Labukas, nu žinokit šiandien jau isteriškas juokas suėmė,dar teip nebuvo,visą dieną,t.y. iki 17 val sedėjau su 8 lt.

Nu paskui per valandą dar surinkau 50 lt. Padariau rekordą šiandien babkių nesurinkime

Nu ryt reiks už dvi dienas atidirbt
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 01:55)
ir per koki minimalu laika galima atsidaryti tokia parduotuve apart ind.veikl.liudijimo gavimo?
Atsidaryt gi iš kart gali,gavus pažymėjimą,visą kitą galima ir eigoj derintis
QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 10:30)
Vakar pusseserė kvietė važiuoti gyventi pas ją į Norvegiją...
Lėkčiau neatsisukdama turbūt jei kas pasiūlytų
QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 10:52)
Oi, vaikeli, kokius tu kiekius išporceliavusi esi

Mano 20 kv gal pakaks pradžiai 400Kg, o gal imti visus 500
Ne kokie čia kiekiai,kai tik atsidarai,žmonės šviežieną pajūtę ir siaubia pardę. Kasdien gi pildydavau ir pildydavau. Pas mane tuščios vietos niekad nebūna,vis kišu ir kišu ką nors. Dabar ilgai siuntos turbūt nepirksiu jei ir taip pirks kaip šiandien. Sakau reik keltis kitur,nieko nebus,aprengiau tą rajoną,dabar reik kitą rengt.
QUOTE(Citrusinė @ 2009 09 30, 12:09)
Bet čia kartu suaugusiųjų ir vaikų drabužėliai, taip?
Taip, specializuota pardė manau nelabai apsimoka,nebent yra kitų parduotuvių aplink. Vien dėl vaikiškų kažkur trenktis kažin ar žmogui verta. Kuo daugiau visko turi manau tuo geriau,neras vieno,apžiūrės kažką kitą.
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 30, 14:11)
P. S o iš kur pirmą partiją pirkai? Nepyk, kad klausiu, Tu lyg minėjai, kad iš Eudros imi, bet bijau suklysti:)
Pirma partija mano buvo superinė,pažįstamų Airijoj rinkta,ir tiesiai man pristatyta,ir dar už 10 lt/kg. Ech...dabar kas man taip pavarytų

O paskui visada pirkau tik Eudroj