Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 16:24)
tai va kad nebeturiu pagrindinio darbo del to ir sumasciau kad reikia kazka daryt nes jau stoga rauna nieko neveikt ,asiu uz raginimus labai pastumejat apsisprest o to tiesiog velniskai reikia bigsmile.gif

pagal parašymą vieta tikrai puiki, tik įdomu ar nebus sutartis keliems mėnesiams pasirašoma už nuomą, nes jei taip pat velniškai nesiseks , kaip kad noras velniškas yra, tai baisoka bus, kad negali nutraukti, o nuomą reikia mokėti g.gif Jei ims kas mėnesį už nuomą - rizikuok mirksiukas.gif (gersim šampę ax.gif biggrin.gif ). Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 30 rugsėjo 2009 - 16:57
QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 18:56)
pagal parašymą vieta tikrai puiki, tik įdomu ar nebus sutartis keliems mėnesiams pasirašoma už nuomą, nes jei taip pat velniškai nesiseks , kaip kad noras velniškas yra, tai baisoka bus, kad negali nutraukti, o nuomą reikia mokėti g.gif  Jei ims kas mėnesį už nuomą - rizikuok mirksiukas.gif (gersim šampę ax.gif  biggrin.gif ). Sėkmės mirksiukas.gif

del nuomos taip:dabar sumoku 1000 lt uz einama men kuri dirbius na uz lapkriti ir dar 1000 uz tai butu kitu metu spali paskutini ,na tai isviso 2000 iskart sumoku, o poto kas menesi tai jeigu nesiseks ir nuspresiu uzsidaryt man negrazins to 1000 lt uz paskutini menesi uz spali, tipo kaip uzstata o jeigu viskas gerai tada kai ateis tas paskutinis menesis as uz ji nemokesiu, tai ka zinau????na tikiuosi supratot ka cia pripeizejau:)
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 09 30, 13:47)
Gal kas is Klaipedos ar jos apskrities zino neblogus tiekejus?As jau diduma esu isbandziusi,pvz.cia kazkada girta Dolresta,nu man tai  schmoll.gif  ...Jei is furos is karto perki,tai va  thumbup.gif ,o tik is sandelio,ar rusiotus,tai eina sau,tas pats Milastina.Zadu pabandyti Anemona,ar bandet kuri?O gal i ta nauja kas vaziavo ,Artoju g,gal ten ko geo yra? g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif apie Dolrestą ir Milastiną nepatinka ir man iš ten. Aš jau čia rašiau, pabandyk Sargmoj, kas ima visos patenkintos thumbup.gif . O kas čia naujo Artojų g. ? Nieko negirdėjau dar. O Anemona tai čia kur prie Autoaibės sandeliai. Jei šita tai neee schmoll.gif
Atsakyti
gal kas esat ka girdeje apie alytuje prekiaujancia devetais drabuziais firma DAMRIS? siaip dar radau skelbimu ir kaune ir vilniuj kad parduoda, tai siaip sudomino labiausiai SENTAURAS, EUDRA,HUMANA, VINTEX.
Ka jus apie sias firmas galvojate? is kur dazniausiai perkate drabuzius ir kokios rusies? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 30, 07:36)
vaikiskais drabuzeliais vien tik nes visos mamos tai tik kuo pigiau nores nusipirkt...

tai kai pati esi buhaltere tai tau gerai ir tikrai neverta samdytis kitos buhalteres

na ir baisus zmones tie cigonai..

na kaip dėl vaikišku kitur nežinau man nelabai jie einasi arba skaitos vaikui atiduok už lita blink.gif

tai va kad neaipsimoka biggrin.gif

nieko ten sunkaus nėra vedi ta žurnaliuka ir viskas, aš jo nepirkau, nes galima su kompu pasidaryti lapus ir dėti į bila mirksiukas.gif buhalterija vedi pagal save, žodžiu aš pasidarius byla sau ir ten atskirus skyriais kur gaunamos saskaitos, tas žurnalas ir dar visko na kas man reikalinga blush2.gif niu pelnas tai skaičiuojasi pajamos minusavus išlaidas, tavo pajamos tai tas kas išrašyta toj knygutėj mirksiukas.gif tik "problema" niekam pas mane nereikia tu čekiu lotuliukas.gif

tai va kad net baisu doh.gif

QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 30, 08:53)
sveika prisijungus  nu klausykit tuoj mes cia sekta padarysim, kiek musu daug 
nerizikuosi - negersi sampano!  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ovimama @ 2009 09 30, 13:47)
Aciu uz patarimus  smile.gif  Na as uz nuoma labai juokinga kaina sumokejau,bet tik kad ten laaabai salta....itariu elektra sildydama visa uzdarbi padesiu.. :

