Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Man atidaro tą docx g.gif
Katka, įsivaizdavau tavo nosiuką daug blogiau atrodantį ax.gif Aišku, matosi, kad nelygi nugarėlė, jei ne tas nelygumas būtų labai graži nosis. Kaip tau su ta korekcija? Aš tavo vietoje dar kartą skambinčiau į kliniką ir reikalaučiau pasakyt tikslią korekcijos datą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 19 lapkričio 2009 - 23:21
QUOTE(Katka @ 2009 11 19, 23:59)
Na, mergaitės, įdėjau savo nuotrauką - pažiūrėkit  unsure.gif 
Jau po op gydytojas pakraipė galvą - "platoka". Matyt, kai ji pasislinko iš vietos taip gavosi. Bet man viskas būtų dzin, jei tik ji būtų tiesi. Ir kas keisčiausia, prieš op, kai aptarinėjom formą, aš pasakiau, kad nenoriu labai didelių vizualių pasikeitimų, svarbiausia, kad nosis būtų tiesi. O dabar pro vieną pusę vos vos prakvėpuoju ir tai varo mane į neviltį  verysad.gif

Kažin kaip Fragolinai sekasi???

O kas tau dare operacija, primink, ar tik ne K.Vitkus?
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2009 11 19, 23:59)
Na, mergaitės, įdėjau savo nuotrauką - pažiūrėkit  unsure.gif 
Jau po op gydytojas pakraipė galvą - "platoka". Matyt, kai ji pasislinko iš vietos taip gavosi. Bet man viskas būtų dzin, jei tik ji būtų tiesi. Ir kas keisčiausia, prieš op, kai aptarinėjom formą, aš pasakiau, kad nenoriu labai didelių vizualių pasikeitimų, svarbiausia, kad nosis būtų tiesi. O dabar pro vieną pusę vos vos prakvėpuoju ir tai varo mane į neviltį  verysad.gif

Kažin kaip Fragolinai sekasi???

Nu man paaiškinkit kaip reikia pažiūrėti nuotrauką,prašauuuuuuu blush2.gif
O tau nesakė klijuoti pleistrą "mepiform" Man po op irgi nosis gavosi platesnė, ypač viena pusė kažkaip išlinkusi. Tai dabar pastoviai (kai tik esu namie)klijuoju tą pleistrą ir su pirštu spaudžiu tą pusę kur nesusileidžia kreivumas
Papildyta:
.......į AZ parašykit kaip reikia žiūrėti nuotraukytes surrender.gif
Atsakyti
Nenorėčiau dabar čia viešai kalbėti apie mane operavusį chirurgą - vis dar labai tikiu, kad viskas bus gerai po antros operacijos.

Šiaip kai pasileidžiu plaukus gal aplinkiniams į akis labai nekrenta, bet jei užsidedu akinius - patikėkit, labai matosi, jog nosis ne vietoje doh.gif Kartais,ypač ilgiau bendraudama su žmogumi, pastebiu žvilgsnį, tyrinėjantį mano nosį smile.gif

Pabandysiu kitaip įdėti tą pačią nuotrauką, jei nepavyksta atsidaryti.
Atsakyti
Katka,
man pati normaliausia nosis, nematau as nei kreivumo nei platumo g.gif bent jau is tos nuotraukytes 4u.gif

Papildyta:
bet tu geriau zinai savo bedas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na matau niekas man nenori pagelbėti dėl nuotraukyčių peržiūros verysad.gif
Katka, o tau jau antra op? Kažką praleidau blush2.gif
Man darė dvi,bet nelabai nusisekusios, todėl ir norisi sulyginti savo ir kitų
Atsakyti
Katka, seip pati nosis tai tikrai grazi, bet is ties tas nugareles kreivumas biskuti matosi, istaisius si defekta turesi idialia nosiuke thumbup.gif Seip galvojau bus blogesnis variantas... O gal dar galetum imesti nuotraukele kokia buvo tavo nosis pries operacija, butu labai idomu palyginti ax.gif

Angelina tavo nosyte po gipso nuemimo bent jau dabar isono ziurint atrodo visai neblogai, manau kad kai sugis viskas turesi grazia nosiuke ir nebereikes kopleksuoti daugiau tau. mirksiukas.gif

Archidejos nosyte man irgi labai labai grazi.

