Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 20:33)
Labukas, nu žinokit šiandien jau isteriškas juokas suėmė,dar teip nebuvo,visą dieną,t.y. iki 17 val sedėjau su 8 lt.  blink.gif Nu paskui per valandą dar surinkau 50 lt. Padariau rekordą šiandien babkių nesurinkime  doh.gif Nu ryt reiks už dvi dienas atidirbt  lotuliukas.gif

Kasdien gi pildydavau ir pildydavau. P

ne pas tave viena šiandien taip pas mane ryte tuščia po to 40 lt uždirbau ir jau šakes galvoju net 50 nesuirnkau, o prieš uždarant pasipilė žmoniu tai daugiau parinkau bet irgi ne kokai nuotaika, bet daug žmoniu užeidavo apsižiūri ir sako reikia atliginimo sulaukti doh.gif plius beje pas mus šiandien turgaus diena tai dar tuo save raminau blush2.gif

aš irgi kiekviena diena vis paildau, žmonės klausia kad atsivešiu tai aš jiems kiekviena diena papildau neprivažinėsiu prekiu tai užsivežu ir tempiu po truputi tai keliem žmogiukams toks azartas kad kiekviena diena ateina kas naujo padėta yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 09 30, 14:47)
...Gal kas is Klaipedos ar jos apskrities zino neblogus tiekejus?
..Jei is furos is karto perki,tai va  thumbup.gif

Nu iš Klaipėdos kiek mačiau visos Sargmą tik giria. O kaip su tom furom, po kiek kg iš jų pirkt galima?

QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 16:59)
na va gryzau is nuomininkes tai 1000 lt uz nuoma + patarnavimai

Jei vieta gera,griebk ir daryk,prarast tai tikrai nieko neprarasi,o tai ką prekėm ir nuomai išleisi tikrai atsiimsi. Po to žiūrėk apsimoka toliau tęst,pateisino lūkesčius ta veikla ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(vilite @ 2009 09 30, 19:50)
*-žinok pas mane irgi šalta begalo sėdžiu ir šalu tisiu savo šildytuva nieko nebus  schmoll.gif

**- tai va striukiu kg kiek kainuoja man apitikliai ir kur geresnės humanoj ar domeikavoj  blush2.gif

*-pas mane irgi šalta,langai į šiaurę,saulės šviesos nematau,net per vasarą patalpa nesušyla,sėdėjau su megztiniais,žmonės su mielu noru pas mane užeidavo atvėst,kai kieme apie 30 laipsnių būdavo biggrin.gif Įdomu kiek žiemą už šildymą mokėsiu g.gif

**- nu atskirai striukių nepirkau,pirkau žieminį cream'ą kuriame buvo daug striukių,kaina 21 lt,vaikiškas striukytes pirkau už 14 lt

QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 21:03)
ar atskaiciuojat islaidas ir tada pelnas eina nuo likusiu pinigu? ar nuo bendru pajamu?  biggrin.gif  man labai idomu kaip labiau apsimoka.... g.gif

Mano manymu labiau apsimoka nuo pelno,t.y. nuo to kas lieka atėmus išlaidas

QUOTE(Karolilna @ 2009 09 30, 21:31)
Perskaiciau abi temukas (uij net akis paskaudo) ir dabar skaiciuojuos kiek kas kaip... Viena mamyte rase kad vln lieka +-2000 ltl/men, mamukai ar buna kad i minusa menesiuka einat? ar kad minimumo net nesurenkat?

Aš kiekvieno mėn neskaičiuoju. Kai užsipirkau pirmą partiją ir atsidariau, tai išlaidas atsiėmiau tik po kelių mėn. Po 5 mėn jau skaičiavau visas išlaidas ir visas pajamas ir dalinau iš 5,tai man ir gavos 2000. Jei vieną mėn. daug siuntos perki,o kitą neperki,tai negali sakyt,kad vienas mėnuo minusas,o kitas jau pliusas,nes išlaidų nėr. Šiaip tai nemanau,kad kažkam minusas gali gautis,jau nuomai tikrai surinksit. O jei kitai siuntai nesurinksit,tai gal tada reik stabdyt viską (o patarimą ir sau daviau doh.gif )
Atsakyti
reiks bandyt pasiskaiciuot kaip labiau apsimoka smile.gif ar atiminet tas islaidas...
man vilniuj toookios kainos nuomos nerealios.... unsure.gif baisu.... gal nerizikuot...pas man juk kitaip butu, nei pas jus....as tik tarpininke buciau.. gal net nesurinkciau pakankamai.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 09 30, 21:47)
aš irgi kiekviena diena vis paildau, žmonės klausia kad atsivešiu tai aš jiems kiekviena diena papildau neprivažinėsiu prekiu tai užsivežu ir tempiu po truputi tai keliem žmogiukams toks azartas kad kiekviena diena ateina kas naujo padėta yra  lotuliukas.gif

Tai vat ir reikia visada turėt tų prekių daugiau nei telpa pardėj, kad nereiktų pastoviai siuntos važinėt, žmonėm azartas,ieško,knisas,o kai ieško pamato ir iš tų pačių senesnių,kuriuos pražiopsojo.
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 22:03)

man vilniuj toookios kainos nuomos nerealios.... unsure.gif  baisu.... gal nerizikuot...pas man juk kitaip butu, nei pas jus....as tik tarpininke buciau.. gal net nesurinkciau pakankamai.... blink.gif