žinok pas mane irgi šalta begalo sėdžiu ir šalu tisiu savo šildytuva nieko nebus schmoll.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 13:52)

ir dar vienas klausimukas blush2.gif  kada jus issiemet individualios veiklos pazymejimus: dar neatsidariusios parduotuves, ar kai jau buvo viskas paruosta? kaip geriau tai daryt? atsiprasau uz tiek klausimu  ax.gif

pirma išsiimk pažymėjima po to viska pirkinėkis remontuokis turėsi išlaidu, mirksiukas.gif

nu va atvežė man šiandien gesintuva ir lipdukus dabar tik beliko tas nesamone pasidaryti ir suderinti unsure.gif

va dabar jau aš paklausiu (tik nerėkit nes buvo jau šnekėta bet man tiek info galvoj kad net nebegera cool.gif ) tai va striukiu kg kiek kainuoja man apitikliai ir kur geresnės humanoj ar domeikavoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 18:11)
del nuomos taip:dabar sumoku 1000 lt uz einama men kuri dirbius na uz lapkriti ir dar 1000 uz tai butu kitu metu spali paskutini ,na tai isviso 2000 iskart sumoku, o poto kas menesi tai jeigu nesiseks ir nuspresiu uzsidaryt man negrazins to 1000 lt uz paskutini menesi uz spali, tipo kaip uzstata o jeigu viskas gerai tada kai ateis tas paskutinis menesis as uz ji nemokesiu, tai ka zinau????na tikiuosi supratot ka cia pripeizejau:)

na ir as kai isinuomavau patalpas tai irgi sumokejau uz dabar einama menesi ir uz paskutini menesi ir dar vieno menesio nuomos dydzio depozita daviau kad jeigu ka sugadinsiu ar dingsiu nesusimokejus tai turetu savininke uzsimoket viskam, o jei viskas bus ok tai kai baigsis nuomos sutartis po metu tai man ta depozita grazins smile.gif tai va cia taip man buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 09 30, 18:50)

nieko ten sunkaus nėra vedi ta žurnaliuka ir viskas, aš jo nepirkau, nes galima su kompu pasidaryti lapus ir dėti į bila  mirksiukas.gif  buhalterija vedi pagal save, žodžiu aš pasidarius byla sau ir ten atskirus skyriais kur gaunamos saskaitos, tas žurnalas ir dar visko na kas man reikalinga  blush2.gif  niu pelnas tai skaičiuojasi pajamos minusavus išlaidas, tavo pajamos tai tas kas išrašyta toj knygutėj  mirksiukas.gif  tik "problema" niekam pas mane nereikia tu čekiu  lotuliukas.gif 

tai cia jau geroji "problema" kai niekam nereikia tu cekiu kad israsytum.... biggrin.gif tikiuosi ir pas mane nebus daug norinciu kad israsyciau cekuti ax.gif
o jau kai pradesiu darbuotis tai man atrodo kad reiks taves prasyt asmeniskai kad siek tiek pakonsultuotum mirksiukas.gif nes man visokia matematika, buhalterija ivairiu popieriu tvarkymas yra ziauriai tamsus miskas ir dar su daug krumu.. doh.gif studijuodama vos isilaikiau buhalterijos egza blush2.gif
Atsakyti
O žiūrėkit mergaitės gal žinot kur gauti naujų vaikiškų rūbelių urmu?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 30, 19:05)
tai cia jau geroji "problema" kai niekam nereikia tu cekiu kad israsytum.... biggrin.gif tikiuosi ir pas mane nebus daug norinciu kad israsyciau cekuti ax.gif
o jau kai pradesiu darbuotis tai man atrodo kad reiks taves prasyt asmeniskai kad siek tiek pakonsultuotum mirksiukas.gif  nes man visokia matematika, buhalterija ivairiu popieriu tvarkymas yra ziauriai tamsus miskas ir dar su daug krumu.. doh.gif  studijuodama vos isilaikiau buhalterijos egza blush2.gif

