Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

[quote=Kita,2009 11 20, 16:51]
ax.gif aciu, mano pasikeitimas vis del to buvo aplinkiniu pastebetas smile.gif o kiek duotum, tiesiog idomu smile.gif
Papildyta:

smile.gif Jei pries operacija mazdaug apie 32, dabar apie 26 ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Megann,2009 11 20, 22:05]
[quote=Kita,2009 11 20, 16:51]
ax.gif aciu, mano pasikeitimas vis del to buvo aplinkiniu pastebetas smile.gif o kiek duotum, tiesiog idomu smile.gif
Papildyta:

smile.gif Jei pries operacija mazdaug apie 32, dabar apie 26 ax.gif mirksiukas.gif
[/quote]

thumbup.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku dabar kokie 24-26
Atsakyti
flink, ačiū Tau už šiltus žodžius. Tikiuosi rasiu savo chirurgą ir ryšiuosi trečiai op.
Mano istorija buvo tokia - užkniso juodai mano didelė, su kuprele nosis - galvojau nueisiu niekam nežinant pas plastikos chirurgą ir jis iš manęs padarys "princesę" Nuėjau pas Šiaulių plastikos chirurgą, o jis pažiūrėjęs pasakė - padarysiu ir bus daug gražiau. Po pirmos op išėjo kažkokia nesąmonė, sako "kada gali ateiti pas mane į kliniką" Nuėjus net nesitikėjau, kad vėl gulsiu ant "stalo" pakartotinai. Padarė atvirą su vietine nejautra - neskaudėjo, daug skaudžiau - blogiau dabar.
Pirmadienį įkelsiu nuotraukytes.. verysad.gif
Atsakyti
Tai jau taip biggrin.gif ir pries ir po 25 lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Kita,2009 11 20, 22:26]
[/quote

Taiva kaip jau sakiau tavo pasikeitimas vienas is ryskiausiu is musu paneliu cia pasidariusiu thumbup.gif . O kaip tavo tevai regavo kai tave pamate po op. ?
Papildyta:
nors cia gal biskuti su tais 32 persistengiau dabar dar paziurejau nuotraukas kur pries op tai trisdesimt nevirsija apie 28-29 biski buvau persistengus. Pasikeitimas dar ryskus tuo kad dabar tapai svelnesniu bruozu pries op. atrodei grieztesniu grubesniu bruozu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megann: 20 lapkričio 2009 - 21:43
[quote=Megann,2009 11 20, 20:42]
[quote=Kita,2009 11 20, 22:26]
[/quote

Taiva kaip jau sakiau tavo pasikeitimas vienas is ryskiausiu is musu paneliu cia pasidariusiu thumbup.gif . O kaip tavo tevai regavo kai tave pamate po op. ?
Papildyta:
nors cia gal biskuti su tais 32 persistengiau dabar dar paziurejau nuotraukas kur pries op tai trisdesimt nevirsija apie 28-29 biski buvau persistengus. Pasikeitimas dar ryskus tuo kad dabar tapai svelnesniu bruozu pries op. atrodei grieztesniu grubesniu bruozu ax.gif
[/quote]
Gerai nors tiek, kad dabar atrodau savo metu biggrin.gif
Anksciau kai budavo 16 jau tada man duodavo 27 lotuliukas.gif taip kad daugiausia visi uzdedavo, nzn gal tokie bruozai, pripratau smile.gif , mano mamai taip pat budavo, veliau kai perkope 40, duodavo daug maziau koki 30 biggrin.gif
O tevai nieko, kiek bijojau, bet be reikalo, siauniai suregavo, patys pastebejo, sake grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Kita, o žinai - man ir iš tavo nuotraukų prieš op matėsi, jog tu esi žavi mergina mirksiukas.gif Tikriausiai tos iš mūsų, kurios negalėjo pasidžiaugti gamtos dovana - tobula nosimi, beveik visos turi tą keistą žavesį biggrin.gif Juk kartais būna merginų ir moterų tobulais bruožais, bet neturinčio to kažko ypatingo, ar ne mirksiukas.gif Jei pasiseka - operacija pavyksta ir dar pavyksta tą turėtą žavesį išsaugoti - rezultatas turėtų būti nerealus biggrin.gif Nors aš žinau vieną merginą, kuriai nepasisekė ir su operacija, ir prarado viską, ką turėjo gero iki jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2009 11 20, 22:17)
Kita, o žinai - man ir iš tavo nuotraukų prieš op matėsi, jog tu esi žavi mergina  mirksiukas.gif Tikriausiai tos iš mūsų, kurios negalėjo pasidžiaugti gamtos dovana - tobula nosimi, beveik visos turi tą keistą žavesį  biggrin.gif  Juk kartais būna merginų ir moterų tobulais bruožais, bet neturinčio to kažko ypatingo, ar ne  mirksiukas.gif Jei pasiseka - operacija pavyksta ir dar pavyksta tą turėtą žavesį išsaugoti - rezultatas turėtų būti nerealus  biggrin.gif Nors aš žinau vieną merginą, kuriai nepasisekė ir su operacija, ir prarado viską, ką turėjo gero iki jos  unsure.gif

Aciu, tikiuosi issaugosiu savo subtilu zavesi bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Noreciau prisijungti i Jusu buri.Nuo paauglystes turiu kompleksa del nosies ir vis galvoju,svarstau apie operacija.Zinoma tai reikalauja ir lesu ir laiko.Bet jei man tai pades jaustis geriau kodel gi ne smile.gif
Mano noras butu operacijos pagalba sumazinti nosies galiuka.Galbut kazkuri daretes panasia operacija? Gal rekomenduotumet kur butu geriausia galima kreiptis?

Atsakyti
Kita, dabar atrodai jaunesne nei esi smile.gif O anksciau as irgi maniau, kad apie 30 tau
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2009 11 21, 15:39)
Kita, dabar atrodai jaunesne nei esi smile.gif O anksciau as irgi maniau, kad apie 30 tau

biggrin.gif biggrin.gif tai va, reiskias visa reikala nosis gadindavo smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms,

Zinot,neistveriau nuemiau siandien pleistra nuo nosies..Buvo toks susiriebalaves,man jau lupinejosi..Nezinau ar gerai padariau,ji turejo nuimti chirurgas si treciadieni blush2.gif .rezultas mane tenkina,tvarkinga normali nosis.Tiesiog ner ka lygint net..Man padare panasia nosi,kuria turejau pries visas operacijas,tik zymiai grazesne:)Idejau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 23 lapkričio 2009 - 18:16