Ką reiškia tarpininkė?
O kainos kaip kur,aš tikrai per daug moku,noriu dingt kitur unsure.gif
Atsakyti

kaip as noreciau tokios partijos uz 10 lt ir dar superines smile.gif mastau is kur cia reiks imt parduotuve uzpildyt pirma karta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifacka: 30 rugsėjo 2009 - 20:09
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 22:07)
Tai vat ir reikia visada turėt tų prekių daugiau nei telpa pardėj, kad nereiktų pastoviai siuntos važinėt, žmonėm azartas,ieško,knisas,o kai ieško pamato ir iš tų pačių senesnių,kuriuos pražiopsojo.
Papildyta:

Ką reiškia tarpininkė?
O kainos kaip kur,aš tikrai per daug moku,noriu dingt kitur  unsure.gif

o kurioj vietoj pekiaujat? kokia nuomos kaina?
as noriu dirbt komiso principu...imciau tik uz sutarti ir tam tikra procenta nuo parduotu prekiu...o kiti pinigai eitu daikto savininkui..
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 29, 15:35)
Žinok ne visada išeina nedideles kainas išlaikyti, būna, kad nusiperki drabužių partiją (čia rūšiuotu, brangesniu) paskaičiuoji sąvikaina rūbo, įvertini, kad visko iš tos partijos parduoti nepavyks, tai dar kelis litukus užmeti ir žiūrek pvz. kokio megztuko sąvikaina jau ir gaunasi 7-9Lt. o juk ir uždirbti kažkiek reikia:) Aš pati kol neprekiavau, buvau pastovi tokių parduotuvių ar turgelių klientė, tai man atrodydavo, kad kainos per didelės:) bet dabar kai žinau kas ir kaip, taip jau nebeatrodo:)

Pritariu visu 100 procentu, kol nedirbi, tol atrodo visai kitaip. As irgi ne karta bumbedavau pamaciusi normalesni daikta didesne kaina, o kai pati pradejau prekiauti supratau, kad geresniu rubeliu savikaina pakankamai auskta gaunasi, o uzdirbti dar reikia verysad.gif Jei parduotuveje prekiauti, tai zinoma galima brangesniais rubeliais, bet jei vaziuoti po miestelius, tai brangesnius reiketu pamirsti, nes einamaisios prekes iki 10 lt. doh.gif
Atsakyti
Niu sveikos kolegės ax.gif

ką tik grįžom iš apžiūros kabyklų, tai už 400 apsistatysiu visą kambarį (20kv) +700 pakabų, + info kur pirkti, + nuolaidų lentelės, džiaugiuosi kaip laimėjusi milijoną lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
sakiau samdysiu darbuotoją , kad savaitgalį dirbtų vietoje vyro, o mudu kibsim į remontą (perdažysim sienas), sustatysim kabyklas ir , labai tikiuosi., greitu laiku atsidarysim (palaikykit kumščius nu blush2.gif biggrin.gif ) unsure.gif ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 22:10)
o kurioj vietoj pekiaujat? kokia nuomos kaina?
as noriu dirbt komiso principu...imciau tik uz sutarti ir tam tikra procenta nuo parduotu prekiu...o kiti pinigai eitu daikto savininkui..

Tai tau iš vis jokios rizikos,nereik siuntos pirkt,o tas yra laaaabai daug išlaidų.
Mano pardė Lazdynuos, esam dvi,todėl patalpą 50 kvm dalinamės pusiau,už jas mokam 2000,tai išeina už 25 mano kv moku 1000 doh.gif Aišku yra ir sandėlis 50 kv,bet man jau jo kaip ir nebereikia,nebeperku nieko tonom

QUOTE(ecka @ 2009 09 30, 22:17)
ką tik grįžom iš apžiūros kabyklų, tai už 400 apsistatysiu visą kambarį (20kv) +700 pakabų, + info kur pirkti, + nuolaidų lentelės, džiaugiuosi kaip laimėjusi milijoną lotuliukas.gif  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 22:40)
Tai tau iš vis jokios rizikos,nereik siuntos pirkt,o tas yra laaaabai daug išlaidų.
Mano pardė Lazdynuos, esam dvi,todėl patalpą 50 kvm dalinamės pusiau,už jas mokam 2000,tai išeina už 25 mano kv moku 1000  doh.gif Aišku yra ir sandėlis 50 kv,bet man jau jo kaip ir nebereikia,nebeperku nieko tonom
thumbup.gif

oho, tikrai daug uz tiek kvadratu blink.gif
na man rizika tokia, kad galiu nesurinkt mokesciam.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 30, 21:40)

vat taip už mane ir laikyt flirt.gif lotuliukas.gif O aš už jus visas mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 21:44)
oho, tikrai daug uz tiek kvadratu blink.gif

drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 22:44)
na man rizika tokia, kad galiu nesurinkt mokesciam.... unsure.gif

ner gi jie labai dideli
Atsakyti