QUOTE(ovimama @ 2009 09 30, 14:47)
...Gal kas is Klaipedos ar jos apskrities zino neblogus tiekejus?
..Jei is furos is karto perki,tai va
Nu iš Klaipėdos kiek mačiau visos Sargmą tik giria. O kaip su tom furom, po kiek kg iš jų pirkt galima?
QUOTE(fifacka @ 2009 09 30, 16:59)
na va gryzau is nuomininkes tai 1000 lt uz nuoma + patarnavimai
Jei vieta gera,griebk ir daryk,prarast tai tikrai nieko neprarasi,o tai ką prekėm ir nuomai išleisi tikrai atsiimsi. Po to žiūrėk apsimoka toliau tęst,pateisino lūkesčius ta veikla ar ne
QUOTE(vilite @ 2009 09 30, 19:50)
*-žinok pas mane irgi šalta begalo sėdžiu ir šalu tisiu savo šildytuva nieko nebus
**- tai va striukiu kg kiek kainuoja man apitikliai ir kur geresnės humanoj ar domeikavoj
*-pas mane irgi šalta,langai į šiaurę,saulės šviesos nematau,net per vasarą patalpa nesušyla,sėdėjau su megztiniais,žmonės su mielu noru pas mane užeidavo atvėst,kai kieme apie 30 laipsnių būdavo

Įdomu kiek žiemą už šildymą mokėsiu
**- nu atskirai striukių nepirkau,pirkau žieminį cream'ą kuriame buvo daug striukių,kaina 21 lt,vaikiškas striukytes pirkau už 14 lt
QUOTE(vajuta @ 2009 09 30, 21:03)
ar atskaiciuojat islaidas ir tada pelnas eina nuo likusiu pinigu? ar nuo bendru pajamu?

man labai idomu kaip labiau apsimoka....
Mano manymu labiau apsimoka nuo pelno,t.y. nuo to kas lieka atėmus išlaidas
QUOTE(Karolilna @ 2009 09 30, 21:31)
Perskaiciau abi temukas (uij net akis paskaudo) ir dabar skaiciuojuos kiek kas kaip... Viena mamyte rase kad vln lieka +-2000 ltl/men, mamukai ar buna kad i minusa menesiuka einat? ar kad minimumo net nesurenkat?
Aš kiekvieno mėn neskaičiuoju. Kai užsipirkau pirmą partiją ir atsidariau, tai išlaidas atsiėmiau tik po kelių mėn. Po 5 mėn jau skaičiavau visas išlaidas ir visas pajamas ir dalinau iš 5,tai man ir gavos 2000. Jei vieną mėn. daug siuntos perki,o kitą neperki,tai negali sakyt,kad vienas mėnuo minusas,o kitas jau pliusas,nes išlaidų nėr. Šiaip tai nemanau,kad kažkam minusas gali gautis,jau nuomai tikrai surinksit. O jei kitai siuntai nesurinksit,tai gal tada reik stabdyt viską (o patarimą ir sau daviau

)