Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Archideja @ 2009 10 01, 21:53)
Man atrodo, kad nuo galo tinimas dar nenuslugo, nes jis kietas.
O keitesi nosis taip: kai nueme gipsa (10 d. po op.) ji buvo visiskai tiesi. Po kazkur menesio ta vieta, kur anksciau buvo kaulas biski nusedo, o galas liko toks koks buvo, ir del to nosis pasidare biski lenkta. Tai matosi toj foto, kuri ideta i albuma. Dabar, praejus 2 men. po op., ji kazkokia riestai kumpa is vieno sono ir biski riesta is kito sono unsure.gif Man labiausiai patiko nosis kai ka tik nueme gipsa - visiskai tiesi...

Na jai galiukas dar patines, tai tikrai dar keisis tavo nosyte 4u.gif , as taip isivaizduoju (is to ka parasei, nes nuotraukos nemaciau), kad galiukas nusileis biskuti ir bus ji tiesesne, dar labai mazai laiko praejo po operacijos, primink, tau atvira dare?
Atsakyti
sakykit, mergaitės, kuriom jau panašiai link metų gijimas eina, ar jums nosys yra skaudžios? Man nosis yra gana skausminga, jei ją stipriau palieti, nosies galas vis dar kietas unsure.gif Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 10 01, 23:41)
Per paskutine konsultacija sake ateit po 6 men. ir apie menesi klijuot pleistra. Dar palauksiu 1-2 savaites, paklijuosiu pleistra, ir jei neissitiesins, - eisiu i konsultacija nelaukiant 6 men.

Labas Archideja, norejau pasakyti, kad man tavo nosis ir dabar yra labai labai grazi nors ir yra truputuka lenkta,nors as tai dideliu skirtumu neizvelgiu kai ten tos nuotraukos yra kur nuemus gipsa ir kur po menesio man ir tenta ir dabar atrodo tobulai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 10 02, 00:36)
Na jai galiukas dar patines, tai tikrai dar keisis tavo nosyte  4u.gif , as taip isivaizduoju (is to ka parasei, nes nuotraukos nemaciau), kad galiukas nusileis biskuti ir bus ji tiesesne, dar labai mazai laiko praejo po operacijos, primink, tau atvira dare?

Taip, atvira dare. Nueme kuprele, trumpino, kele, formavo gala ir tiesino pertvara - daug dare
Papildyta:
QUOTE(Megann @ 2009 10 02, 14:44)
Labas Archideja, norejau pasakyti, kad man tavo nosis ir dabar yra labai labai grazi nors ir yra truputuka lenkta,nors as tai dideliu skirtumu neizvelgiu kai ten tos nuotraukos yra kur nuemus gipsa ir kur po menesio man ir tenta ir dabar atrodo tobulai... 4u.gif

Aciu ax.gif Tu teisi, niekas beveik nepastebi to lenkimo, pastebi tik vyras ir mama, bet as vis tiek norejau kitaip - visiskai tiesios. Svarbiausia, kad as pastebiu, ir man tai nepatinka, nors ir nauja nosis vis tiek geriau nei buvo iki op
Atsakyti
O ka reiskia atvira operacija??

Archideja, man tavo nosyte grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 10 02, 14:05)
nors ir nauja nosis vis tiek geriau nei buvo iki op

As irgi taip mastau....kad geriau negu iki op

Snd astsikeliau labai kazko su sutinusia nosim, jauciu del to, kad ilgai miegojau blush2.gif ar jums ryte atsikelus ji buna labiau istinus, nei dienos pabaigoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 02 spalio 2009 - 16:42
QUOTE(Kita @ 2009 10 02, 17:29)
As irgi taip mastau....kad geriau negu iki op

Snd astsikeliau labai kazko su sutinusia nosim, jauciu del to, kad ilgai miegojau  blush2.gif  ar jums ryte atsikelus ji buna labiau istinus, nei dienos pabaigoje?

Man jau bus trys menesiai po operacijos, ir vis dar atsikeliu patinusia nosim, miegu ant normalios pagalves, idomu kada tinimai nebevargins, dar klausimas, toms kurioms, po operacijos jau praejo daugiau laiko, ar jums dar yra isskiru is nosies.Turiu omeny, kad man vis dar yra tokia lengva slogyte. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flink @ 2009 10 02, 18:24)
Man jau bus trys menesiai po operacijos, ir vis dar atsikeliu patinusia nosim, miegu ant normalios pagalves, idomu kada tinimai nebevargins, dar klausimas, toms kurioms, po operacijos  jau praejo daugiau laiko, ar jums dar yra isskiru is nosies.Turiu omeny, kad man vis dar yra tokia lengva slogyte.  mirksiukas.gif

Labas smile.gif man po operacijos jau praejo du metai.Isskyros is nosies apie puse metu vargino. As manau gal sunkiau toms(kaip man) kurios patyre pilna nosies pertvaro operacija.Nosies forma keitesi apie metus laiko, taip kad siulau per daug i veidrodi neziureti, nes galutinis rezultatas keisis.Kas isliko iki siol nemalonus pojutis-kvepavimas tapo girdimas,t.y.garsas toks tarsi del slogos butu uzsikimsusi nosis.Na nera kaip landsbergio biggrin.gif bet nera ir toks,koks buvo pries operacija.Apie tai klausiau operavusio gydytojo per apziura, bet paminejo,kad tai vadinamasis pooperacinis sindromas, bet kada jis praeis(jei aplamai praeis-nutylejo).Siulau apsisarvuoti kantrybe, nes jo tikrai prireiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringa25 @ 2009 10 02, 09:21)
sakykit, mergaitės, kuriom jau panašiai link metų gijimas eina, ar jums nosys yra skaudžios? Man nosis yra gana skausminga, jei ją stipriau palieti, nosies galas vis dar kietas  unsure.gif Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Labas, visiskai skausmas praeis virs metu, zinoma kiekvienas yra indvidualus, bet man po pusantru metu visiskai isnyko nosies skausmingumas.Pats nosies galiukas isliko kietas, t.t. ne toks,koks buvo pries operacija.
Atsakyti
Laisveda, koks chirurgas tau darė op? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 10 02, 16:48)
O ka reiskia atvira operacija??

Archideja, man tavo nosyte grazi  thumbup.gif

Aciu ax.gif
Atvira - kai pjuvi daro isoreje tarp snerviu, pakelia nosi kaip auto kapota ir tvarko. Po to uzsiuva, pjuvis uzgija ir jo net nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 10 03, 21:56)
Aciu ax.gif
Atvira - kai pjuvi daro isoreje tarp snerviu, pakelia nosi kaip auto kapota ir tvarko. Po to uzsiuva, pjuvis uzgija ir jo net nesimato biggrin.gif

Man irgi Archidejos pokyciai patinka, nosyte dar susigules, manau bus idealu thumbup.gif . Vis labiau sirdis linksta prie S.Viksraicio.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 10 03, 21:56)
Aciu ax.gif

Taip ir galvojau. Atvira daro turbut tada kai kaula reikia mazinti? Ar tik kai pertvara kreiva?
Mano pertvara kiek zinau gera.

Beja, kaip jusu tevai reagavo i op? As baisiai bijau net uzsiimti apie tai mamai. Nes bijau, kad isizeis..ar nesupras.. Vis galvoju, kaip as jausciausi jei mano vaikai kada noretu op darytis. As atrodo palaikyciau savo vaika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 04 spalio 2009 - 16:24