Kita, paziurejus tavo pries ir po nuotraukas tavo pasikeitimas man pats ryskiausias ir ispudingiausias wub.gif Atrodai visai kitas zmogus, nes kazkaip kitom kurios daresi tai nosis pagrazejo o pats veidas nelabai nepasikeite, o tavo tiesiog net pacios akys atsivere. Labai dziaugiuosi uz tave. Kita gal ir nelabai kerektiskas klausimelis, o kiek tau metuku yra?

Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 20, 12:12)
Katka,
man pati normaliausia nosis, nematau as nei kreivumo nei platumo  g.gif  bent jau is tos nuotraukytes  4u.gif

Papildyta:
bet tu geriau zinai savo bedas  mirksiukas.gif

Labai AČIŪ už nuorodą 4u.gif
Įsitikinau galutinai,kad esu suluošinta ir nieko čia jau nebepasikeis. Vis dar bandydavau save apgaudinėti cray.gif Kitą savaitę įmesiu savo nuotraukytę
Papildyta:
Katka, kreivumas šiek tiek matosi, bet šiaip gražiai. Kiek laiko šioje nuotraukoje po op? Juk dar keisis..
Atsakyti
Labai gaila, bet nelabai dabar turiu nuotrauku iki op doh.gif reiketu pas tevus vaziuot paeiskoti ir paskui skanuoti - daug vargo lotuliukas.gif Mano nosis pries op buvo kreivoka, bet kitaip - ta dalis, vadinama piramide (kauline nosies dalis), buvo bent tarp akiu normaliai per viduri smile.gif pertvara buvo tikrai kreiva. Man pakele galiuka, viska, matyt, perdare jei piramide pasislinko doh.gif . Del to man labai labai gaila, kad taip nutiko, nes, kaip suprantu, butu buves puikus rezultatas - prie veido man tinka, bruozai nepasikeite - ko as ir norejau.
O siaip po op pazistami, kurie apie op nezinojo, net nepastebejo, kad as operavausi smile.gif

QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 20, 12:12)
Katka,
man pati normaliausia nosis, nematau as nei kreivumo nei platumo  g.gif  bent jau is tos nuotraukytes  4u.gif

Labai aciu, gaila, bet viskas ne taip jau gerai. Vakare idesiu nuotrauka, kurioje as su akiniais blink.gif

QUOTE(Elin @ 2009 11 20, 12:20)
Na matau niekas man nenori pagelbėti dėl nuotraukyčių peržiūros  verysad.gif
Katka, o tau jau antra op? Kažką praleidau blush2.gif
Man darė dvi,bet nelabai nusisekusios, todėl ir norisi sulyginti savo ir kitų

Idejau is naujo - turetum nesunkiai atsidaryti. Man dare viena op, antros as laukiu - tikiuosi atrimiausioje ateityje darys korekcija. Papasakok savo atveji, jei gali bent i asmenine zinute - man labai idomu, nes oi kaip neramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2009 11 20, 10:30)
Kita, paziurejus tavo pries ir po nuotraukas tavo pasikeitimas man pats ryskiausias ir ispudingiausias  wub.gif Atrodai visai kitas zmogus, nes kazkaip kitom kurios daresi tai nosis pagrazejo o pats veidas nelabai nepasikeite, o tavo tiesiog net pacios akys atsivere. Labai dziaugiuosi uz tave. Kita gal ir nelabai kerektiskas klausimelis, o kiek tau metuku yra?

ax.gif aciu, mano pasikeitimas vis del to buvo aplinkiniu pastebetas smile.gif o kiek duotum, tiesiog idomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katka @ 2009 11 20, 11:51)
Idejau is naujo - turetum nesunkiai atsidaryti. Man dare viena op, antros as laukiu - tikiuosi atrimiausioje ateityje darys korekcija. Papasakok savo atveji, jei gali bent i asmenine zinute - man labai idomu, nes oi kaip neramu  4u.gif

Manau, po antros korekcijos, turetu viskas suitvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2009 11 20, 11:56)
Nenorėčiau dabar čia viešai kalbėti apie mane operavusį chirurgą - vis dar labai tikiu, kad viskas bus gerai po antros operacijos.

