Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

[quote=femme_fatale,2009 09 30, 09:53]
sveika prisijungus 4u.gif nu klausykit tuoj mes cia sekta padarysim, kiek musu daug lotuliukas.gif pagrindinis verslas toks jausmas LT doh.gif 32000 pradziai tai jau gana prabangi parduotuve, mano manymu g.gif as planuoju 10000-15000... Kuriam mieste planuoji atsidaryti? As jau galutinai apsisprendziau del Marijampoles, jau vaziuoju tartis del patalpu ... Dabar dar galvoju ir del Kauno... nuomai surinkti 1000 manau tikrai realu, taip kad niekas neateis ir nieko nepirks - nesibaimink, ir eis ir pirks, po truputi isivaziuosi mirksiukas.gif Ir pasikartosiu, ka visos senbuves cia sako naujokems -

labas rytas,aciu kad priemat i savo gretas drinks_cheers.gif na as Jonavoj planuoju,vaziuosiu ir as tartis del nuomos neuzilgo tai zesiu ka sneka rolleyes.gif tik kad tos nuomos kainos beproto uzkeltos kaune tiek pat kiek Jonavoj doh.gif
Atsakyti
registruojus ir aš ,jau vos nepražiopsojau 4 pusl biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rogrinta,2009 09 30, 09:49]
*- bliamba aš niekaip neprisiruošiu suderint ax.gif vis tikiuos,kad įspėjimą tik pirmą kartą gausiu,bet jei ne... doh.gif tektų kokį 1000 lt paklot

Man atvežė 1 toną,po 3 mėn jau reikėjo pirkt naują siuntą. Mano plotas 25 kvm.
Va čia tai aš suprantu kiekis!!!! Jėgelė!!! O kur Tu tiek šmutkių sutalpinai? ir kiek laiko rūšiavai? Nes aš kol neturėjau sandėlio, tai atsivežiau į butuką apie 400kg. tai visą kambarį užkroviau:))
P. S o iš kur pirmą partiją pirkai? Nepyk, kad klausiu, Tu lyg minėjai, kad iš Eudros imi, bet bijau suklysti:)
Atsakyti
Aciu uz patarimus smile.gif Na as uz nuoma labai juokinga kaina sumokejau,bet tik kad ten laaabai salta....itariu elektra sildydama visa uzdarbi padesiu.. g.gif .Be kasos aparato dirbsiu,su cekiais.Blogiausia kad tu dveiju tiekeju kur pirkau prekies,nebera,nebeprekiauja,o toookios prekytes geros buvo...Teks kitu ieskotis...Gal kas is Klaipedos ar jos apskrities zino neblogus tiekejus?As jau diduma esu isbandziusi,pvz.cia kazkada girta Dolresta,nu man tai schmoll.gif ...Jei is furos is karto perki,tai va thumbup.gif ,o tik is sandelio,ar rusiotus,tai eina sau,tas pats Milastina.Zadu pabandyti Anemona,ar bandet kuri?O gal i ta nauja kas vaziavo ,Artoju g,gal ten ko geo yra? g.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos verslininkes mirksiukas.gif norejau jusu paklausti kaip labiau apsimoka ar moketi 15% nuo pelno, ar tuos 20 kelis % nuo pelno atemus su verslu susijusias islaidas? ir kur jus pirkot apskaitos zurnalus? kiek mokejot? as radau, kad galima internetu pirkt http://blankai.lt/go...s-zurnalas.html
ir dar vienas klausimukas blush2.gif kada jus issiemet individualios veiklos pazymejimus: dar neatsidariusios parduotuves, ar kai jau buvo viskas paruosta? kaip geriau tai daryt? atsiprasau uz tiek klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 09 30, 13:47)
Aciu uz patarimus  smile.gif  Na as uz nuoma labai juokinga kaina sumokejau,bet tik kad ten laaabai salta....itariu elektra sildydama visa uzdarbi padesiu.. g.gif .Be kasos aparato dirbsiu,su cekiais.Blogiausia kad tu dveiju tiekeju kur pirkau prekies,nebera,nebeprekiauja,o toookios prekytes geros buvo...Teks kitu ieskotis...Gal kas is Klaipedos ar jos apskrities zino neblogus tiekejus?As jau diduma esu isbandziusi,pvz.cia kazkada girta Dolresta,nu man tai  schmoll.gif  ...Jei is furos is karto perki,tai va  thumbup.gif ,o tik is sandelio,ar rusiotus,tai eina sau,tas pats Milastina.Zadu pabandyti Anemona,ar bandet kuri?O gal i ta nauja kas vaziavo ,Artoju g,gal ten ko geo yra? g.gif

Sveikute, turiu klausimėlį, o iš fūros kokius rubus pirkai-originalą, šeimyninį mixą, ar dar kažką? kaip Tu sužinai kada bus pardavimai iš fūros?

Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 30, 15:12)
Sveikute, turiu klausimėlį, o iš fūros kokius rubus pirkai-originalą, šeimyninį mixą, ar dar kažką? kaip Tu sužinai kada bus pardavimai iš fūros?

Cia apie Dolresta turbut klausiate?Pirkau rusiuotu,nu tai kokybe nusivyliau,o kainos neuzkelsi 9-10Lt uz ruba cia pas mus.Patalyne rusiota nebloga pasitaike,nu o mixas nekoks,ne vienas skundesi,o pazystama pataike kai fura kieme stovejo,savininko paparase is jos parduot,tai ejau paziuret ka parsiveze,nu tikrai geri rubai buvo.(fura atvazioja su mix,ais,o sandelyje rusioja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 30 rugsėjo 2009 - 14:28
Sveikos visos 4u.gif Ohoho jau 4 puslapius prirašėt bigsmile.gif
Na tai kaip prekyba ? Pas mane tai silpnai- jaučiasi, kad mėnesio galas, na bet ka padarysi yra kaip yra...
Atsakyti
na va gryzau is nuomininkes tai 1000 lt uz nuoma + patarnavimai,ir dar ji pagal patenta nuomoja tai uz ta patenteta praso doh.gif nu bet vieta gal sakyciau strategine,saliai autobusu stoteles,centras,praejimas link baznycios, seimos klinikos,sialia policija nu zodziu istaigu aplinkui netruksta tai galvoju gal nieko ..tai iki ryt turiu apsispresti g.gif ai tiesa dar ten buvo dzinsu parduotuve tai jie jau nemazai metu ten isilaike tik va i didesnes patalpas keliasi ir kas dar kad samde darbuotoja,o as pati dirbciau tai gal ir as issilaikyciau...vaje nezinau depresija negaliu apsisprest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 15:59)
na va gryzau is nuomininkes tai 1000 lt uz nuoma + patarnavimai,ir dar ji pagal patenta nuomoja tai uz ta patenteta praso  doh.gif  nu bet vieta gal sakyciau strategine,saliai autobusu stoteles,centras,praejimas link baznycios, seimos klinikos,sialia policija nu zodziu istaigu aplinkui netruksta tai galvoju gal nieko ..tai iki ryt turiu apsispresti  g.gif ai tiesa dar ten buvo dzinsu parduotuve tai jie jau nemazai metu ten isilaike tik va i didesnes patalpas keliasi ir kas dar kad samde darbuotoja,o as pati dirbciau tai gal ir as issilaikyciau...vaje nezinau depresija negaliu apsisprest doh.gif

Vieta stategiškai tiesiog puiki:), Kodėl dar abejoji? ar turi kažką paaukoti, atsisakyti turimo darbo, kad pradėtum šį bizniuką ?( atsiprašau, jeigu rašei:))
Investicijos nėra didelės, nepasiseks pfu, pfu, pfu.. visada galėsi mesti:))
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 16:59)
na va gryzau is nuomininkes tai 1000 lt uz nuoma + patarnavimai,ir dar ji pagal patenta nuomoja tai uz ta patenteta praso  doh.gif  nu bet vieta gal sakyciau strategine,saliai autobusu stoteles,centras,praejimas link baznycios, seimos klinikos,sialia policija nu zodziu istaigu aplinkui netruksta tai galvoju gal nieko ..tai iki ryt turiu apsispresti  g.gif ai tiesa dar ten buvo dzinsu parduotuve tai jie jau nemazai metu ten isilaike tik va i didesnes patalpas keliasi ir kas dar kad samde darbuotoja,o as pati dirbciau tai gal ir as issilaikyciau...vaje nezinau depresija negaliu apsisprest doh.gif

as ir sau suku galva tokiais dalykais.. ar issilaikyciau... bijau kazka pradet.....o norisi blush-anim-cl.gif
Atsakyti
tai va kad nebeturiu pagrindinio darbo del to ir sumasciau kad reikia kazka daryt nes jau stoga rauna nieko neveikt ,asiu uz raginimus labai pastumejat apsisprest o to tiesiog velniskai reikia bigsmile.gif
Atsakyti