Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Teska @ 2009 10 02, 16:09)
Jo biurokratiniai procesai ilgai užtrunka, dar žiūrėk nepereis mūsų šeimyna psichologinio testo  doh.gif Nes iki kol paaugs įvaikis MB šarai nuo mano manijos pavažiuos  lotuliukas.gif

Nu matai, įstaiga išduodanti įvaikius šiuo atveju irgi nelabai pilno proto tuo klausimu, tai turit NEMAŽAI šansų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tu mažiau Manijos valgyk ir TB šarai liks vietoj tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 02, 16:00)
Kntrybes mes isivaikinsim broliukus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 15:37)
Būtinai pasisakysim ir netgi pasirodysim įtėviams  mirksiukas.gif

Būtinai, juk toks įvykis, reikia viską aptarti lotuliukas.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 14:24)
Jau užrezervavau  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai abu rezervuoju ir tau  mirksiukas.gif Jei ką, tai oranžinį atšaukt galėsi  lotuliukas.gif

O DABAR:
Red Nymph- NEBELIKO
Oranžinis vienas dar laisvas  ploja.gif  ploja.gif

Oi kiek as cia dalybu praziopsojau verysad.gif va tik neprisesk kuri laika..
Ar dar turi oranzini?Jis pilnaviduris?
Stoju ir as i eile prie betkokiu "veisliniu vaiku" lotuliukas.gif Jei kas ka turit-siulykit-mylesiu visus wub.gif
Atsakyti
Radau internete karsta.gif
user posted image
Cluster amaryllis
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 10 03, 10:27)
Radau internete  karsta.gif
Cluster amaryllis

wub.gif wub.gif wub.gif seilėtekis prasidėjo
Atsakyti
user posted image
Cluster amaryllis

o...tuoj visi po google.... blink.gif
Atsakyti
sveikutes

siandien gi ziuriu ,ad is mano naujojo Liberty lyg ir ziedkotukas lenda wub.gif nors as ji dar buvau nusprendusi nesodinti ir i spinta ikisau, sodinau tik Nymph nes kaip ir č vaikiukus tures tai gaila buvo laikyti ir juos dziovinti ax.gif bet nymph gyvybes zenklu nerodo dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 03, 14:47)
sveikutes
siandien gi ziuriu ,ad is mano naujojo  Liberty lyg ir ziedkotukas lenda  wub.gif  nors as ji dar buvau nusprendusi nesodinti ir i spinta ikisau, sodinau tik Nymph nes kaip ir č vaikiukus tures tai gaila buvo laikyti ir juos dziovinti  ax.gif  bet nymph gyvybes zenklu nerodo dar  rolleyes.gif

Na smagu tau thumbup.gif ypac kai tai netiketa..
Gal galiu rezervuot tavo viena Nymfiuka jei ju bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 03, 16:45)
Na smagu tau thumbup.gif ypac kai tai netiketa..
Gal galiu rezervuot tavo viena Nymfiuka jei ju bus? ax.gif

kai paaugs tada kalbesim wink.gif
Atsakyti

Fantastika bigsmile.gif swoon.gif

Šiandien buvau Kaune ir.... neatsilaikiau ir nusipirkau Red Nymph blush2.gif taip gražiai atrodė wub.gif , todėl Ice tea man rezervuotą svogūnėlį gali perleisti kitai merginai ax.gif 4u.gif
Šito svogūno nesodinsiu, o paliksiu ilsėtis maišelyje - žiūrėsiu rezultatus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 03, 19:16)
Fantastika  bigsmile.gif  swoon.gif
Šiandien buvau Kaune ir.... neatsilaikiau ir nusipirkau Red Nymph blush2.gif taip gražiai atrodė  wub.gif , todėl Ice tea man rezervuotą svogūnėlį gali perleisti kitai merginai ax.gif  4u.gif
Šito svogūno nesodinsiu, o paliksiu ilsėtis maišelyje - žiūrėsiu rezultatus  ax.gif

O kiek kainavo?stambus svogunas? Na gal ir i musu miesteli uzves kada situ geriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 03, 20:36)
O kiek kainavo?stambus svogunas? Na gal ir i musu miesteli uzves kada situ geriu smile.gif

Svogūnas labai didelis thumbup.gif Kaina 20,50 - bet neatsilaikiau, ji taip gražiai į mane "žiūrėjo" ax.gif
Atsakyti