Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

siunciau Viksraiciui savo nosi, tai jis sako, kad nepakanka galiuko..reikia visa kaula mazinti, nes nosis auksta..
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2009 09 29, 19:26)

Uzsukit cia daug pavyzdziu yra

Visgi labai grazu man ta riesta nosyte smile.gif As irgi noreciau truputi riestos, jei man tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 09 29, 17:38)
siunciau Viksraiciui savo nosi, tai jis sako, kad nepakanka galiuko..reikia visa kaula mazinti, nes nosis auksta..
Papildyta:

Visgi labai grazu man ta riesta nosyte smile.gif As irgi noreciau truputi riestos, jei man tiktu  biggrin.gif

tai reiskias pilna op... manau gal ir tiktu, reikia klausti chirurgo, jis ten visus apskaiciavimus padarys ir pasakys...
Atsakyti
Merginos, po kiek laiko jus galejot normaliai pust nosi? As jau seniai puciu, bet pagalvojau, gal per anksti... g.gif
Ir dar klausimelis kilo: kada nusileidzia nosies galas ir tampa minkstesnis. Mano galas nenusileidzia - jis dar kietas ir lyg sutines, nors praejo jau kiek daugiau nei 2 men po op. Vis dar klijuoju pleistrus galui nuleist, bet man atrodo, kad lyginant rezultatus po 1,5 men. ir dabar niekas nepasikeite unsure.gif
Atsakyti
bigsmile.gif mano reakcija pamacius Kita nosi buvo neapsakoma.Tiesiog negalejau patiketi savo akimis!!Nu tikrai labai gerai pasidarbavo Viksraitis,manau tavo nuotrauka galetu laikyti savo kabionete,kaip savo sedevra.Esi tikra grazuole,seniai nemaciau tokio pasikeitimo!!labai del taves dziaugiuosi!!Viskas,eisiu pas Viksraiti:)
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2009 09 29, 21:21)
bigsmile.gif  mano reakcija pamacius Kita nosi buvo neapsakoma.Tiesiog negalejau patiketi savo akimis!!Nu tikrai labai gerai pasidarbavo Viksraitis,manau tavo nuotrauka galetu laikyti savo kabionete,kaip savo sedevra.Esi tikra grazuole,seniai nemaciau tokio pasikeitimo!!labai del taves dziaugiuosi!!Viskas,eisiu pas Viksraiti:)

Aciu user posted image nuo tokios gausybes komplimentu isvis uzriesiu nosi lotuliukas.gif
Per anksti dar svesti, vis dar gyjimo stadijoje ax.gif bet pokyciai aisku yra...
Kai apsilankysi parasyk kaip sekesi, idomu ka pasakys 4u.gif
Archideja, as jau dbr paputineju po truputi kai valausi, beje, kada tau sasai nukrito is vidaus? Pas mane dar ten visko pilna ir sasu ir siulu.
Ir dar viena dalyka pastebejau, kai atsikeliu ryte veidas ziauriai riebaluotas, nors anksciau mano veido oda budavo sausa, o dbr lyg taukais istepta. Ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 29 rugsėjo 2009 - 23:27
as tai turbtu dar ilgai seiles varvinsiu ir pavydesiu jums kas jau pasidarete op ir patenkintos esate vaizdeliu savo veiduko bigsmile.gif lekciau tuoj pat i klinika bet mokslai neleidzia to padaryti..juk neisi su gipsu ant veido i paskaitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 09 30, 15:53)
as tai turbtu dar ilgai seiles varvinsiu ir pavydesiu jums kas jau pasidarete op ir patenkintos esate vaizdeliu savo veiduko  bigsmile.gif lekciau tuoj pat i klinika bet mokslai neleidzia to padaryti..juk neisi su gipsu ant veido i paskaitas g.gif

Na 2 savaiciu reiktu. g.gif nes man per tiek laiko melynes pranyko, o jei kur buvo likusi zyme tai su makiazu uzmaskuodavau
Atsakyti
As tai planuoju kita rudeni smile.gif Nes dar sedesiu motinystes atostogose, tai galesiu ramiai sau namuose grazeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 09 30, 18:03)
As tai planuoju kita rudeni smile.gif Nes dar sedesiu motinystes atostogose, tai galesiu ramiai sau namuose grazeti biggrin.gif

O aš tikiuosi, kad iki kito rudenio pinigėlių susitaupysiu smile.gif tai galbūt panašiu laiku būsim operuojamos, tai galėsim pasipergyventi smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif planuoju jei viskas bus gerai po nauju metu darytis operacija..norejau paklausti, kadangi noriu pilnos nosies korekcija darytis ar nosies pertvara ieina i tai? ar galima jos neliesti? nes realiai ji nera kreiva, kvepuoju gerai, tik daznai sloga uzpuola, nors cia nemanau kad del to blush2.gif ... ir tada jau kaina skiriasi zymiai, jei nelieciama pertvara? na gal aiskiai suformulavau klausyma blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2009 09 30, 18:30)
sveiki 4u.gif planuoju jei viskas bus gerai po nauju metu darytis operacija..norejau paklausti, kadangi noriu pilnos nosies korekcija darytis ar nosies pertvara ieina i tai? ar galima jos neliesti? nes realiai ji nera kreiva, kvepuoju gerai, tik daznai sloga uzpuola, nors cia nemanau kad del to blush2.gif ... ir tada jau kaina skiriasi zymiai, jei nelieciama pertvara? na gal aiskiai suformulavau klausyma blush2.gif  4u.gif

Taip, pertvaros niekas neliecia, jei ji nera iskrypus ir neturi jokiu kvepavimo problemu, o jei ir butu kas ne taip, jei tu nenoretum, neliestu.
Turetu pigiau kainuoti, nosies pertvaros korekcijai yra atskiros kainos.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 09 30, 00:25)
Archideja, as jau dbr paputineju po truputi kai valausi, beje, kada tau sasai nukrito is vidaus? Pas mane dar ten visko pilna ir sasu ir siulu.
Ir dar viena dalyka pastebejau, kai atsikeliu ryte veidas ziauriai riebaluotas, nors anksciau mano veido oda budavo sausa, o dbr lyg taukais istepta. Ar kam nors taip buvo?

As didziaja dali sukresejusio kraujo gabaliuku istraukiau is nosies jau 3 diena po op. rolleyes.gif Vienas kitas liko, tai istraukiau juos kazkur po 1-1,5 men. Siulai balti issitraukdavo kartu su kresuliais ar kitokiu nosies turiniu smile.gif Vienas siulas ilgai uzsibuvo. Nenorejau jo per prievarta su skausmu traukt, laukiau kol neskausmingai lengvai issitrauks - tai atsitiko beveik po 2 men. biggrin.gif
Man tik kakta ir nosis riebalojasi, bet ir anksciau pas mane riebi kaktos oda buvo - taip vadinama T zona
Atsakyti