Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

O KMUK atlieka nosies korekcijos op? Nes kuo daugiau skaitau, tuo labiau pasimetu doh.gif
Yra dar Kaune Šiaurės klinika, ar kasnors žino apie ją?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 13, 08:45)
O KMUK atlieka nosies korekcijos op? Nes kuo daugiau skaitau, tuo labiau pasimetu  doh.gif
Yra dar Kaune Šiaurės klinika, ar kasnors žino apie ją?

Kiek zinau daro KMUK
Atsakyti
siauresklinika
Gal kas domėjosi šia klinika, kokie chirurgai čia dirba? Gal kokios info turit? Įdomu kokios tikros galutinės kainos po konsultacijos tampa g.gif nes čia labai jau mažos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 13 spalio 2009 - 20:00
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 13, 20:58)
siauresklinika
Gal kas domėjosi šia klinika, kokie chirurgai čia dirba? Gal kokios info turit? Įdomu kokios tikros galutinės kainos po konsultacijos tampa  g.gif nes čia labai jau mažos.

Spėju, čia viskas skaičiuojasi atskirai, t.y nurodoma tik pačios operacijos kaina, o nejautra + tvarsčiai + siūlų išėmimas + apžiūros po op ir t.t. skaičiuojama atskirai. Žemiau yra parašytos ir kt kainos. Galutinė suma gausis priklausomai nuo to, ką nosiukui planuoji daryti smile.gif
Atsakyti
man po operacijos tada svoris nukrito biggrin.gif sunku buvo valgyti, nieko negalėjau praryti kelias dienas, nes labai skaudėjo gerklę, be to nelabai ir norėjosi biggrin.gif paskui pradėjau valgyti po labai nedaug ir po poros savaičių jau buvau gerai sukūdusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2009 10 14, 18:26)
man po operacijos tada svoris nukrito  biggrin.gif sunku buvo valgyti, nieko negalėjau praryti kelias dienas, nes labai skaudėjo gerklę, be to nelabai ir norėjosi  biggrin.gif paskui pradėjau valgyti po labai nedaug ir po poros savaičių jau buvau gerai sukūdusi  biggrin.gif

Kaip fainiai, matyt nuo organizmo priklauso, as tai isbadejus buvau, kisau skauda neskauda lotuliukas.gif
Atsakyti
toki klausimeli turiu,gal prisimenate ar zinote kas daresi op pas Jankuno?
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 10 15, 16:33)
toki klausimeli turiu,gal prisimenate ar zinote kas daresi op pas Jankuno?

Paradoksuole daresi 4u.gif o dominas sis daktars? nes mastau, kad gal pas ji darytis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 15 spalio 2009 - 18:48
atsimenu kad kazkas rase ir gyresi kad labai graziai padare sis daktaras g.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 10 15, 21:08)
atsimenu kad kazkas rase ir gyresi kad labai graziai padare sis daktaras g.gif

Mane taip pat domina sis daktaras, viena panele rasius buvo cia , kad pas ji daresi jos sesuo ir liko patenkinta, bet man paciai neteko bendraut nei su viena panele kuri pas ji daresi, taip pat neteko ir jo darbu matyti, labai butu faina, kad atsilieptu panele kuri daresi pas ji butu smagu pabendrauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megann: 15 spalio 2009 - 21:14
Sveikos,merginos!
Taigi buvau pas Vitku,darysiuos pakartotine op...pats iskart pasiule.
Neringa,ar buvai pas profesoriu??? Ka sake? Beje primink ar tau atvira dare??
Kita,nuosirdziai sveikinu su graziu nosiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2009 10 15, 22:51)
Sveikos,merginos!
Taigi buvau pas Vitku,darysiuos pakartotine op...pats iskart pasiule.
Neringa,ar buvai pas profesoriu??? Ka sake? Beje primink ar tau atvira dare??
Kita,nuosirdziai sveikinu su graziu nosiuku 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai aciu bigsmile.gif
Ziurek ir Vitkus pasitaise, kada pakartotine op, jau suplanavai?
Atsakyti