Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 23:32)
ner gi jie labai dideli

gal man tik taip atrodo.. kai dar neesu tuo uzsiemus... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=rogrinta,2009 09 30, 20:33]
Labukas, nu žinokit šiandien jau isteriškas juokas suėmė,dar teip nebuvo,visą dieną,t.y. iki 17 val sedėjau su 8 lt. blink.gif Nu paskui per valandą dar surinkau 50 lt. Padariau rekordą šiandien babkių nesurinkime doh.gif Nu ryt reiks už dvi dienas atidirbt lotuliukas.gif

Sveikutės mergaitės:) žiūriu čia aš ne vienintelė tokia, kuriai mėnesio pabaiga nepelninga:(( man vakar irgi ne kokia dienelė, surinkau 135Lt. tai laimė, kad už turgelį mokesčių nerinko, tai tik kuro išlaidos smile.gif) Šiandieną iš vis niekur nevažiavau, orao prognozės išgąsdino, kažkurią dieną kai vėjas stiprus buvo, tai vos mano palapinės nepakėlė, būtų išskridus su visais drabužėliais:))
Reikia pirkti naujų prekių tik niekaip negaliu apsispręsti ar vėl imti rūšiuotas, ar rizikuot ir bandyti nerūšiuotas? Vakar domėjausi, yra tokie prekeiviai (Naujoje Vilnioje) kurie parduoda atvežtus iš Airijos drabužius, sakė yra įvairiuiose maišeliuose, ta prasme atsirenki tų maišelių kiek Tau norisi, tada sveria- 1kg. kaina 4,9Lt., pageidauja, kad bet 100kg. susidarytu:) tik neaišku ko ten gali rasti, todėl ir baisu.
Atsakyti
smile.gif sveikutes, kazkada teko prekiauti rubukais gal pries kokius 9 metus , veziojom po kaimukus ir turgelyje, bet kazkaip nelabai kaip sekesi, o gal dar tos patirties nebuvo, norejau paklausti tu kurios vezioja po kaimus , ar stojat kur norit kaip suzinot kur atsistoti, nes kazkaip vel kirba mintis pradeti
Atsakyti
Sveikutės smile.gif . Oi oras tai baisus doh.gif , vakar pasikroviau mašiną, galvoju lėksiu į kokį kaimelį paprekiauti šiandien, na bet bevežant vaikiną į mokyklą persigalvojau. Jei orai bus tokie prasti nežinau... kažkaip mažoka tų 3 dienų per savaitę turguje, kur bet kokiu oru galiu prekiauti, taigi po truputį dairausi patalpų ax.gif
Ir dar norėjau paklausti. Jei stovi darbo biržoje ir sugalvoji išsiimt verslo liudijimą, tai gauni 50 proc. nuolaidą, o jei individualią veiklą pradedi ar daromos kokios nuolaidos pradžiai?
Atsakyti
o as nerandu tinkamu patalpu pagal skelbimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 01, 11:14)
o as nerandu tinkamu patalpu pagal skelbimus  g.gif

žINOK AŠ IRGI,JAU 3 SAV IEŠKAU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 10 01, 12:37)
žINOK AŠ IRGI,JAU 3 SAV IEŠKAU doh.gif

o kur ieskai? vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 01, 11:44)
o kur ieskai? vilniuje? smile.gif

taip Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 10 01, 12:51)
taip Vilniuje 4u.gif

kainos labai dideles... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 01, 11:54)
kainos labai dideles... g.gif

Tai va nesinori viso uždarbio atiduoti už nuomą unsure.gif
Atsakyti
Ir dar norėjau paklausti. Jei stovi darbo biržoje ir sugalvoji išsiimt verslo liudijimą, tai gauni 50 proc. nuolaidą, o jei individualią veiklą pradedi ar daromos kokios nuolaidos pradžiai?
[/quote]

girdejau toki dalyka kad taikomos kazkokios nuolaidos ir dar kad paskolyte duoda jei stovi darbo birzoj beprocentine, ir nori pradet savo versla.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 10 01, 12:55)
Tai va nesinori viso uždarbio atiduoti už nuomą unsure.gif

na taip.. neapsimoketu kazka ir daryt.. gal bandysiu kazkokias patalpas karoliniskese paziuret... bent jau bandau issiaiskint kaip ten kas..
Atsakyti