QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 10:11)
Bijau čia daug rašinėti, bet ji kaip sena mano mokytoja, kuri berniukams geresnius pažymius rašė, o mergaičių, ypač dailesnių, nekentė. Jau seniai pastebėjom, kad jai patinka jaunų vyrų draugija

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2009 09 29, 10:04)
Gali būti suprantama, kad nesinori afišuotis darbe, bet kai du niekam oficialiai neįsipareigoję žmonės slapstosi visur - niekur neina kartu, bijo, kad draugai pamatys ir t.t., atrodo nekaip...manau, tai susiję ne vien su polinkiu į darboholizmą...
Na, kokia prasmė slėptis darbe, jei visur kitur vaikščioti susikibus už rankučių?

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 08:57)
O ka, pasveikot?
Gydausi

Kazkur skaiciau netgi toki pasakyma, akd darboholikai jokie ne super darbuotojai, o tiesiog tinginiai, kurie nespeja visko pasidaryti darbo metu

Zodziu, darboholizmas tikrai kazkokia prikalusomybe.
O del to viesinimosi, tai juk galima iki galo neisviesinti visko, galite su tais pietumis ir kavytemis labai ilga laika bendrauti prie kolegu.
O del to, kad parasete cia, tai suprantama, draugai ir artimieji i viska ziuri tikrai neobjektyviai

Šioje situacijoje , galiu pasakyti kad iš to nieko gero nebus , arba jis turi kitą moterį , arba jis dar viliasi kad sugryž jo buvusi žmona , kam tie slapstymaisi , nenoras pažinti jūsų artimūjų , ar draugų , aš manau jis jumis naudojasi arba laikosi kaip atsarginį variantą , čia tik mano nuomonė

QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 09:11)
Pritariu jūsų minčiai. jeigu šefei būtų dzin, koks jai būtų reikalas, kas su kuom gyvena armiega. Bent jau iki to laiko, kol nekenkia darbo kokybei

Nenormalu, kai du laisvi žmonės savo santykius net 2 metus slepia

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 09:54)
Bijau čia daug rašinėti, bet ji kaip sena mano mokytoja, kuri berniukams geresnius pažymius rašė, o mergaičių, ypač dailesnių, nekentė. Jau seniai pastebėjom, kad jai patinka jaunų vyrų draugija
Bet kad kažkas daugiau būtų, tai net neįsivaizduoju, negalėtų taip už savo karjerą mokėti

Manau kad suprantama, kad nenori darbe viešintis, ypač jei yra tokia viršininkė (tikrai tokių būna) ir darbe nelabai mėgstami tarnybiniai romanai (o jei dar kas nors iš kolegų sudėtų 2+2, kad jis padėjo šiek tiek jums darbiniais reikalais, na tai būtų sudėtinga).
Šiaip įdomi tema.
QUOTE(RedLady @ 2009 09 29, 11:11)
... kuo daugiau dirbi, tuo daugiau padarai, nes isijauti i tempa, ir jo nebesinori mazinti. pamazu pradedi jaustis nepakeiciamas, ir kad be taves viskas sugrius (jusu draugas jau tame etape, nes minejo, kad ji sutrypti nebutu lengva)
Atrodo, kad nieko neveikimas (laisvalaikis) yra beprasmis laikas, kurio gaila
Todel, jis ir bijo parodyti, akd pas ji yra asmeninis gyvenimas, ne tik darbas, nes jis mano, akd tada jis nebebus toks vertinamas kaip darbuotojas
O del to viesinimosi, tai juk galima iki galo neisviesinti visko, galite su tais pietumis ir kavytemis labai ilga laika bendrauti prie kolegu.
O del to, kad parasete cia, tai suprantama, draugai ir artimieji i viska ziuri tikrai neobjektyviai

Skaitau, atrodo, žodžius, kuriuos esu girdėjusi kokį 100 kartį

Dėl viešinimosi, pamąsčiau, galėčiau jam pasiūlyti pamažu įsilieti į jo kompaniją, su kuria pietauja (pas mus visi grupelėms priklauso). Bet ar būtų lengviau bendrauti, gal dabar paprasčiau, darbe nedažnai susitinkam, pietaujam atskirai. Gaunasi, kaip ir ne kartu dirbam, nuolat vienas kitam prieš akis nesimakaluojam. Nors pagal Jūsų pasiūlytą variantą niekas paskui sužinojęs labai ir nesistebėtų turbūt. Galų gale, tai tik darbas. Bet kuriuo atveju, pasiūlysiu šitą mintį jam. Beje, aš pati pasiūliau jam vakare, jei nori pašnekėt, skambinti skype, o ne telefonu, nes pas mus darbiniai ir buhalterija kartais panagrinėja sąskaitas, su kuo daugiausiai prašnekama, o mes kartais prakalbėdavom vėlai vakare kartais ir po valandą. Juk ne savo, neskaičiuoji

QUOTE(An1ta @ 2009 09 29, 11:00)
Šioje situacijoje , galiu pasakyti kad iš to nieko gero nebus , arba jis turi kitą moterį , arba jis dar viliasi kad sugryž jo buvusi žmona , kam tie slapstymaisi , nenoras pažinti jūsų artimūjų , ar draugų , aš manau jis jumis naudojasi arba laikosi kaip atsarginį variantą , čia tik mano nuomonė 

visiskai atmetu kitos moters versija, ir grizima pas buvusia. Nepamirskite, kad issiskyre jis del to, kad zmona nepalaike jo karjeros siekimo. Autore tam tikra prasme ji palaiko. ir tokie esami santykiai ji tenkina, nes nera jokiu meiliu seiliu. Jis neturi laiko dvigubiems zaidimams su moterimis. Jis karjeros zaidima zaidzia darbe. Gyventi taip, kaip dabar gyvena, jam patogu. ir kol taip aptogu ir autorei, tai gali testis ilga laika. nebent kazkuriuo momentu ir jis suoras, akd is gyvenimo reikia ko nros daugiau nei tik geros karjeros. Tik ar autore bus salia, cia jau kitas klausimas. Be to, kol autore ir pati svarsto, ar cia "jos zmogus", esama padetis man neatrodo nenormali.
QUOTE(Molė @ 2009 09 29, 11:20)
Pritariu jūsų minčiai. jeigu šefei būtų dzin, koks jai būtų reikalas, kas su kuom gyvena armiega. Bent jau iki to laiko, kol nekenkia darbo kokybei

Tikrai tokių yra, ypač vyresnio amžiaus, kurioms baisiai įdomu kas su kuo gyvena ir pan.
QUOTE(alter ego @ 2009 09 29, 10:24)
Tikrai tokių yra, ypač vyresnio amžiaus, kurioms baisiai įdomu kas su kuo gyvena ir pan.
Nesuprantu ,kas cia darosi .siandien as su tavimi visai nesutinku

QUOTE(RedLady @ 2009 09 29, 11:11)

Drįstu kategoriškai nesutikti