Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Kita @ 2009 10 05, 23:41)
Sveikutes  4u.gif
Norejau pasiguosti, man pradejo puliuoti vienoje snerveje prie siulo, gal kuriai yra taip buve? Nzn ka daryti... unsure.gif

Plauk su jūros vandeniu ir ryt skambink chirurgui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 05, 23:41)
Sveikutes  4u.gif
Norejau pasiguosti, man pradejo puliuoti vienoje snerveje prie siulo, gal kuriai yra taip buve? Nzn ka daryti... unsure.gif

Man irgi pirma mintis buvo, kad reikia gydytojui paskambinti, gal kokiu antibiotiku reikes pagert
Parasyk, Kita, ka pasake ax.gif
Sveik 4u.gif
Atsakyti
Kita, kaip gi tavo nosyte??
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 10 06, 16:27)
Kita, kaip gi tavo nosyte??

Na dariau kaip chirurgas padare, teko nukirpti siula ir istraukti, tai buvo truputi vargelio, nes pasirodo, jis gan giliai buvo istriges karsta.gif , maniau jau nebeistrauksiu, bet pavyko dbr patepiau antibakteriniu kremu kaip rekomendavo, turetu buti ok uz poros dienu. Ziuresiu, kaip man cia gis... unsure.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikos visos dalyvaujancios siose pokalbiuose smile.gif
Jau senai seku jusu pasisakimus ir labai dziaugiuosi,kad cia galima pasitarti,pasiguosti,pasikaleti thumbup.gif Bet tik dabar nusprendziau pati prie jusu prisijunkti biggrin.gif gossip.gif
Man si temele irgi yra labai aktuali,tai tikiuosi pabendrausim ok.gif
Papildyta:
QUOTE(Amandita @ 2009 10 06, 23:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikos visos dalyvaujancios  siose pokalbiuose  smile.gif
Jau senai seku jusu pasisakimus ir labai dziaugiuosi,kad cia galima pasitarti,pasiguosti,pasikaleti  thumbup.gif  Bet tik dabar  nusprendziau pati prie jusu prisijunkti  biggrin.gif  gossip.gif
Man si temele irgi yra labai aktuali,tai tikiuosi pabendrausim  ok.gif

Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif
Gal jau buvai konsultacijoje?
Atsakyti

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Nu jo net nepatogu klausti,bet kaip ciai galeciau tas foto jusu paziureti idomu jau labai kaip jusu tos nosiukes laikosi 4u.gif ideciau ir savo nes kelios galvos geriau nei viena
Papildyta:
biggrin.gif nu buvau bet taip ten ir nelabai patenkinta isejau nieko doro nepasake man ten smile.gif
sake susitiksim dar nekarta tai apsnekesim dar nekarta.
Atsakyti
Amandita, cia pas ka jei ne paslaptis buvai? Labai jau idomiai pasake biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Amandita,

man taip pat įdomu pas ką buvai konsultacijoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 06 spalio 2009 - 22:34
iskarto pasakau,kad cia Siauliuose pas Karaleviciu berods biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu man irgi kylo abejoniu ar cia siauliuose kas gero gali buti biggrin.gif ,bet pagalvojau reikia pabandyti.Tai va igrydo veidrodi i rankas ir sako kas tau yra!!!!!? net isigandau pasijutau kaip ka blogo padariau ar ne cia papuoliau smile.gif bet paskui pamate,kad isigandau tai jau normalei smile.gif
Labai jau idomu butu suzinoti gal kas yra ka daresi ar girdejote.Cia vienas zmogeliukas klause,bet maciau kad nesulauke atsako tai turbut gal tikrai cia neverta darytis...
Atsakyti
QUOTE(Amandita @ 2009 10 06, 21:39)
iskarto pasakau,kad cia Siauliuose pas Karaleviciu berods  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nu man irgi kylo abejoniu ar cia siauliuose kas gero gali buti  biggrin.gif ,bet pagalvojau reikia pabandyti.Tai va igrydo veidrodi i rankas ir sako kas tau yra!!!!!? net isigandau pasijutau kaip ka blogo padariau ar ne cia papuoliau smile.gif  bet paskui pamate,kad isigandau tai jau normalei smile.gif
Labai jau idomu butu suzinoti gal kas yra ka daresi ar girdejote.Cia vienas zmogeliukas klause,bet maciau kad nesulauke atsako tai turbut gal tikrai cia neverta darytis...

Tik nepadaryk tokios klaidos, geriau pataupyk $$$ ir susirask gera chirurga, kiek teko girdeti kas daresi siauliuose tikrai griauziasi nagus... as asmeniskai pati taip tikrai nerizikuociau, juk cia veidas, po pizama nepaslepsi, net patyrusiems chirurgams visko pasitaiko, o cia, busi kaip koks bandomasis triusiukas, juk jie labai retai tokias op daro, o dar plastines, jau vien is poziurio konsultacijos metu, grusti i veidrodi, tiesiog truksta zodziu
Atsakyti
nu Gal ir teisybe sakai....neaiskei cia pasirode man....ir kaina nesvarbu ka darysi.... zodziu cia narkoze brangiausia...
Atsakyti