Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Teska @ 2009 10 05, 09:25)
Turėsim su Mader broliukus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 05, 10:25)
Turėsim su Mader broliukus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal ir mano nymfa pusbrolių išaugins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 05, 10:36)
O kažin kodėl tik tokį trumpą užaugina, ar taip visuomet būna su tuo pačiu svogūnu?  g.gif

Žinok, negaliu tau tiksliai atsakyti unsure.gif Nes vieni būna su ilgesniais kotais, kiti su trumpesniais- specialiai nesekiau ar čia pagal veislę ar kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 spalio 2009 - 09:53
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 05, 10:52)
Žinok, negaliu tau tiksliai atsakyti unsure.gif Nes vieni būna su ilgesniais kotais, kiti su trumpesniais- specialiai nesekiau ar čia pagal veislę ar kaip  blush2.gif

Sako, kad laistant šiltu vandeniu ilgesni kotai užauga (bet pati to nebandžiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 05, 09:54)
Sako, kad laistant šiltu vandeniu ilgesni kotai užauga (bet pati to nebandžiau  blush2.gif )

tai kaip ir klivijų.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 05, 10:54)
Sako, kad laistant šiltu vandeniu ilgesni kotai užauga (bet pati to nebandžiau  blush2.gif )

Aš pastebėjau, kad yra rūšių su trumpesniais kotais, nes eurogėlėse Lady Jane buvo visos su trumpokais kotais, o Pasadena su ilgesniais, tai gal ir rūšis įtakos turi. Dėl liejimo tai neišbandžiau, bet reikės pabandyt, kaip tik baltukas iš Rimi leidžia antrą žiedą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 05, 11:02)
Dėl liejimo tai neišbandžiau, bet reikės pabandyt, kaip tik baltukas iš Rimi leidžia antrą žiedą  bigsmile.gif

Kaip faina, na ir pasisekė Tau thumbup.gif
Atsakyti
noriu papasakoti viena pastebejima. Ejau i darba ryte ir vieno daugiabucio namo kieme pastebejau, kad lauke zydi raudonas amarilis, tiesiog nepagalvociau, kad jisai gali augti ir zydeti lauke, ypac kai dabar yra taip salta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2009 10 05, 16:02)
noriu papasakoti viena pastebejima. Ejau i darba ryte ir vieno daugiabucio namo kieme pastebejau, kad lauke zydi raudonas amarilis, tiesiog nepagalvociau, kad jisai gali augti ir zydeti lauke, ypac kai dabar yra taip salta 4u.gif

Gali, mano baltukas vienas dar balkone likęs, bet tuoj keliaus namulio blush2.gif
Atsakyti
Mane jau ima juokas pro ašaras smile.gif Gyriausi, kad nusipirkau Tropical Orange, bet pražydo pilnaviduris thumbup.gif raudonas arba oranžinis. dar gerai neprasiskleidęs, rytoj foto padarysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 05, 19:14)
Mane jau ima juokas pro ašaras smile.gif Gyriausi, kad nusipirkau Tropical Orange, bet pražydo pilnaviduris thumbup.gif raudonas arba oranžinis. dar gerai neprasiskleidęs, rytoj foto padarysiu wub.gif

O mano oražinis ir pražydo oranžinis paprastas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 05, 19:19)
O mano oražinis ir pražydo oranžinis paprastas  verysad.gif

ach doh.gif
Atsakyti