Sveiki
Isiterpsiu i jusu diskusijas. Man taip pat buvo atlikta pilna nosies korekcija. Operavausi pas S. Viksraiti. Po operacijos praeje keturios savaites..Nosyte gyja normaliai..Aisku, dar sonai patine, galiukas irgi patines, bet po truputi leidziasi..Tik labai jau letai..Be to, tinimai atslugineja netolygiai, tai kartais tokia sleivoka atrodo, bet tai matau tik as

Siaip, manau, kad operacija pavykus ir net labai, o galutinis rezultatas turetu buti dar grazesnis..
Kalbant apie gydytoja, galiu pasakyti, kad jis tikrai puikus zmogus..Toks kuklus, konkretus, viska kuo puikiausiai isaiskina, nevynioja nieko i vata..Kaip tik tokie zmones man ir patinka.. Gal todel po apsilankymo pas ji, man dingo abjones pas kuri gydytoja operuotis (jau buvau buvus konsuktacijoj pas K. V.).. Vandelonas minejo, kad Viksraiciui labiau rupi pinigai, bet kai as turiu su kuo palyginti (konsultacija pas K.V. ir konsultacija pas Viksraiti), tai man pasirode, kad Viksraiciui pinigai rupi maziausiai..Vien jau tai, kad pas ji uz konsultacijas gali iseiti net nesusimokejes, jei pats neprieisi ir nepaklausi, ar gali susimoketi.. Uzstato uz operacijos dienos rezervavima irgi niekas taip ir nepaprase ir uz pacia operacija susimokejau tik operacijos diena..Palyginimui galiu pasakyti, kad pas K.V. pirmiau pinigai, paskui paslaugos..Ir labai gireztai..Uzstata turi sumoketi per atitinkama dienu skaiciu, jei nesumoki, atsaukia operacijos datos rezervavima, visa operacijos suma irgi likus ne maziau dviems (jei neklystu) dienoms iki operacijos..Man kazkaip pasirode, kad pinigai svarbiau negu pats zmogus..Sitas dalykas labai daug prisidejo prie apsisprendimo
Dar noreciau pasakyti del pacios nosies..Mano nosyte, kaip dabar manau, galiukui nusileidus turetu buti visiskai tiesi..Tokia, kokios ir prasiau..As nepiesiau jokiu maketu, piesti nelabai moku

Bet as labai ilgai ieskojau internete tarp izymiu moteru tobulos nosytes savininkes..Supratau viena, kad tobulos nosies nera, neturi jos nei viena

Bet kazka panasau, ko pati noreciau, radau..Pasidariau tos izymybes nuotraukas, nusiveziau pas gydytoja, parodziau jam, o jis sako: ok, kazkas panasau ir bus

Svarbiausia, su gydytoju kalbeti ir pabrezti tai ko nori, ir tai ko nenori..As koki milijona kartu pasakiau, kad riestos nenoriu, tai jis net tam makete prie mano nuotraukos uzsirase: RIESTOS NENORI!!!
Tai va, tokie mano ispudziai..
V.K griežtai.
Informacija buvo tikrai naudinga dėkoju. Galbūt man ir padės apsispresti. Bet aš manau kad S.V norėjo padidinti konsultacijų skaičiu. Ir apskritai kaina bus įskaičiuota operacijos metu. Manes neįtikino jo uždėta kaina.
Nors ir 7000lt Mačiau kaip galvojo apie kainas.
Pasisakymas jūsu kad rezultatas puikus ir gavosi vos ne tokia kaip ir jūs norėjote iš įžymybių foto. Tikiuosi chirurgas man naujai konsultacijai duos teigiamą atsakymą. Ir aš apsispresiu pas S.Vikšraiti. Bet gaila tada galbūt neužteks pajamų viešbučiui. Gal greitai užgis. Neaišku kam rezultatas greitesnis mėlynių nebuvimu, mažo svorio ar didesnio. Numetes daug svorio dėl taupymo.
Nustebino minėtos aktorių gyvenimas po (pasikeitimas). Nežinojau kad jos po operacijos.