QUOTE(flink @ 2009 10 16, 11:45)
Sveika Fragolina, ar Vitkus kalbejo ka nors apie kaina, idomu, kai darai pakartotine, ar daro kokia nuolaida, ar vel tokias sumas moket

?
Sveika
Kazaip as jo net uzmirsau paklaust,bet isienant jau pro duris sakau, kaip del pinigeliu,sako asmeniskai susitarsime,zodziu man db esme, kad vsk atliktu gerai,man jau vien nervai nelaiko, kad vel narkoze turesiu
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2009 10 16, 11:38)
Įsivaizduoju, kaip tave antra korekcija neramina, bet galvok iš tos pusės, kad neturi ko prarasti - juk vis tiek nesi patenkinta nosyte. O jei visas gijimas truks dar trumpiau, tai dar geriau, nereiks ilgai kamuotis su visais tais įtvarais. Beje, ar tave dar kamuoja sloga? Ar užsiminei Vitkui apie tai? Nesijaudink, viskas bus gerai

Jei bijai dėl pjūvio, tai jo visai nesimatys jau po poros sav.
Man darė atvirą, bet vienoje nosytės pusėje irgi kaulas daugiau iškilęs nei kitoje. Iš priekio kaip ir nesimato, tik iš vieno šono atrodo kaip nedidelė kuprelė, nors nosis prieš op buvo tiesi. Manau, pakartotinės op tikrai nereiks, bet nesu patenkinta 100%. Dar pastebėjau, kad nebegaliu miegoti galvą padėjusi ant dešinio šono - dustu, atrodo, lyg kažkas užsispaustų, o ant kairio - viskas ok, prakvėpuoju geriausiai. Prieš op to nebuvo, tai net nežinau ką ir galvoti. Spalio pab bus metai po op, galvoju lapkritį pasirodyti galutinei konsultacijai, tuo pačiu paklausiu dominančių klausimų ir turbūt jau daugiau nebebus ko važiuot ten

Šiaip kartais pagalvoju (o ir MB sako), kad perdaug prisigalvoju nesąmonių ir varau Dievą į medį, bet kad neturiu kas nuoširdžiai pasakytų, kaip iš šalies mano nosytė po op atrodo, o sau labai priekabi esu
Honey,as matai del atviro pjuvio randelio nesibaiminu,as tik bandau issiaiskint kaip kam pavyko atviros op metu ir kokiai nesklandumai, kad galeciau susiprast ka jis daro ne taip,nes jei atvirai su tuo kaulu pas mane kone tas pats,viena puse tarsi ligi kitoje tars biski kuprele(beje desineje iskilesnis tas kaulas).
Del slogos pasakaiu jam tieisiai sviesiai, kad sloga nedingo ir net gal didesne-tai jis lb nustebo,sake bandys ziuret kame esme,tvarkyt,bet as dar su loristu del sios slogos pasitarsiu...ir tiesa pasakius man irgi ji karatais uzsikemsa ir tas kvepavimas labiau girdimas...ir tikrai nuvaziuok i konsultacija pas ji ir vsk issiklausynek ir buk atvira! As jam vsk taip reziau tiesiai sviesiai...ir pasakaiu, kad is sios op nesitykejau tik pakelto galiuko ir sudarkytos kupreles...

Ir priduriau,kad antra op noreciau,kad atliktu tikrai Jis
Puikiai tave ,Honey,suprantu kai ner kam is salies lb ivertint,as irgi per daug draugem nepasakoju visu pirma nieks nieko nepastebejo tai ir nesinori atviraut,todel pati db pasimetsusi ar cia prasyt kad labiau mazintu ar ne,zodziu...........vel jauciau kaip man greit ateis nemigos naktys

Beje sian vaziuoju i klp,net nzn ,Honey,gal mums pasimatyt,ka manai?