Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(jediara @ 2009 10 03, 19:41)
Svogūnas labai didelis  thumbup.gif  Kaina 20,50 - bet neatsilaikiau, ji taip gražiai į mane "žiūrėjo" ax.gif

Pilnai tave suprantu..reikia labai stipriu nervu kad atsilaikyt doh.gif lotuliukas.gif as tai buna kas is antro karto einu pirkt,nes vaikstau -negaliu nusiramint ..nerandu sau vietos biggrin.gif kaip narkomanui-lomkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 03, 19:41)
Svogūnas labai didelis  thumbup.gif  Kaina 20,50 - bet neatsilaikiau, ji taip gražiai į mane "žiūrėjo" ax.gif

hihihi.gif
Shetelinge buvai, ania? sakiau, kad dar palikau šio bei to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 04, 09:42)
hihihi.gif
Shetelinge buvai, ania? sakiau, kad dar palikau šio bei to  ax.gif

Tikrai taip pioneer.gif lotuliukas.gif Kiek ten visokių grožių, nepastebėjau, kaip virš 100 Lt ir palikau (gerai, kad vyras laukė automobilyje hihihi.gif )
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 10 04, 08:11)
Pilnai tave suprantu..reikia labai stipriu nervu kad atsilaikyt doh.gif  lotuliukas.gif as tai buna kas is antro karto einu pirkt,nes vaikstau -negaliu nusiramint ..nerandu sau vietos biggrin.gif kaip narkomanui-lomkes lotuliukas.gif

Labai teisingas pasakymas thumbup.gif , dar vaikščiojau parduotuvėje ir vistiek gryžusi pasiėmiau doh.gif Kai pradėjau rinktis gėles, pardavėja net krepšelį atnešė hihihi.gif , o užėjau "tik pažiūrėti" blush2.gif
Atsakyti
jediara, aš ir sakau, kiek čia tau iki to Kauno irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2009 10 04, 14:39]
Tikrai taip pioneer.gif lotuliukas.gif Kiek ten visokių grožių, nepastebėjau, kaip virš 100 Lt ir palikau (gerai, kad vyras laukė automobilyje hihihi.gif )

g.gif idomu kaip vyra automobilij palikai.... g.gif
mano tai kartu eina....kad krepsius panest...
kad priziuret ,kad nepripilnetu jie...''salotom''.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 04, 14:46)
jediara, aš ir sakau, kiek čia tau iki to Kauno irnesakyk.gif hihihi.gif

Nedaryk "provokavijos", nes norėsis dažniau važiuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as noriu..i kauna................
vyras jau padangas pucia... bicycle.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 04, 14:03)
ir as noriu..i kauna................
vyras jau padangas pucia... bicycle.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aišku, man negaila, visada maloniai kviečiame į gėlių miestą, bet shetelingas ir klaipėdoje yra ax.gif
Atsakyti
Oi mergos kaip man šiandien nuotaiką sugadino tai net žiedai baltuko neguodžia, nu guodžia bet nervas ima, taip ir knieti nulėkt kokį amarilką nukaut, nes jau kitokios gėlės širdies nevirpina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 04, 16:24)
Oi mergos kaip man šiandien nuotaiką sugadino tai net žiedai baltuko neguodžia, nu guodžia bet nervas ima, taip ir knieti nulėkt kokį amarilką nukaut, nes jau kitokios gėlės širdies nevirpina  verysad.gif

o tai kas buvo? console.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 04, 17:27)
o tai kas buvo? console.gif

Užpuolė mano antrą pagal mylimumą temą skėriai ir griauna gražius ir tvarkingus namučius. Tai NORIU AMARILIO oi noriu. Vyras mato mano nuotaiką tai net planuotą vizitą į pardes atidėjo, tipo šiandien dar pavalgėm, o rytoj galėsiu gėlėtis- seilėtis prie amarilių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 04, 17:17)
aišku, man negaila, visada maloniai kviečiame į gėlių miestą, bet shetelingas ir klaipėdoje yra  ax.gif

blink.gif blink.gif o kur....kokioj gatvej gal zinot.... rolleyes.gif
Atsakyti