Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(VILTE20 @ 2009 09 29, 08:18)
Sveikos!
Labiausiai suzavejo Kita pokyciai.. Nu visai kitas zmogus  thumbup.gif Labai grazu, labai tinka!! Nors ir pries tai nebuvo labai baisiai kazkaip smile.gif
Archidejos nosyte  labai daili  smile.gif
BoruzheMamuzhe, man ir dabar grazi tavo nosis  mirksiukas.gif

As irgi idejau savo sedevra, kuri reikia tobulinti biggrin.gif Labai uzsidegiau dabar nueiti nors i viena konsultacija. O, sakykit, per pirma konsultacija parodo kokia nosyte galetu padaryti, kaip atrodyciau ir pan. Kaip supratau Radzevicius tik fotografo kontaktus duoda.

aciu tau, man irgi ji butu gera, jei butu trecdaliu mazesne lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na as planuou po nauju darytis, islaikysiu valstybinius egzus, ir pas Viksraiti smile.gif kad diplomo gint eiciau su grazia nosimi lotuliukas.gif gal pades lotuliukas.gif o ir mazius dar ugtels, nes kol kas dar baisu man su juo butu, nes vis daro ir daro man "pyp" doh.gif wub.gif lotuliukas.gif
taip sunku islaukti.....
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 09 30, 20:48)
aciu tau, man irgi ji butu gera, jei butu trecdaliu mazesne  lotuliukas.gif  4u.gif

nu nu biggrin.gif vaizdziai pasakyta, keliais milimetrais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 09 30, 21:08)
taip sunku islaukti.....

Prabegs greitai, nepajusi, o jau op... as apie metus planavau biggrin.gif blush2.gif birzeli konsultacijoj buvau, o va dbr tik op blush2.gif
Atsakyti
Archideja, o kaip tau forma keiciasi? Sutinimas jau nuslugo?
Atsakyti
Aha, man irgi idomu ax.gif ,nes foto maciau, tai ten nelabai daug laiko po operacijos, bet siaip graziai manau pavyko, nosyte stipriai pasikeite, idomu kaip dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 09 30, 23:08)
na as planuou po nauju darytis, islaikysiu valstybinius egzus, ir pas Viksraiti smile.gif kad diplomo gint eiciau su grazia nosimi  lotuliukas.gif  gal pades  lotuliukas.gif  o ir mazius dar ugtels, nes kol kas dar baisu man su juo butu, nes vis daro ir daro man  "pyp"  doh.gif  wub.gif  lotuliukas.gif
taip sunku islaukti.....

O tu jau konsultacijoje buvai? smile.gif
Atsakyti
realiai nebuvau, tik svajonese blush2.gif lotuliukas.gif
laukiu kol vyras atostogu eis, nes as is VLN, o Viksraitis Kaune verysad.gif o as i Kauna ivaziavus, tikrai is jo nebeisvaziuociau doh.gif o dar su beibiu... manau po kokio menesiuko bandysiu tartis su daktaru del konsultacijos mirksiukas.gif ir spausiu vyra, kad imtu iseigine kokia...

dar noriu, kad organizmas siek tiek atsigautu po maitinimo krutimi, tai geriu cia tokius vitaminus, nuo plauku slinkimo, nes nuejo kuokstais vietom per puse metu cray.gif cray.gif

tai realiai reiketu ir krutu inplantu, ir plauku persodinimo operacijos, bet apie tai kitoje temoje tikriausi reiketu diskutuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BoruzheMamuzhe: 01 spalio 2009 - 09:23
Oi Boruzhe, tu man busi pavyzdys smile.gif Nes greiciau uz mane darysies smile.gif
As irgi galvoju baigsiu maitinti kita vasara..tai bandysiu iki rudens sustipreti. Taip pat bijau, del plauku..nes dabar slenka..po narkozes vel gi gali slinkti. O del krutines, tai turbut po trecio vaiko grazintis reikes biggrin.gif
Atsakyti
na mes abi po du "biciukus" turim drinks_cheers.gif as nezinau ar rysiuos treciam, bet nesakau ir NE rolleyes.gif

tikiuosi, kad busiu vykes pavyzdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 09 30, 23:57)
Archideja, o kaip tau forma keiciasi? Sutinimas jau nuslugo?

Man atrodo, kad nuo galo tinimas dar nenuslugo, nes jis kietas.
O keitesi nosis taip: kai nueme gipsa (10 d. po op.) ji buvo visiskai tiesi. Po kazkur menesio ta vieta, kur anksciau buvo kaulas biski nusedo, o galas liko toks koks buvo, ir del to nosis pasidare biski lenkta. Tai matosi toj foto, kuri ideta i albuma. Dabar, praejus 2 men. po op., ji kazkokia riestai kumpa is vieno sono ir biski riesta is kito sono unsure.gif Man labiausiai patiko nosis kai ka tik nueme gipsa - visiskai tiesi...
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 10 01, 19:53)
Man atrodo, kad nuo galo tinimas dar nenuslugo, nes jis kietas.
O keitesi nosis taip: kai nueme gipsa (10 d. po op.) ji buvo visiskai tiesi. Po kazkur menesio ta vieta, kur anksciau buvo kaulas biski nusedo, o galas liko toks koks buvo, ir del to nosis pasidare biski lenkta. Tai matosi toj foto, kuri ideta i albuma. Dabar, praejus 2 men. po op., ji kazkokia riestai kumpa is vieno sono ir biski riesta is kito sono unsure.gif Man labiausiai patiko nosis kai ka tik nueme gipsa - visiskai tiesi...

Matai, kaip kiekvienam skirtingai gyja ir traukiasi g.gif , as po gipso nuemimo giliausioj depresijoj buvau ir diena is dienos meldziausi, kad nors kiek pageretu situacija. Dbr truputi jau geriau, bet neaisku kaip bus veliau g.gif , kad nepradetu lysti kas kur nereikia.
Gal tau dar pasitaisys... g.gif Ka S.V sako?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 01, 22:02)
Matai, kaip kiekvienam skirtingai gyja ir traukiasi  g.gif , as po gipso nuemimo giliausioj depresijoj buvau ir diena is dienos meldziausi, kad nors kiek pageretu situacija. Dbr truputi jau geriau, bet neaisku kaip bus veliau  g.gif , kad nepradetu lysti kas kur nereikia.
Gal tau dar pasitaisys...  g.gif  Ka S.V sako?

Per paskutine konsultacija sake ateit po 6 men. ir apie menesi klijuot pleistra. Dar palauksiu 1-2 savaites, paklijuosiu pleistra, ir jei neissitiesins, - eisiu i konsultacija nelaukiant 6 men.
Atsakyti