QUOTE(Katka @ 2009 11 20, 11:56)
Nenorėčiau dabar čia viešai kalbėti apie mane operavusį chirurgą - vis dar labai tikiu, kad viskas bus gerai po antros operacijos.
Šiaip kai pasileidžiu plaukus gal aplinkiniams į akis labai nekrenta, bet jei užsidedu akinius - patikėkit, labai matosi, jog nosis ne vietoje

Kartais,ypač ilgiau bendraudama su žmogumi, pastebiu žvilgsnį, tyrinėjantį mano nosį
Pabandysiu kitaip įdėti tą pačią nuotrauką, jei nepavyksta atsidaryti.
Katka,maciau tavo foto,bent jau nuotraukoje matosi kreivumas,kuri turetu nesunkiai istaisyti antraja korekcija.Pamatysi,viskas bus gerai.
QUOTE(Megann @ 2009 11 20, 12:30)
Katka, seip pati nosis tai tikrai grazi, bet is ties tas nugareles kreivumas biskuti matosi, istaisius si defekta turesi idialia nosiuke

Seip galvojau bus blogesnis variantas... O gal dar galetum imesti nuotraukele kokia buvo tavo nosis pries operacija, butu labai idomu palyginti
Angelina tavo nosyte po gipso nuemimo bent jau dabar isono ziurint atrodo visai neblogai, manau kad kai sugis viskas turesi grazia nosiuke ir nebereikes kopleksuoti daugiau tau.
Archidejos nosyte man irgi labai labai grazi.
Kita, paziurejus tavo pries ir po nuotraukas tavo pasikeitimas man pats ryskiausias ir ispudingiausias

Atrodai visai kitas zmogus, nes kazkaip kitom kurios daresi tai nosis pagrazejo o pats veidas nelabai nepasikeite, o tavo tiesiog net pacios akys atsivere. Labai dziaugiuosi uz tave.
Kita gal ir nelabai kerektiskas klausimelis, o kiek tau metuku yra?
Megann dekui brangioji,is tikruju tai tikrai,visgi man nosi is nieko sulipde,padare nerealu darba.As ir tikiuosi,kad bus gerai,nes jau pries is operacija zinojau,kad tobulos nosies po dvieju itin nevykusiu korekciju tikrai nebus galima isgauti.
QUOTE(Elin @ 2009 11 20, 13:47)
Labai
AČIŪ už nuorodą
Įsitikinau galutinai,kad esu suluošinta ir nieko čia jau nebepasikeis. Vis dar bandydavau save apgaudinėti

Kitą savaitę įmesiu savo nuotraukytę
Papildyta:
Katka, kreivumas šiek tiek matosi, bet šiaip gražiai. Kiek laiko šioje nuotraukoje po op? Juk dar keisis..
Elin nenusimink!As ir taip jauciausi,5 metus gyvenau su suluosinta nosimi,kuria kai kurie man net pirstais bade,bet pasiryzau 3ajai operacijai ir manau,kad tikrai dabar bus geriau.Reikia tik susirasti chirurga,kuris tau noretu tikrai padeti,ne del pinigu,bet paprasciausiai is zmogiskumo ir meiles savo darbui.Tokiu nedaug,bet buna.Sekmes tau!