aha geroji biggrin.gif ook kiek galėsiu padėsiu tik aš buhalterijos nebaigus mano kita sepc, aš prisimenu nuo jos taip toli bėgau o mama išmokino vis padėdavau tai va bėgau bet nenubėgau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilite: 30 rugsėjo 2009 - 18:38
QUOTE(vilite @ 2009 09 30, 19:38)
aha geroji  biggrin.gif  ook kiek galėsiu padėsiu tik aš buhalterijos nebaigus mano kita sepc, aš prisimenu nuo jos taip toli bėgau o mama išmokino vis padėdavau tai va bėgau bet nenubėgau  biggrin.gif

tai jau cia taip buna atrodo tau nereiks to dalyko stengiesi kazkaip praslysti ir sia kat nori prireikia biggrin.gif bet kiek girdejau tai cia labai supaprastinta buhalterija tai gal ir as ismoksiu kazkaip su laiku. jau kai atsidarysiu parduotuve tai tada realiai matysiu ko nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
pirma išsiimk pažymėjima po to viska pirkinėkis remontuokis turėsi išlaidu, mirksiukas.gif

aciu 4u.gif o registruojant bent jau patalpas reikia turet, taip? ar atskaiciuojat islaidas ir tada pelnas eina nuo likusiu pinigu? ar nuo bendru pajamu? biggrin.gif man labai idomu kaip labiau apsimoka.... g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!

niu kokios Jus saunuoles, dalinas patirtim, skaiciukais, tiekejais thumbup.gif wub.gif tikrai respekts, va kur mamu armija 4u.gif

Perskaiciau abi temukas (uij net akis paskaudo) ir dabar skaiciuojuos kiek kas kaip... Viena mamyte rase kad vln lieka +-2000 ltl/men, mamukai ar buna kad i minusa menesiuka einat? ar kad minimumo net nesurenkat? 4u.gif 4u.gif kaip ir dauguma galvoju bet bijau pradet, buciau dekinga jei pasidalintumet 4u.gif beje ka darytumet kitaip, jei dabar startuotumet is naujo? blush2.gif

P.S. linalina644 praeitoj temoj taip klausinejais, o dabar ir savo pradejai, pasidalink patirtim kaip sekas, duok patarimu 4u.gif
Atsakyti
Labukas, nu žinokit šiandien jau isteriškas juokas suėmė,dar teip nebuvo,visą dieną,t.y. iki 17 val sedėjau su 8 lt. blink.gif Nu paskui per valandą dar surinkau 50 lt. Padariau rekordą šiandien babkių nesurinkime doh.gif Nu ryt reiks už dvi dienas atidirbt lotuliukas.gif
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 01:55)
ir per koki minimalu laika galima atsidaryti tokia parduotuve apart ind.veikl.liudijimo gavimo?

Atsidaryt gi iš kart gali,gavus pažymėjimą,visą kitą galima ir eigoj derintis

QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 10:30)
Vakar pusseserė kvietė važiuoti gyventi pas ją į Norvegiją...

Lėkčiau neatsisukdama turbūt jei kas pasiūlytų

QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 10:52)
Oi, vaikeli, kokius tu kiekius išporceliavusi esi blink.gif  thumbup.gif  Mano 20 kv gal pakaks pradžiai 400Kg, o gal imti visus 500 g.gif 

Ne kokie čia kiekiai,kai tik atsidarai,žmonės šviežieną pajūtę ir siaubia pardę. Kasdien gi pildydavau ir pildydavau. Pas mane tuščios vietos niekad nebūna,vis kišu ir kišu ką nors. Dabar ilgai siuntos turbūt nepirksiu jei ir taip pirks kaip šiandien. Sakau reik keltis kitur,nieko nebus,aprengiau tą rajoną,dabar reik kitą rengt.

QUOTE(Citrusinė @ 2009 09 30, 12:09)
Bet čia kartu suaugusiųjų ir vaikų drabužėliai, taip?

Taip, specializuota pardė manau nelabai apsimoka,nebent yra kitų parduotuvių aplink. Vien dėl vaikiškų kažkur trenktis kažin ar žmogui verta. Kuo daugiau visko turi manau tuo geriau,neras vieno,apžiūrės kažką kitą.

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 30, 14:11)
P. S o iš kur pirmą partiją pirkai? Nepyk, kad klausiu, Tu lyg minėjai, kad iš Eudros imi, bet bijau suklysti:)

Pirma partija mano buvo superinė,pažįstamų Airijoj rinkta,ir tiesiai man pristatyta,ir dar už 10 lt/kg. Ech...dabar kas man taip pavarytų verysad.gif O paskui visada pirkau tik Eudroj

Atsakyti