[quote=rogrinta,2009 09 30, 20:33]
Labukas, nu žinokit šiandien jau isteriškas juokas suėmė,dar teip nebuvo,visą dieną,t.y. iki 17 val sedėjau su 8 lt.

Nu paskui per valandą dar surinkau 50 lt. Padariau rekordą šiandien babkių nesurinkime

Nu ryt reiks už dvi dienas atidirbt
Sveikutės mergaitės:) žiūriu čia aš ne vienintelė tokia, kuriai mėnesio pabaiga nepelninga:(( man vakar irgi ne kokia dienelė, surinkau 135Lt. tai laimė, kad už turgelį mokesčių nerinko, tai tik kuro išlaidos

) Šiandieną iš vis niekur nevažiavau, orao prognozės išgąsdino, kažkurią dieną kai vėjas stiprus buvo, tai vos mano palapinės nepakėlė, būtų išskridus su visais drabužėliais:))
Reikia pirkti naujų prekių tik niekaip negaliu apsispręsti ar vėl imti rūšiuotas, ar rizikuot ir bandyti nerūšiuotas? Vakar domėjausi, yra tokie prekeiviai (Naujoje Vilnioje) kurie parduoda atvežtus iš Airijos drabužius, sakė yra įvairiuiose maišeliuose, ta prasme atsirenki tų maišelių kiek Tau norisi, tada sveria- 1kg. kaina 4,9Lt., pageidauja, kad bet 100kg. susidarytu:) tik neaišku ko ten gali rasti, todėl ir baisu.