Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(VILTE20 @ 2009 10 04, 15:22)
Taip ir galvojau. Atvira daro turbut tada kai kaula reikia mazinti? Ar tik kai pertvara kreiva?
Mano pertvara kiek zinau gera.

Beja, kaip jusu tevai reagavo i op? As baisiai bijau net uzsiimti apie tai mamai. Nes bijau, kad isizeis..ar nesupras.. Vis galvoju, kaip as jausciausi jei mano vaikai kada noretu op darytis. As atrodo palaikyciau savo vaika  g.gif

Atvira daro, todel, nes chirurguij lengviau prieiti ir pataisyti defektus, priklauso nuo situacijos, man zadejo daryti atvira, bet persigalvojo, nors ir mazino kaula, tiesino pertvara.
O del tevu, mano iki siol dar nezino lotuliukas.gif , tai dbr laukiu nesulaukiu, kas bus kai pamatys mane, ar ka nors itars ar nieko, bus idomu blush2.gif
Siaip mano tevai tikrai nebutu suprate manes ir net isizeide, nes esu paveldejus tevo nosi, tai man klausytis tu visu litaniju nesinorejo... uztat nieko nesakiau, kas turi supratingus tevus, tiems lengva....
Atsakyti
as tevams is anksto taip pat nesakysiu, bereikalingas pergyvenimas, as ir vaikus kai gimdziau, tai paskambindavau jau po visko, kad jiems liktu tik pasidziaugti smile.gif
mane mama manau palaikytu, nes pati kai buvo mano amziaus norejo i Maskva vaziuoti op darytis nosies, nes cia nelabai kas dare matyt, bet tetis atkalbejo, kiek zinau biggrin.gif

o mane labiausiai erzina, kad kai nuvaziuoji pas kokius giminaicius, kurie seniai mate mane, tai visi kaip vienas sako " na ir sudziuvus, tik nosis likus" doh.gif doh.gif taigi neliks greit ir tos nosies, idomu ka tada sakys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 10 04, 15:52)
o mane labiausiai erzina, kad kai nuvaziuoji pas kokius giminaicius, kurie seniai mate mane, tai visi kaip vienas sako " na ir sudziuvus, tik nosis likus"  doh.gif  doh.gif  taigi neliks greit ir tos nosies, idomu ka tada sakys  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 10 04, 17:52)
" na ir sudziuvus, tik nosis likus"  doh.gif  doh.gif 

Man mama taip sako biggrin.gif
O jai nesakyti apie op nepavyks..nes labai daznai matomes. Bandysiu kada nors uzsiminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 10 04, 19:33)
Man mama taip sako biggrin.gif
O jai nesakyti apie op nepavyks..nes labai daznai matomes.  Bandysiu kada nors uzsiminti  ax.gif

Man reiks nuslepti ne tik nuo mamos,bet ir nuo draugo.As op. planuoju kitais metais,konsultacijoj dar nebuvau. as noriu minimaliu pokyciu, tik labai bijau vieno,kad noredama minimaliu nesusigadinciau sau, kad po to nebezinosiu ka daryti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2009 10 04, 21:16)
Man reiks nuslepti ne tik nuo mamos,bet ir nuo draugo.As  op. planuoju kitais metais,konsultacijoj dar nebuvau. as  noriu minimaliu pokyciu, tik labai bijau  vieno,kad noredama minimaliu nesusigadinciau sau, kad po to nebezinosiu ka daryti  cry.gif

Visos turbut to paties bijo. Bet, stengsiuos negalvoti, kad gali buti kazkas blogai smile.gif Kasdien galvosiu ti kapie grazia nosyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 10 04, 17:52)

o mane labiausiai erzina, kad kai nuvaziuoji pas kokius giminaicius, kurie seniai mate mane, tai visi kaip vienas sako " na ir sudziuvus, tik nosis likus"  doh.gif   doh.gif  taigi neliks greit ir tos nosies, idomu ka tada sakys  lotuliukas.gif

va va, ta pati ir man sako...pabreztinai net doh.gif kokia sukudus, TIK nosis be likus..nu aciu galvoju tada doh.gif ..bet nieko, jei viskas oki, po nauju metu darausi ir as... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 04 spalio 2009 - 21:01
QUOTE(Megann @ 2009 10 04, 19:16)
Man reiks nuslepti ne tik nuo mamos,bet ir nuo draugo.As  op. planuoju kitais metais,konsultacijoj dar nebuvau. as  noriu minimaliu pokyciu, tik labai bijau  vieno,kad noredama minimaliu nesusigadinciau sau, kad po to nebezinosiu ka daryti  cry.gif

Tai gal tau jos ir nereikia darytis g.gif
Foto nemaciau, sunku ka pasakyti...
Siaip toki zingsni reikia rimtai apsvarstyti ypac del minimaliu pokyciu.... unsure.gif
Atsakyti
O aš mamą jau nuo dabar pradėjau ruošti smile.gif kelis kartus užsiminiau, kad reiks ateity daryti nosies pertvaros op, nes labai sunku kvėpuoti ir ji tai žino taigi tam pritaria, tik nutylėsiu, kad ne tik pertvarą tvarkysiu ir viskas, o kai bus po op, juk nieko nesakys biggrin.gif
Taigi pas ką problemos su pertvara, tai gali sakyti, kad pertvarą operuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2009 10 04, 20:16)

Megann, tu del minimaliu pokyciu pasiruosusi visa TAI istverti? blink.gif blink.gif
as ir tai svarsciau, nors tikrai reikalinga man ta korekcija, ir ne minimali, ar verta... o jeigu.... juk taip ilgai jauciamas diskonfortas po op ir laukiamas galutinis variantas doh.gif bet ryzausi, nes negaliu i nuotraukas ziureti, negaliu plauku tvarkytis taip kaip noriu, negaliu elementariu akiniu remeliu issirinkti, nes viska gadina nosis... sad.gif
todel ir apsisprendziau darytis, nes manau, kad blogiau nebus.
Pagalvok stipriai, ar ne per didele rizika g.gif mirksiukas.gif juk cia ne naga nukirpti per trumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 04, 23:18)
Tai gal tau jos ir nereikia darytis  g.gif
Foto nemaciau, sunku ka pasakyti...
Siaip toki zingsni reikia rimtai apsvarstyti ypac del minimaliu pokyciu....  unsure.gif

pagrindine priezastis nevienodos snerves o to pasekoje matosi vienas nosies sparnelis daug labiau idubes nei kitas, tai as noreciau, kad man ta viena nosies snerve truputi prikeltu, kad abi puses butu vienodos gal nelabai aiskiai pasakiau, bet kitaip nemoku paaiskinti. Tuo paciu pasalinciau ir maza kuprele nu ten net ne kuprele o toks nedidelis iskilimas. Kazkada galvojau ir pati galiuko forma keisti, bet dabar jau persigalvojau, svarbiausia suvienodint snerves ir ta kuprele kokius 2mm nuimti. Visus skausmus iskesiu svarbiausia tik kad butu norimas rezultatas. Mama nesuprastu kam to reikia biski senesniu paziuru, o draugas sako nu ir kas kad tos snerves nevienodos ir kad as neprisigalvociau nesamoniu, bet man to reikia ne del ju, o del saves.... imesiu koki karta foto.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Norejau pasiguosti, man pradejo puliuoti vienoje snerveje prie siulo, gal kuriai yra taip buve? Nzn ka daryti... unsure.gif
Atsakyti