QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 28, 19:05)
nieko tokio....tai ziurekit gal apmascius viska jus tenkina tokie santykiai...viskas lyg ir nieko butu,bet tas slepimasis nuo kitu man irgi biski keistas...

koks kitiems skirtumas jus kartu ar ne...kas nuo to keistusi??? sefe ismestu ji is darbo?? o koks sefei skirtumas???
Tai va aš gilinuosi ir nesuprantu, ar čia rimti argumentai. Išsisukinėti kaip ir nėra ko, aš jo prie sienos su žiedu neremiu, tik bandau išsiaiškinti situaciją. Nes realiai mes kaip ir kartu, bet tik už uždarų durų. Aš jam sakiau, kad reikia būti pasiruošus atvejui, jei netyčia-kažkaip-neplanuotai darbe tas paaiškėtų. Jis sako, apie tai negali būti nė kalbos. Nuo mūsų šefės daug priklauso, pakėlimai pareigose ir atlyginimai, nes ji teikia arba neteikia pasiūlymus akcininkams. Ir jis mano, kad slėptis labiau suinteresuota turėčiau būti aš, o ne jis. Atseit, jį sutrypti jau būtų sunkiau, o be manes firma ramiai gyvuotų toliau. Todėl ir siūlo palikti viską, kaip yra. Bosė už jį daug vyresnė, tikrai ten romano jokio būti negali. Gal ji kai nebeturi ko siekti, nori, kad ir kiti būtų darboholikai, o rimti santykiai pakenktų požiūriui į darbą. Nežinau, bet nesąmonė, kad kažkieno nuomonė veiktų žmonių gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(RedLady @ 2009 09 28, 19:21)
aisku butu keistai jei taip visiems kaip is dangaus nukristumete su draugyste, bet juk galima ri gudriau padaryti. Tegul jis pradeda kadrinti darbe. na, pakalbina, kavos viesai pakviecia, ir atrodys, kad naturaliai susikukavot

Aisku tada ir pamatysit ar ta viesuma jus tenkina ir ar norite eiti toliau. jei nenoresite ir kolegos galvos, akd va, kava jsuu nesujunge

Na, taip, zinoma nepamirskim, kad to lindimo i veisuma turi noreti ir jis.
Kiek suprantu jam nesat jau taip visvien, jeigu ir gerbejo biskutuka uzpavydejo
As nemanau, akd draugas dabar jumis naudojasi, net jei draugai taip sako, kazkaip nematau jusu cia jokios aukos vaidmenyje. Aisku noretusi hapyendo, bet to turi noretis abiems.
Va mintis su kava tai superinė idėja. Aš apie tai nepagalvojau. Nebūtinai turim jau pulti ir viešintis, bet bent jau pietų kartu nueiti arba su keliais kolegomis būtų gera pradžia. Dabar gi mes taip įsijautę į tą slapstymąsi