Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

Gali būti suprantama, kad nesinori afišuotis darbe, bet kai du niekam oficialiai neįsipareigoję žmonės slapstosi visur - niekur neina kartu, bijo, kad draugai pamatys ir t.t., atrodo nekaip...manau, tai susiję ne vien su polinkiu į darboholizmą...
Atsakyti
įtariu,kad kažkaip pamalonina tą šefę, jei taip baisiai bijo,kad jinai sužinos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 10:11)
įtariu,kad kažkaip pamalonina tą šefę, jei taip baisiai bijo,kad jinai sužinos  rolleyes.gif

Bijau čia daug rašinėti, bet ji kaip sena mano mokytoja, kuri berniukams geresnius pažymius rašė, o mergaičių, ypač dailesnių, nekentė. Jau seniai pastebėjom, kad jai patinka jaunų vyrų draugija blush2.gif Bet kad kažkas daugiau būtų, tai net neįsivaizduoju, negalėtų taip už savo karjerą mokėti schmoll.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2009 09 29, 10:04)
Gali būti suprantama, kad nesinori afišuotis darbe, bet kai du niekam oficialiai neįsipareigoję žmonės slapstosi visur - niekur neina kartu, bijo, kad draugai pamatys ir t.t., atrodo nekaip...manau, tai susiję ne vien su polinkiu į darboholizmą...

Na, kokia prasmė slėptis darbe, jei visur kitur vaikščioti susikibus už rankučių? bigsmile.gif Juk bet kur gali susitikti ir kolegų, ir klientų, kurie papasakos kolegoms. Taigi, jei slėtis, tai visur, jei ne - tai niekur... Bet tikrai gal atsiskleidus būtų sunkiau dirbti....
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 08:57)
O ka, pasveikot?

Gydausi 4u.gif Net kai su MB susipazinau, jis tai zinojo. ir pradzioje tai jam tiko, kad jokiu pykciu, jei kuris darbe uzsisedi. Dirbdavau net savaitgaliais. bet po kiek laiko, aisku jis uzsimine, kad galetumem daugiau laiko praleisti kartu. tai atsisakiau darbiniu savaitgaliu. ir tai nebuvo lengva, kaip kitiems gali atrodyti.
Kazkur skaiciau netgi toki pasakyma, akd darboholikai jokie ne super darbuotojai, o tiesiog tinginiai, kurie nespeja visko pasidaryti darbo metu lotuliukas.gif Bet is tikro galiu pasakyti, kad kuo daugiau dirbi, tuo daugiau padarai, nes isijauti i tempa, ir jo nebesinori mazinti. pamazu pradedi jaustis nepakeiciamas, ir kad be taves viskas sugrius ( jusu draugas jau tame etape, nes minejo, kad ji sutrypti nebutu lengva) doh.gif Atrodo, kad nieko neveikimas (laisvalaikis) yra beprasmis laikas, kurio gaila doh.gif Todel, jis ir bijo parodyti, akd pas ji yra asmeninis gyvenimas, ne tik darbas, nes jis mano, akd tada jis nebebus toks vertinamas kaip darbuotojas doh.gif
Zodziu, darboholizmas tikrai kazkokia prikalusomybe.
O del to viesinimosi, tai juk galima iki galo neisviesinti visko, galite su tais pietumis ir kavytemis labai ilga laika bendrauti prie kolegu.
O del to, kad parasete cia, tai suprantama, draugai ir artimieji i viska ziuri tikrai neobjektyviai g.gif
Atsakyti
Šioje situacijoje , galiu pasakyti kad iš to nieko gero nebus , arba jis turi kitą moterį , arba jis dar viliasi kad sugryž jo buvusi žmona , kam tie slapstymaisi , nenoras pažinti jūsų artimūjų , ar draugų , aš manau jis jumis naudojasi arba laikosi kaip atsarginį variantą , čia tik mano nuomonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 09:11)
įtariu,kad kažkaip pamalonina tą šefę, jei taip baisiai bijo,kad jinai sužinos  rolleyes.gif

Pritariu jūsų minčiai. jeigu šefei būtų dzin, koks jai būtų reikalas, kas su kuom gyvena armiega. Bent jau iki to laiko, kol nekenkia darbo kokybei g.gif
Nenormalu, kai du laisvi žmonės savo santykius net 2 metus slepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 09:54)
Bijau čia daug rašinėti, bet ji kaip sena mano mokytoja, kuri berniukams geresnius pažymius rašė, o mergaičių, ypač dailesnių, nekentė. Jau seniai pastebėjom, kad jai patinka jaunų vyrų draugija  blush2.gif Bet kad kažkas daugiau būtų, tai net neįsivaizduoju, negalėtų taip už savo karjerą mokėti  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Manau kad suprantama, kad nenori darbe viešintis, ypač jei yra tokia viršininkė (tikrai tokių būna) ir darbe nelabai mėgstami tarnybiniai romanai (o jei dar kas nors iš kolegų sudėtų 2+2, kad jis padėjo šiek tiek jums darbiniais reikalais, na tai būtų sudėtinga).
Šiaip įdomi tema.
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 29, 11:11)
... kuo daugiau dirbi, tuo daugiau padarai, nes isijauti i tempa, ir jo nebesinori mazinti. pamazu pradedi jaustis nepakeiciamas, ir kad be taves viskas sugrius (jusu draugas jau tame etape, nes minejo, kad ji sutrypti nebutu lengva)  doh.gif  Atrodo, kad nieko neveikimas (laisvalaikis) yra beprasmis laikas, kurio gaila  doh.gif Todel, jis ir bijo parodyti, akd pas ji yra asmeninis gyvenimas, ne tik darbas, nes jis mano, akd tada jis nebebus toks vertinamas kaip darbuotojas  doh.gif
Zodziu, darboholizmas tikrai kazkokia prikalusomybe.
O del to viesinimosi, tai juk galima iki galo neisviesinti visko, galite su tais pietumis ir kavytemis labai ilga laika bendrauti prie kolegu.
O del to, kad parasete cia, tai suprantama, draugai ir artimieji i viska ziuri tikrai neobjektyviai  g.gif

