nusprendziau ir as "persijungti" i virtualu pokeri...

QUOTE(Moonstruck @ 2009 12 17, 23:25)
O kaip dėl tokių dalykų kaip blefavimas, kūno kalbos signalai? Ar domitės, bandot, eksperimentuojat? Man patinka blefuoti, bandyti kažkaip keisti savo kūno kalbą ir kitam žmogui siųsti klaidingus signalus. Tik bėda ta, kad su pradedančiaisiais žaisti sudėtingiau, nes jų statymai chaotiški, sprendimai "lempiniai" taigi blefuoti tokiu atveju neapsimoka 

man irgi l.patinka blefuoti, daznai laimiu vien del to, kad vienintele dristu blefuoti ir visi patiki

QUOTE(LijaAntLedo @ 2009 12 24, 15:02)
man irgi l.patinka blefuoti, daznai laimiu vien del to, kad vienintele dristu blefuoti ir visi patiki 

o po to visi jau zino, kad blefuoji ir... kas tada?

as kazkaip blefuoju retai, tik i zaidimo gala, kai iki to laiko visi "isitikina", kad neblefuoju...

as blefuoju nereguliariai, porakart saziningai zaidziu, pasuoju greitai, o paskui sublefuoju. karta taip tris zaidimus is eiles laimejau
matyt, zmones nepagauna kampo, kada as jau tikrai blefuoju, kada ne. nes kartais is tikro sekasi geras kortas gauti

QUOTE(LijaAntLedo @ 2009 12 24, 21:27)
as blefuoju nereguliariai, porakart saziningai zaidziu, pasuoju greitai, o paskui sublefuoju. karta taip tris zaidimus is eiles laimejau
matyt, zmones nepagauna kampo, kada as jau tikrai blefuoju, kada ne. nes kartais is tikro sekasi geras kortas gauti

QUOTE(andriuska @ 2009 11 23, 20:47)
nu-nu
kažkur čia buvau aptikęs temą "mano vyras prasilošęs" ar kažką panašaus. siūlau ten naujienas užsiprenumeruoti. o tai rekordas pusę paros lošti arba keliasdešimt litų laimėti yra pirmas simptomas žengiant tos temos link. gal tai ir atrodo juokinga... parašykite ten kaip juokinga, pasijuoksit su tais nelaimėliais kartu,praskaidrinsit nuotaiką.
tarp kitko - azartinių lošimų reklama yra draudžiama. tapinas ne veltui slapyvardžiu dangstosi. jis iš vienos svetainės (kuri organizuoja rimtus lošimus) pinigus gauna. negalvojau, kad kris taip žemai, kad čia šviežienos ieškosi

tarp kitko - azartinių lošimų reklama yra draudžiama. tapinas ne veltui slapyvardžiu dangstosi. jis iš vienos svetainės (kuri organizuoja rimtus lošimus) pinigus gauna. negalvojau, kad kris taip žemai, kad čia šviežienos ieškosi

kiek zinau rimtesnes kompanijos tai kazkiek priziuri zaidejus, kad netaptu priklausomi, o kritiniais atvejais net ir blokuoja ju prisijungima. kaip kad ir i kazino priklausomybe serganciu nebeileidzia.
tarp kitko. atsidaryk thereader.lt - pirmam puslapyje gana didelem raidem rasi uzrasyta varda ir pavarde: Andrius Tapinas. nelabai uzsidenges, tiesa?

as pavyzdziui siaip megstu paskaitinet apie pokeri, tapino bloga labai megstu, nes jis is tiesu idomiai raso, apie turnyrus papasakoja. ir tada nebelabai idomu gauna jis pinigu ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Vaka @ 2009 12 03, 14:51)
Mes irgi zaidziam pokeri
Prasidejo viskas nuo to, kad nusipirkom lagaminelei su zetonais. Zaidziam su draugais vos ne kiekviena savaitgali, kartai net iki ryto.
Del pinigu, tai kartais del azarto kiekvienas zaidejas sumeta po 5 LT, o laimejes pasiima visus pinigus.
tiesa, zinau, kad yrea keletas rusiu pokerio. mes tai zaidziam ta, kur is pradziu atsivercia 3 kortos, po to po statymu (arba ne) dar viena ir galiausiai dar viena.
dabar bandau internete ieskoti informacijos apie taisykles.

Del pinigu, tai kartais del azarto kiekvienas zaidejas sumeta po 5 LT, o laimejes pasiima visus pinigus.
tiesa, zinau, kad yrea keletas rusiu pokerio. mes tai zaidziam ta, kur is pradziu atsivercia 3 kortos, po to po statymu (arba ne) dar viena ir galiausiai dar viena.
dabar bandau internete ieskoti informacijos apie taisykles.
kai as tik pradejau zaisti, tai mokiaus is cia: https://www.unibet.c.../pokerschool.do ir pasirink Texas Hold'Em (taip vadinas sita pokeri rusis kuria tu zaidi). ten labai gerai viskas vizualiai parodyta.
QUOTE(jooratuke @ 2009 12 19, 21:53)
Labai mėgstu šį žadimą, beje visai neseniai pradėjau žaisti internete su užsieniečiais (lietuvaičių ten kažkodėl visai nėra, nors prisijungimas labai paprastas). Su draugais pažaidžiam, bet labiau su vyrais, nes moteriškės kažkaip pasuoja
, nelabai suprantu jų nenorą žaisti, vienos tikrai nemoka, o kitų požiūris kitoks, maždaug tai joms nelabai priimtina
. šiaip tai smagiausia žaisti iš pinigų, nes kitu atveju prarandu azartą 

aha, as irgi labai megstu internete. patogiausia

Mano meiamiausias, I4POKER
TITANPOKER nelabai patinka, nes ten buna labai dau zmoniu prie stalu...
Nemegstu zaisti, kai ilgai savo eiles reikia laukti

TITANPOKER nelabai patinka, nes ten buna labai dau zmoniu prie stalu...
Nemegstu zaisti, kai ilgai savo eiles reikia laukti

QUOTE(maitai @ 2009 12 27, 14:20)
aha, as irgi labai megstu internete. patogiausia
o kur tu zaidi? as tai unibet'e, buna ten ir lietuvaiciu 

As zaidziu pokerTH, bent jau taip vadinasi ikona

Apsmirė temelė...keliu į viršų. Džiaugiuosi,kad radau tokią
tai ar dar yra žaidžiančių?
Padiskutuokim

Padiskutuokim

mes megstam su draugais pazaisti pokeri, seniau zaisdavom siaip del malonumo, o po to pradejom is pinigeliu zaisti, toks a la turnyras, tai galiu paakyti kad zaidimas totaliai pasikeite- visi pradejo rimciau i tai ziureti, statymai atsargesni tapo, nerealus zaidimas (galiu pasigirti, kad sekasi man kortose, tai daznai apzaidziu kitus
)