsiųstą emailą iš darbo, pasakiau, kad nueitų pas daktarą... Nesistebiu, kad žmona išsiskyrė. Ir faktas, kad nepadarė išvadų, nepakeitė požiūrio ir praktiškai pasirinko darbą, daug pasako. Ji tikriausiai irgi susidūrė su pasirinkimu "taikaisi arba ne" ir nusprendė, kad iš gyvenimo nori daugiau. Pasakojo, kad skirtis ji pasiūlė po to, kai susirgo, paprašė, kad atvežtų vaistų, o jis pasakė, kad pasikviestų kokią draugę arba sėstų į mašiną ir nuvažiuotų pati. Na, iš to jis pasimokė tik tiek, kad dabar atvežtų vaistų ir grįžtų į darbą ... book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetyta metyta: 29 rugsėjo 2009 - 07:59