Įkraunama...
Įkraunama...

Pokeris

QUOTE(*plepute* @ 2009 12 12, 05:04)
Man patinka zaisti is pinigu, nes tik tada atsiranda adrenalinas, kuris ir sukelia tas emocijas, del  kuriu as asmeniskai ir zaidziu... smile.gif

Pritarsiu kad zaidziant is pinigu didesnis azartas, bet kita vertus jo pakanka zaidziant ir tik is zetonu smile.gif juolab kai zaidzia nemazai zmoniu smile.gif taipogi zaidziant is pinigu pasidaro atsargesnis zaidimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proksimus: 12 gruodžio 2009 - 14:01
Sveikos, ir man patinka pokeris. Sekasi neblogai, ypac kai mūsų draugų rate vykstantys "turnyrai" trunka ilgai, nes į pabaigą mano dėmesys nesilpsta. Taip dažniausiai visus ir aplošiu. Iš pinigų lošti nesiryžtu, nes nepasitikiu savo jėgom blush2.gif Patinka stebėt pokerio turnyrus per teliką.
Atsakyti
QUOTE(Proksimus @ 2009 12 12, 15:00)
Pritarsiu kad zaidziant is pinigu didesnis azartas, bet kita vertus jo pakanka zaidziant ir tik is zetonu smile.gif juolab kai zaidzia nemazai zmoniu smile.gif taipogi zaidziant is pinigu pasidaro atsargesnis zaidimas.

as zaidziu ir taip, ir tai. ir pastebejau, kad abiem atvejais buna skirtinga taktika, su pinigais man sekasi prasciau. bet kai sekasi ir as atgaunu ta suma, kuria idejau, atidedu ja ir tada zaidziu jau tik laimejimui, tada taktika buna tokia pat, kaip ir zaidziant be pinigu smile.gif

QUOTE(Moonstruck @ 2009 12 12, 15:37)
Sveikos, ir man patinka pokeris. Sekasi neblogai, ypac kai mūsų draugų rate vykstantys "turnyrai" trunka ilgai, nes į pabaigą mano dėmesys nesilpsta. Taip dažniausiai visus ir aplošiu. Iš pinigų lošti nesiryžtu, nes nepasitikiu savo jėgom  blush2.gif Patinka stebėt pokerio turnyrus per teliką.

as irgi ziuriu per telika thumbup.gif labai patinka klausytis komentaru cool.gif
Atsakyti
O dazniausiai laimi ar pralaimi?
Is pinigu nenori ar del kitu priezasciu nezaidi? ax.gif
O kodel is pinigu nepatinka? smile.gif
Man patinka zaisti is pinigu, nes tik tada atsiranda adrenalinas, kuris ir sukelia tas emocijas, del  kuriu as asmeniskai ir zaidziu... smile.gif

daznai bunu prie laimetoju biggrin.gif ypac jei bernai dar ir geria zaizdami lotuliukas.gif

nezaidziu is pinigu, nes tada atvirksciai man, dingsta adrenalinas, emocijos ir visa kita, pasidarau per daug racionali, prarandu zaidimo malonuma blush-anim-cl.gif:

labai patinka zaisti su zetonais, malonuma spadideja trigubi bigsmile.gif

as ismokau pacius pagrindus :

Governor of poker. Yra ir online mirksiukas.gif
Atsakyti
Moku ir zaidziu tik Texas Hold'em smile.gif Labai nerealus zaidimas.
Atsakyti

O kodel is pinigu nepatinka? smile.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 12 15, 10:01)

nezaidziu is pinigu, nes tada atvirksciai man, dingsta adrenalinas, emocijos ir visa kita, pasidarau per daug racionali, prarandu zaidimo malonuma  blush-anim-cl.gif:

drinks_cheers.gif Vat dėl to ir nemėgstu iš pinigų: įsijungia stabdžiai ax.gif aš šiaip gyvenime atsargus žmogus, o adrenaliną ir malonumą sugebu išgauti be piniginių stimuliatorių. biggrin.gif
Atsakyti
nu reikes ir man pagalvoti - gal irgi pabandyti be pinigu zaisti... g.gif
Atsakyti
Esu tik vienakart zaidus ne is pinigu ir daugiau to kartoti nenoriu.Man tada zaidimas praranda esme. Bet dziugu,kai zmonem taip pat idomu ir be pinigu,ir su.taip matyt daug geriau,nes kai azartas itraukia,tai jau nieko gero smile.gif . Zaidziu tik su draugais,metames dazniausiai po 5lt simboliskai. Bet galima pirkti dar,jei pralaimi ir jei daug zmoniu,tai ir laimeti kazka galima. Kaip tik vakar apturejau viena geriausiu zaidimu,nes zaide pora zmoniu,kurie labai rimtai tuo uzsiima. Likti su jais tryse buvo tikra garbe biggrin.gif .bet metemes po daugiau ir bankas iskart didesnis buvo.tai va,sudomino ir mane sitas zaidimas thumbup.gif
Atsakyti
mes be pinigu zaidziam, bet labai smagu smile.gif ypac LAIMETI biggrin.gifD mes zaidziam is kokiu nors uzduociu ar pan. Kas pralos tures tarnaut laimejusiam ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti
O kaip dėl tokių dalykų kaip blefavimas, kūno kalbos signalai? Ar domitės, bandot, eksperimentuojat? Man patinka blefuoti, bandyti kažkaip keisti savo kūno kalbą ir kitam žmogui siųsti klaidingus signalus. Tik bėda ta, kad su pradedančiaisiais žaisti sudėtingiau, nes jų statymai chaotiški, sprendimai "lempiniai" taigi blefuoti tokiu atveju neapsimoka smile.gif
Atsakyti
Labai mėgstu šį žadimą, beje visai neseniai pradėjau žaisti internete su užsieniečiais (lietuvaičių ten kažkodėl visai nėra, nors prisijungimas labai paprastas). Su draugais pažaidžiam, bet labiau su vyrais, nes moteriškės kažkaip pasuoja g.gif, nelabai suprantu jų nenorą žaisti, vienos tikrai nemoka, o kitų požiūris kitoks, maždaug tai joms nelabai priimtina schmoll.gif. šiaip tai smagiausia žaisti iš pinigų, nes kitu atveju prarandu azartą ax.gif
Atsakyti
Ir as zaidziu Pokeri smile.gif deja, tik internete. Mazai mano aplinkos zmoniu is vis moka ta Pokeri zaisti blush2.gif todel zaidziu tik internete I4POKER, ne is pinigu ir visada fiksuota ax.gif o lietuviu pasitaiko, tiesa nera daug. Kiek pastebejau - jaunimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Origami: 19 gruodžio 2009 - 21:05