Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Labutis paneles 4u.gif
Na kaip jusu nosiukai begyvena?
Mano tai nlb ka pasikeite pries 2 sav ir dbr... jau menuo po op... apsisarvuosiu kantrybe
Atsakyti
Man jau 2,5 men praejo po op. Atrodo, kad po menesio iki dabar niekas nepasikeite, bet gydytojas sake, kad pasikeite, keiciasi ir dar keisis, ir kad viskas cia labai gerai pas mane bigsmile.gif Net nuotaika pakilo po tokiu zodziu biggrin.gif Tikiuosi, viskas bus gerai
Atsakyti
sveikutes... 4u.gif
skaitau ir pavyyydziu.... wub.gif
kaip as noreciau pasidaryt operacija, su savo nosim kompleksuoju nuo neatmenamu laiku...ir kaip tai yra sunku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 10 08, 21:00)
Man jau 2,5 men praejo po op. Atrodo, kad po menesio iki dabar niekas nepasikeite, bet gydytojas sake, kad pasikeite, keiciasi ir dar keisis, ir kad viskas cia labai gerai pas mane bigsmile.gif Net nuotaika pakilo po tokiu zodziu biggrin.gif Tikiuosi, viskas bus gerai

Kaip dziugu bigsmile.gif geros naujienos 4u.gif turbut mes jau pripratom, net pacios nebepastebim pokyciu.
As kita men uzsuksiu, paziuresiu ka man pasakys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Butterflies @ 2009 10 08, 21:25)
sveikutes... 4u.gif
skaitau ir pavyyydziu.... wub.gif
kaip as noreciau pasidaryt operacija, su savo nosim kompleksuoju nuo neatmenamu laiku...ir kaip tai yra sunku... verysad.gif

Labutis
Na tiesiog reikia pasiryzti aisku dar ir $ pasitaupyti, bet uztat kompleksas isnyks... automatiskai igauni daugiau pasitikejimo savimi.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ar yra merginu pasikoregavusiu tik nosies galiuka ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 09, 00:56)

Labutis
Na tiesiog reikia pasiryzti aisku dar ir $ pasitaupyti, bet uztat kompleksas isnyks... automatiskai igauni daugiau pasitikejimo savimi.
Sekmes  4u.gif

cia mano gyvenimo svajone, kai tik bus uz ka iskart kibsiu y darba biggrin.gif
tik beda, labai bijau visokiu tokiu operaciju.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Butterflies @ 2009 10 08, 22:07)
cia mano gyvenimo svajone, kai tik bus uz ka iskart kibsiu y darba  biggrin.gif
tik beda, labai bijau visokiu tokiu operaciju.. unsure.gif

Baimes iveikiamos, jei tik noras didesnis uz jas, as atsimenu gal 10 sykiu cia esu rasius kaip bijau, bet nieko nugalejau tuos demonus, as ne tiek op bijojau kaip rezultato po...
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 09, 01:09)
Baimes iveikiamos, jei tik noras didesnis uz jas, as atsimenu gal 10 sykiu cia esu rasius kaip bijau, bet nieko nugalejau tuos demonus, as ne tiek op bijojau kaip rezultato po...

rezultato kaskaip nebijau, man ten baisu kai su visokiais plaktukais kala.. doh.gif
nes mano nosis tikrai tragiska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Butterflies @ 2009 10 08, 22:22)
rezultato kaskaip nebijau, man ten baisu kai su visokiais plaktukais kala.. doh.gif
nes mano nosis tikrai tragiska verysad.gif

nieko tu nejusi, garantuoju biggrin.gif , as pramegojau beveik visa diena, prasibudau gal kokia 17.00 nors operacija prasidejo 10.00 ax.gif ateina suleidzia vaistuku ir as vel toliau miegu, tik nakti pati saukiausi sesele, nes skaudeti pradejo, miegot nebegalejau blush2.gif biggrin.gif , suleido ir vel tvarka
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 09, 01:28)
nieko tu nejusi, garantuoju  biggrin.gif , as pramegojau beveik visa diena,  prasibudau gal kokia 17.00 nors operacija prasidejo 10.00  ax.gif  ateina suleidzia vaistuku ir as vel toliau miegu, tik nakti pati saukiausi sesele, nes skaudeti pradejo, miegot nebegalejau  blush2.gif  biggrin.gif , suleido ir vel tvarka

a kiek laiko ligonineje laiko?
Atsakyti
QUOTE(Butterflies @ 2009 10 09, 00:46)
a kiek laiko ligonineje laiko?

Kitą dieną paleidžia namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 09, 01:53)
Kitą dieną paleidžia namo smile.gif

na kai tik bus galimybe tikrai darysiuosi, nors maniskis ir sako kad viskas pas tave cia gerai ir yra baisesniu, bet vistiek nepaguodzia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vistiek as saves nekenciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butterflies: 09 spalio 2009 - 08:00