Skaitau, atrodo, žodžius, kuriuos esu girdėjusi kokį 100 kartį doh.gif ir atostogų jis pats nebuvo per tą laiką, tik komandiruotėse. Yra sakęs, kad "normalių" santykių jam nereikia, kad jam kas nors skambinėtų su klausimais "kada grįši". Pas jį iš tiesų nėra tokio termino, kaip darbo pabaiga 5 val. Kaip minėjau, ir aš pabūnu kartais, kai turiu neatidėliotinų reikalų, gerai sekasi ir žinau, kad iš ryto bus sunkiau įsivažiuoti, o būtų gerai, kad rytas prasidėtų be rūpesčių. Jis kartais net pabrėžia, kad "man gerai, einu namo pusę 6".. (Šiaip pas mus mėgsta pašnekėti, kas kada ateina ir kada išeina). Atseit, man į viską nusispjauti. Aš iš tiesų nesinešu darbo namo ir nesitikrinu pašto namie (buvo tokia galimybė, pasakiau, kad man nereikia, padarau viską darbe). O jis net savaitgalį kolegoms atsiliepia, peržiūri ką kas nors per savaitgalį pdarė ir nori jo nuomonės.
Dėl viešinimosi, pamąsčiau, galėčiau jam pasiūlyti pamažu įsilieti į jo kompaniją, su kuria pietauja (pas mus visi grupelėms priklauso). Bet ar būtų lengviau bendrauti, gal dabar paprasčiau, darbe nedažnai susitinkam, pietaujam atskirai. Gaunasi, kaip ir ne kartu dirbam, nuolat vienas kitam prieš akis nesimakaluojam. Nors pagal Jūsų pasiūlytą variantą niekas paskui sužinojęs labai ir nesistebėtų turbūt. Galų gale, tai tik darbas. Bet kuriuo atveju, pasiūlysiu šitą mintį jam. Beje, aš pati pasiūliau jam vakare, jei nori pašnekėt, skambinti skype, o ne telefonu, nes pas mus darbiniai ir buhalterija kartais panagrinėja sąskaitas, su kuo daugiausiai prašnekama, o mes kartais prakalbėdavom vėlai vakare kartais ir po valandą. Juk ne savo, neskaičiuoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 09 29, 11:00)
Šioje situacijoje , galiu pasakyti kad iš to nieko gero nebus , arba jis turi kitą moterį , arba jis dar viliasi kad sugryž jo buvusi žmona , kam tie slapstymaisi  , nenoras pažinti jūsų artimūjų , ar draugų , aš manau jis jumis naudojasi arba laikosi kaip atsarginį variantą , čia tik mano nuomonė g.gif

visiskai atmetu kitos moters versija, ir grizima pas buvusia. Nepamirskite, kad issiskyre jis del to, kad zmona nepalaike jo karjeros siekimo. Autore tam tikra prasme ji palaiko. ir tokie esami santykiai ji tenkina, nes nera jokiu meiliu seiliu. Jis neturi laiko dvigubiems zaidimams su moterimis. Jis karjeros zaidima zaidzia darbe. Gyventi taip, kaip dabar gyvena, jam patogu. ir kol taip aptogu ir autorei, tai gali testis ilga laika. nebent kazkuriuo momentu ir jis suoras, akd is gyvenimo reikia ko nros daugiau nei tik geros karjeros. Tik ar autore bus salia, cia jau kitas klausimas. Be to, kol autore ir pati svarsto, ar cia "jos zmogus", esama padetis man neatrodo nenormali.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2009 09 29, 11:20)
Pritariu jūsų minčiai. jeigu šefei būtų dzin, koks jai būtų reikalas, kas su kuom gyvena armiega. Bent jau iki to laiko, kol nekenkia darbo kokybei g.gif

Tikrai tokių yra, ypač vyresnio amžiaus, kurioms baisiai įdomu kas su kuo gyvena ir pan.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 29, 10:24)
Tikrai tokių yra, ypač vyresnio amžiaus, kurioms baisiai įdomu kas su kuo gyvena ir pan.

Nesuprantu ,kas cia darosi .siandien as su tavimi visai nesutinku biggrin.gif .Ciekavomis zosemis gimstama.Paziurek ,tu niolikiniu su ilgom nosim kiek pilna-viskas idomu ,viska joms reikia suzinoti,visur savo trigrasi kisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 rugsėjo 2009 - 10:29
QUOTE(RedLady @ 2009 09 29, 11:11)
O del to, kad parasete cia, tai suprantama, draugai ir artimieji i viska ziuri tikrai neobjektyviai  g.gif

Drįstu kategoriškai nesutikti schmoll.gif Patikekite, kad būtent mes pačios į susiklosčiusią situaciją žiūrim neobjektyviai, o vat draugai, tėvai, atvirkščiai, matydami situaciją iš šalies yra kur kas objektyvesni. Tik gaila, kad dažniausiai tai supranti ir tą pripažįsti gan vėluokai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 29 rugsėjo 2009 - 10:30