Šiaip kai pasileidžiu plaukus gal aplinkiniams į akis labai nekrenta, bet jei užsidedu akinius - patikėkit, labai matosi, jog nosis ne vietoje  doh.gif Kartais,ypač ilgiau  bendraudama su žmogumi, pastebiu žvilgsnį, tyrinėjantį mano nosį smile.gif

Na taip, suprantu, kol neisitikinusi simtu procentu, kodel taip ivyko, tai geriau "nejuodinti chirurgo". Tuo labiau, kad zadi darytis antra operacija. Bet man atrodo, kad mums dare tas pats chirurgas, nes mano nosyte primena tavo, idomu, kokia operacija tau dare, atvira ar uzdara?
Siaip jau kazkokio tragisko vaizdo nuotraukoje nesimato, gal truputi kreiva, bet is nuotraukos irgi negali tiksliai nuspresti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2009 11 20, 11:56)

Šiaip kai pasileidžiu plaukus gal aplinkiniams į akis labai nekrenta, bet jei užsidedu akinius - patikėkit, labai matosi, jog nosis ne vietoje  doh.gif Kartais,ypač ilgiau  bendraudama su žmogumi, pastebiu žvilgsnį, tyrinėjantį mano nosį smile.gif

Katka,maciau tavo foto,bent jau nuotraukoje matosi kreivumas,kuri turetu nesunkiai istaisyti antraja korekcija.Pamatysi,viskas bus gerai.

QUOTE(Megann @ 2009 11 20, 12:30)
Katka, seip pati nosis tai tikrai grazi, bet is ties tas nugareles kreivumas biskuti matosi, istaisius si defekta turesi idialia nosiuke  thumbup.gif Seip galvojau bus blogesnis variantas... O gal dar galetum imesti nuotraukele kokia buvo tavo nosis pries operacija, butu labai idomu palyginti  ax.gif

Angelina tavo nosyte po gipso nuemimo bent jau dabar isono ziurint atrodo visai neblogai, manau kad kai sugis viskas turesi grazia nosiuke ir nebereikes kopleksuoti daugiau tau. mirksiukas.gif

Archidejos nosyte man irgi labai labai grazi.

Kita, paziurejus tavo pries ir po nuotraukas tavo pasikeitimas man pats ryskiausias ir ispudingiausias  wub.gif Atrodai visai kitas zmogus, nes kazkaip kitom kurios daresi tai nosis pagrazejo o pats veidas nelabai nepasikeite, o tavo tiesiog net pacios akys atsivere. Labai dziaugiuosi uz tave. Kita gal ir nelabai kerektiskas klausimelis, o kiek tau metuku yra?

Megann dekui brangioji,is tikruju tai tikrai,visgi man nosi is nieko sulipde,padare nerealu darba.As ir tikiuosi,kad bus gerai,nes jau pries is operacija zinojau,kad tobulos nosies po dvieju itin nevykusiu korekciju tikrai nebus galima isgauti.

QUOTE(Elin @ 2009 11 20, 13:47)
Labai AČIŪ už nuorodą 4u.gif
Įsitikinau galutinai,kad esu suluošinta ir nieko čia jau nebepasikeis. Vis dar bandydavau save apgaudinėti cray.gif Kitą savaitę įmesiu savo nuotraukytę
Papildyta:
Katka, kreivumas šiek tiek matosi, bet šiaip gražiai. Kiek laiko šioje nuotraukoje po op? Juk dar keisis..

Elin nenusimink!As ir taip jauciausi,5 metus gyvenau su suluosinta nosimi,kuria kai kurie man net pirstais bade,bet pasiryzau 3ajai operacijai ir manau,kad tikrai dabar bus geriau.Reikia tik susirasti chirurga,kuris tau noretu tikrai padeti,ne del pinigu,bet paprasciausiai is zmogiskumo ir meiles savo darbui.Tokiu nedaug,bet buna.Sekmes tau! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 20 lapkričio 2009 - 21:05