Įkraunama...
Įkraunama...

Pokeris

O aš dar nežinau kas tai yra. Na aš suprantu, kad tai kažkoks stalo žaidimas.
Kad yra kortos, kažkokios monetos. Bet susidomėjau, nes mes šiaip megėjai susirinkti ir pažaisti prie stalo biggrin.gif
Labai norim išmokti žaisti šį žaidimą, tik nežinau nuo ko pradėti blush2.gif
Reikia nusipirkti. Pagooglinau... ir vistiek nežinau kuri lagaminą pirkti 4u.gif
Ar ir iš Maximos tinka?
Atsakyti
Draugas mane ismoke zaist pokeri. Labai uzsikabliavau, bet dviese zaist neidomu blush2.gif Draugai nelosia isvis sito zaidimo, gal kas kada losiat kompanijoj ir truksta keliu zmoniu? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Labai reiktu knygos apie pokeri - gal zinote kur gauti ar gal patys parduodate? kalba - lietuviu (jei yra) arba anglu. Jau praejau Baltu lanku ir Vagos knygynus - sake nebeturi ir nezino ar kada tures, bet kazkada buvo. Nzn kur dar ieskoti. Tad laukiu bet kokiu minciu cool.gif
Atsakyti
Na tikriausiai kaip ir daugeli, mane ismoke zaisti draugas, tiksliau aplinkybes priverte ismokti zaisti, nes sedeti ir ziureti, kaip kiti tai daro malonumas menkas biggrin.gif teko ismokti ir paciai smile.gif smagu karts nuo karto pastumdyti zetonus smile.gif nesu fanatike, bet zaidimas tikrai idomus, kol neperziangiamos tam tikros ribos.... smile.gif
o maniskis tai isprotejes del sio zaidimo, net i pokerio kluba istojo, kad zaisti galetu daznai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2010 11 22, 23:32)
O aš dar nežinau kas tai yra. Na aš suprantu, kad tai kažkoks stalo žaidimas.
Kad yra kortos, kažkokios monetos. Bet susidomėjau, nes mes šiaip megėjai susirinkti ir pažaisti prie stalo  biggrin.gif
Labai norim išmokti žaisti šį žaidimą, tik nežinau nuo ko pradėti  blush2.gif
Reikia nusipirkti. Pagooglinau... ir vistiek nežinau kuri lagaminą pirkti  4u.gif
Ar ir iš Maximos tinka?

is maximos zetonai jie nera patys geriausi, bet mano nuomone pradziai, mokymuisi tai tinka kuo puikiausiai! mano nuomone nera tikslo investuoti dedelius pinigus i zetonus, jei dar tai nera tavo hobis smile.gif maniskis pirko zetonus uz 200 lt kazkur, bet del to, kad jam reikejo, jog butu ir grazus ir patvarus ir sunkus ir tt smile.gif taip kad manau pradziai, pajautimui, koks tai zaidimas ir koks jausmas laikyti zetonus, tinka ir maximiniai smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2011 03 11, 13:30)
Na tikriausiai kaip ir daugeli, mane ismoke zaisti draugas, tiksliau aplinkybes priverte ismokti zaisti, nes sedeti ir ziureti, kaip kiti tai daro malonumas menkas biggrin.gif teko ismokti ir paciai smile.gif smagu karts nuo karto pastumdyti zetonus smile.gif nesu fanatike, bet zaidimas tikrai idomus, kol neperziangiamos tam tikros ribos.... smile.gif
o maniskis tai isprotejes del sio zaidimo, net i pokerio kluba istojo, kad zaisti galetu daznai biggrin.gif
Papildyta:
is maximos zetonai jie nera patys geriausi, bet mano nuomone pradziai, mokymuisi tai tinka kuo puikiausiai! mano nuomone nera tikslo investuoti dedelius pinigus i zetonus, jei dar tai nera tavo hobis smile.gif maniskis pirko zetonus uz 200 lt kazkur, bet del to, kad jam reikejo, jog butu ir grazus ir patvarus ir sunkus ir tt smile.gif taip kad manau pradziai, pajautimui, koks tai zaidimas ir koks jausmas laikyti zetonus, tinka ir maximiniai smile.gif)

net neatkreipiau demesio, kad seniai rasyta zinute... jau tikriausiai seniai isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
http://www.pokerstar...source=psp16598

Tai internetinio pokerio kambarys kuriame zaidzia daugiau nei 50 tukstanciu lietuviu ka jau bekalbeti apie kitas valstybes.
naujiems zaidejams duodama 5 Doleriai nemokamai tikrais pinigais!
Atsakyti
geriausias kortu zaidimas EVER! smile.gif
Atsakyti
mane irgi ismoke draugas. uzsikabliavau juodai! vis suorganizuojam naminius pokerio varakus su draugais, puiki pramoga smile.gif
Atsakyti
mano vyras prisipirko kazkokiu anglisku knygu tai dabar studijuoja biggrin.gif
Atsakyti
as irgi pradejau zaist, nes atsibodo sedet pasonej, ir ziuret kaip zaidzia bernai, o tai, kaip zinia, trunka ne trumpai, tad dabar jau pusmetis aktyvaus zaidimo, pagrinde sportinio pokerio, gyvent is to neketinu, bet kaip hobis, tai man irka KAZKAS TOKIO. Siuo metu Kaune yra keli klubai, tad patenkina kuo puikiausia poreiki, galima zaist 7 d/per savaite smile.gif

pasiekimai nera dideli, bet man jie mieli ir ispudingi - bilietas i Taline vykusi Baltijos saliu turnyra dideli(deja, vaziuot negalejau sad.gif ). 1vieta is 60zm, ir visai sviezias - bilietas laimet galimybe i labai dideli turnyra, taure.

Is Cash game, maximalus pasiekimas is 20Lt ipirkos, parsiveziau namo 170Lt

smagiausia yra, kai nusluostai nosis arogantiskiems a le pokerio dievams, pirms karta nuraso , kad ai, pasiseke mergai, antra karta gave, sako, kad siand laiminga diena, trecia karta jau pradeda sveikintis biggrin.gif

Beje, visi protingi dedes sako, kad nebusi TIKRAI geras zaidejas, jei neskaitysi daug knygu, neziuresi vaizdines medziagos, nesuzaisi labai daug ranku (tukstanciais kalba)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SummerXXX: 02 lapkričio 2011 - 13:14
As tai TrioBet'e pokerį žaidžiu, parodė draugas tai dabar dažnokai prisėdu. Jau net galiu pasigirti kad laimėjau pinigų tongue.gif šeip ten saugu ir sako tai geriausia vieta žaisti pokerį, as sutinku nors kitur nebandžiau )
Atsakyti
Sveikutės,

Labai noriu išmokt žaist pokerį. Perskaičiau taisykles ir kitos info apir šį žaidimą. Norėčiau pabandyti praktiškai, tik mano aplinkoje nieks pokerio nežaidžia. Gal žinot kokį tinklapį lietuvių kalba, kur galima pabandyti žaisti?
Atsakyti
QUOTE(lakmė @ 2012 01 04, 21:05)
Sveikutės,

Labai noriu išmokt žaist pokerį. Perskaičiau taisykles ir kitos info apir šį žaidimą. Norėčiau pabandyti praktiškai, tik mano aplinkoje nieks pokerio nežaidžia. Gal žinot kokį tinklapį lietuvių kalba, kur galima pabandyti žaisti?

O kokiam mieste? Vilniuje yra bent du oficialus sportinio pokerio klubai, ten zaidzia visi norintys mirksiukas.gif
Atsakyti